egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 yra taip. labai domiuosi zemes ukiu, jis mane traukia, bet patys nesam ukininkai. ir yra didelis noras pabut kokiam nors uky ,zinoma ne viena diena, paziuret kaip tas ukininko gyvenimas is arti atrodo. o dabar jai galite patarkit kaip i koki nors uki papult? busiu lb dekingas uz patarimus
MAKACIOLLA Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Manau padirbėti tikrai priims. Tai tikrai pajausi viską.
Inžinierius Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Gali atvažiuot ir pas mane. Tik dabar nėra darbų kaip grūdiniam ūkyje tai per daug nieko ir nepamatysi. Didžiausia įspūdžių būtų rudenį per javapjūtės pabaigą ir sėjos pradžią (tai įspūdžiai iki 1 val. nakties). Na žinoma ir pavasarį dar sėjos yra bet jau ne taip kaip kartu su javapjūte, bet pasitreniruot galima. Na žinoma turėsi parovėt sėklą.
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 padirbet tai galiu ,bet reiks mokyt. Vat tas dalykas, kad nakti sedi uz traktoriaus ar ten kombaino vairo mane ir traukia.
Inžinierius Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 O vat prie kombaino vairo tai naktį nesėdėjau, gal iki 10 val kokios, bet džiovyklą pakūrent tai ilgiau reikia, o ten romantikos mažai, jei dar kartu valai tai viskas ūžia bilda ir dulkių pilna. Su traktorium irgi ilgiau nedirbęs, šiaip naktim nepropoguoju ŽŪ darbų yra kitogių daug MALONESNIŲ Na aišku ir ūkis ne iš didžiausių todėl suspėjam viską laiku.
Aloyzas Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 kiek ilgai trauks jei ukis iki 100ha vienam pats tas dirbt ir naktim gauni progu paart, jei ukis apie 300-700ha, kad ir daug darbininku bet nieko ten ypatingo
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 o seip koks megstamiausias darbas yra? ar taip vieno darbo megstamiausio neturit?
Blakis Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Jo, siltos vasaros naktys, zvaigzdetas dangus, gamta, sviezios darzoves.. romantika, tik ar neatsoks noras rimtai padirbejus, nes miestieciai kazkaip viska rozinem spalvom mato nors upas pagirtinas
Inžinierius Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Geriau mėgstamiausių darbų nesirinkt, nes vistiek visus reikia padaryt, nes jei pradėsi rinktis tai paskui ko nors ir daryt nenorėsi.
Aloyzas Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 arimas ku7ltivavimas seja, nors noreciau isbandyt rimta silosavimo tehnika kai jaguaras smulkina o 8 traktoriai po 200 ag laksto su priekabomis
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 romantikos as nematau cia esu jau buves pas klasioka ukyje, bet norisi ir kitu ukiu gyvenima pamatyt. o kad upas greit atsoks, tai nelabai nes netoks zmogus esu jai kas domina ir patinka tai rimtai tuo domiuos.
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 o kokio dydzio jusu ukiai?
Aloyzas Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 jei neklystu buvo sioi skilty tokia tema
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 geriau neturet megstamiausiu darbu. aisku
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 nu ,kad pirma karta rasau Aloyzai
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 smagu ,kad atrasot
Aloyzas Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 http://www.zemesukis.com/forumas/viewtopic.php?t=56&postdays=0&postorder=asc&start=0 adresas apie forumieciu ukio dydi
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 o imanoma ,kad koks ukininkas primtu i savo uki? paziuret kaip ten viskas vyksta
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Minduksx, kaip sakant man dar tik 16 ,i mokykla einu. o del to ,kad pas ukininka, tai galiu dirbt, ir megstu dirbt
Inžinierius Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Rudenį suariau 180 ha ir pasėjau 80, vat toks ir dydis. o imanoma ,kad koks ukininkas primtu i savo uki? Žiūrint nuo žmogaus kuris ateina, iš pirmos valandos niekas nevarys. O pažiūrėjus gal ir pasamdyčiau.
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 bet zinai, vistiek ukyje
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Inzinieriau, 16 man dar tik
egidijuzzz Paskelbta Gruodžio 4, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2007 cia dar ar praitu tas noras nuo daug ko priklauso nu sia vasara irgi dirbau norvegijoj, statybose negaliu pasakyt, kad lengva buvo, bet kai zinai, kad reikia tai ir dirbi
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti