Jump to content

Norėčiau patarimo dėl naudoto traktoriaus


Avydas

Recommended Posts

Sveiki gal galėtumėte kas nors man patarti, ka geriau prkti? Radau du sau patinkančius traktorius FENTD 1989m. 80ag. ir FIAT 1992m.100ag. Fiat traktorius yra truputi pigesnis. Turiu 30h. dirbamos žemės . Kaip jūs manote kas geriau FEND ar FIAT. Mano manymu geriau Fentas man kaškur tokio galingumo traktoriaus ir reikia Fiat jau sakyčiau ira man pergalingas ,beto esu girdėjes kad fentai labai patvarus ir jau beveik pats tuo isitikinau ,o apie Fiatus nieko nesu girdėjes ir pagalvojau jeigu pirkčiau ta fiata jei kas sulužtu ko gero būtu problema gauti daliu. Jei kas žinote kaip tarnauja Fiat traktoriai norėčiau kad man praneštumėte.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mus kaime vienas turi nusipiurkes Fiat F100 berods 94metu . Visi sako niekad nepirk tokio traktoriaus.O dabar taspats nusipirko dar viena Fiata trakia dabar 5 korpusus turbut 130 ag .As manu jeigu zmogus nusipirko vienos markes traktoriu ir po kurio laiko perka antra toky pat tai tas traktorius jam tinka ir patinka .ldar apie fend jei tu zadi ji naudoti transporte daug tai jis yra letapedis bent jau senesni modeliai berods tik 32 ar 35 Km/H.Bet Fend yra Fend vienas turi 145 ag jau prasukes 11000 moto valandu ir dar sekmingai vaziuoja ir dar viena nusipirko tik silpnesni.taip kad tu turi rinktis .Kaip su detalem nezinau Fiatu detaliu ligtais turi litagra kas fendu detales pardavineja nezinau bet kazkas pardavineja .as patarciau Fend .

Aciu uz isklausyma

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 metų...

Sveiki

Gal galit kas pasakyt MF 3080 :

pradejo mirkseti darbinio veleno lempute ir neissijungia nuo jos mirksejimo pradziosneissijungia priekinis tiltas, ratu blokavimas bei nesijungia pusbegis ir zuikis neisijungia, domejausi sako elektrine dalis..... veikia vairas ir slaunys :)

gal galit kas pasakyt, kur pradet ieskot ?

Labai dekui is anksto

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...