Vaidass Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Gal kas turite kombinuotu sejos agregatu ir galite pasidalinti patirtimi.Nusiziurejau toki:priekyje kultivatorius poto lyginimo lenta poto volas sejamoji ir is galo volas.Pagal ideja turetu gerai dirbti,tik kaip yra is tikro.
voras Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 pas mane amazone vertikaliu rotoriu kultivaorius ir toliau kaip papts minejai, super agregatas, bet ne man, man jau per mazas... perkant siulau pagalvoti apie perspektyva ukio, jei liksi ant tiek kiek dsabar tai jo jei didesi du kartus tai nera ne ko ziureti
Vaidass Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Na as dirbu 60ha ir plestis nelabai yra kur.Dabar lakstau 4 kartus per lauka o jei ta agregata isigyciau uztektu 2 kartu.Ir laikas ir kuras ir sveikata taupytusi.
MAKACIOLLA Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Gali atvažiuoti pas mane, yra pasirinkimas.
Vaidass Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Gal galit man nuotraukyciu i mano emaila atsiusti,kad veltui nesitrankyti po visa [email protected]
voras Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 as tai fotkiu tingiu daryti, geras agregatas ir tiek vistiek vien del graziu nuotrauku nepirksi, jei jau susidomesi tai atvaziuosi i vieta
voras Paskelbta Lapkričio 17, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2007 as tai fotkiu tingiu daryti, geras agregatas ir tiek vistiek vien del graziu nuotrauku nepirksi, jei jau susidomesi tai atvaziuosi i vieta
MAKACIOLLA Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Gal galit man nuotraukyciu i mano emaila atsiusti,kad veltui nesitrankyti po visa [email protected] Pažiūrėk www.autoplius.lt/marguciai
Vaidass Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Rimvydsss kokio plocio tas tavo agregatas ir kiek uz ji nori.Sejamoji noragine ar diskine?
Raimisx Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Gal galit man nuotraukyciu i mano emaila atsiusti,kad veltui nesitrankyti po visa [email protected] Pažiūrėk www.autoplius.lt/marguciai kiek maciau, turi 4m plocio. ar kels bielkis toki. su sejama????
MAKACIOLLA Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Gal galit man nuotraukyciu i mano emaila atsiusti,kad veltui nesitrankyti po visa [email protected] Pažiūrėk www.autoplius.lt/marguciai kiek maciau, turi 4m plocio. ar kels bielkis toki. su sejama???? Pločių yra visokių.
Raimisx Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza).... man kitaip vezos nesigautu....
MAKACIOLLA Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Svoriai po 45 kg priekyje būtini. dar priklauso nuo sėjamosios.
varstelis Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Nebent jei velke su papildomais cilindrais o kitaip nuisiteik bielki atkalineti nes velkei su sunkiais agregatai sakes buna, be to kazi ar trauks bielkis sejama su dirbimu 4 metru pats tas 3 metru o del technologiniu viskas imanoma pirma vaziavima seji puse sejamosios ir viskas iseina gerai.
Raimisx Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Svoriai po 45 kg priekyje būtini. dar priklauso nuo sėjamosios. reiskias ymanoma
Raimisx Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Nebent jei velke su papildomais cilindrais o kitaip nuisiteik bielki atkalineti nes velkei su sunkiais agregatai sakes buna, be to kazi ar trauks bielkis sejama su dirbimu 4 metru pats tas 3 metru o del technologiniu viskas imanoma pirma vaziavima seji puse sejamosios ir viskas iseina gerai. trauks laisvai, nes ten 2 nagu eiles. kultivatoriui 4 eina.... ir nereik i arima vaziuot.
varstelis Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Nebent jei velke su papildomais cilindrais o kitaip nuisiteik bielki atkalineti nes velkei su sunkiais agregatai sakes buna, be to kazi ar trauks bielkis sejama su dirbimu 4 metru pats tas 3 metru o del technologiniu viskas imanoma pirma vaziavima seji puse sejamosios ir viskas iseina gerai. trauks laisvai, nes ten 2 nagu eiles. kultivatoriui 4 eina.... ir nereik i arima vaziuot. Bet siurbli ir paskirstytoja kas met keisi. As savo ir ko tik neprimastes buvau, daede atkalinet dakaliau dar samadielka 100 arkliu uzbaigineju.
MAKACIOLLA Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Nebent jei velke su papildomais cilindrais o kitaip nuisiteik bielki atkalineti nes velkei su sunkiais agregatai sakes buna, be to kazi ar trauks bielkis sejama su dirbimu 4 metru pats tas 3 metru o del technologiniu viskas imanoma pirma vaziavima seji puse sejamosios ir viskas iseina gerai. trauks laisvai, nes ten 2 nagu eiles. kultivatoriui 4 eina.... ir nereik i arima vaziuot. Bet siurbli ir paskirstytoja kas met keisi. As savo ir ko tik neprimastes buvau, daede atkalinet dakaliau dar samadielka 100 arkliu uzbaigineju. Būna ir 3 eilių.
Raimisx Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Nebent jei velke su papildomais cilindrais o kitaip nuisiteik bielki atkalineti nes velkei su sunkiais agregatai sakes buna, be to kazi ar trauks bielkis sejama su dirbimu 4 metru pats tas 3 metru o del technologiniu viskas imanoma pirma vaziavima seji puse sejamosios ir viskas iseina gerai. trauks laisvai, nes ten 2 nagu eiles. kultivatoriui 4 eina.... ir nereik i arima vaziuot. Bet siurbli ir paskirstytoja kas met keisi. As savo ir ko tik neprimastes buvau, daede atkalinet dakaliau dar samadielka 100 arkliu uzbaigineju. kodel????? man paskirstytojas 3 metus be sistemos filtro islaike...... ir sejimo pas mane 40ha...
varstelis Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 man ydomu, ar kels mtz 4m plocio agregata su sejama (ne freza)....man kitaip vezos nesigautu.... Nebent jei velke su papildomais cilindrais o kitaip nuisiteik bielki atkalineti nes velkei su sunkiais agregatai sakes buna, be to kazi ar trauks bielkis sejama su dirbimu 4 metru pats tas 3 metru o del technologiniu viskas imanoma pirma vaziavima seji puse sejamosios ir viskas iseina gerai. trauks laisvai, nes ten 2 nagu eiles. kultivatoriui 4 eina.... ir nereik i arima vaziuot. Bet siurbli ir paskirstytoja kas met keisi. As savo ir ko tik neprimastes buvau, daede atkalinet dakaliau dar samadielka 100 arkliu uzbaigineju. kodel????? Labai didelis svoris ir sunkiai kelia siurblys. as su freza 3 metru ir sejalka sedavau tai prieki kelia ir sunkiai kelia o velke perdarius kelimo jega 2,5 karto didesne buvo nei paprasto ruskio. dar vartoma 3 korp kvernelaanda uzmeciau ir beleriui amen parejo jei ne tas atsisuko tai kitas nuluzo. Priejau isvados mtz tik priekabikem tampyt o ne prievartaut. man paskirstytojas 3 metus be sistemos filtro islaike...... ir sejimo pas mane 40ha...
MAKACIOLLA Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Freza su sunkiuoju volu buvo?
varstelis Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Freza su sunkiuoju volu buvo? Ne su paprastu vamzdiniu.
Raimisx Paskelbta Lapkričio 18, 2007 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2007 del traukimo as neimu i galva, turbina yr, lups. vat kaip kelimas viso to dziaugsmo.....
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti