Jump to content

zombis

Nariai
  • Pranešimai

    179
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    zombis got a reaction from brukne in Mūsų laikomų galvijų nuotraukos   
    Nuotraukos iš žiemos gyvenimo...












  2. Patinka
    zombis got a reaction from ludditas in Angusų veislės galvijai   
    Salygos tokios, visiems vienodos...

  3. Patinka
    zombis got a reaction from ricardaas in Mėsinė galvininkystė   
    Turbut neturi nei sunio, nei kates, jei tau kiekviena nencyt ir glostyneti reikia. Seip visiskai pritariu Aiko. Zinoma, bet kurioje veisleje atsiranda individu, kurie buna durnavoti, taciau manau, kad zmoniu tarpe tokiu variantu buna daug daugiau.
    Mano atveju veziausi is Estijos, Latvijos gyvulius(misrunus) angusu-simentalu veisles,kai kurie turi herefordu,sarole,limuzinu kraujo. Buvo keletas gyvuliu, kurie prisileido iki 40m, kiti apie 15-20m. Pirkau is ukio, kuriame darbas atliekamas mechanizuotai, gyvuliai zmogaus praktiskai nemate. Jauciu matydavo tada, kai budavo fiksuojami, del kraujo emimo ir pan.
    Rezultatas toks, kad po metu laiko auginimo beveik visus gyvulius galiu paliesti,paglostyti, prie paciu baiksciausiu(kurie buvo sulaukeje) galiu prieiti per 1-1,5m. O visa esme tame, kad jie mane mato bent kas antra diena ir aisku ne su lazda. Ju pasitykejima manimi kiekviena karta susilpninu imdamas krauja, leisdamas vaistus, segdamas nr. ir panasiai. Gerai butu, kad to daryti nereiktu, bet deja. Didziausias patarimas butu toks, kad jei tau gyvulys nepatinka, yra piktas ar neprognozuojamas, netesk jo gimines. Vezk skerdyklon. Pastebejome, kad tas durnumas paveldimas beveik simtu procentu
×
×
  • Create New...