Jump to content

TRACTOR

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario TRACTOR paskelbtas turinys

  1. TRACTOR

    Trašų kainos

    kolegos pasidalinkit info, kas normaliom kainom am. sulfata pardavineja? Domina tik granuliuotas.
  2. TRACTOR

    Del vabaliuku gruduose?

    Teko anksciau su straubliukais susidurt. Tikrai tiesa, kad per valomaja perleidus jie iskrenta, bet viena smulkmenele- jie palieka "kramtymo zymes" ant grudu ir akylesne laborante jas gali pamatyti.
  3. TRACTOR

    Trašų kainos

    Kas aplink Kauna neseniai pirkot rusiska 16-16-16 didmaisiais? Planuoju 24 tonas nusipirkt, idomu kas geriausia kaina siulo.
  4. TRACTOR

    žiemkenčių buklė

    Labas, Minduksx. Tame video kalba javu specialistas is Kanados: sejant zieminius kviecius labai svarbus sejos gylis, nes nuo jo priklauso ar susidursi su kvieciu issalimo problema. Didziausia zala paseliams gresia ne ziema, o pavasari kai naktys buna saltos, o dienos siltos ir saltis tai ieina tai iseina is dirvos. Pagrindines kvieciu saknys auga zemyn, o salutines 45 laipsiu kampu i sonus, taip itvirtindamos augala dirvoje. Jei sejant kviecius pavasari geras augalo isitvirtinimas nera labai svarbus, tai sejant ziema jis butinas. Todel pasejus zieminius kviecius nepakankamai giliai, augalas nepakankamai isitvirtins. Specialisto nuomone idealus zieminiu kvieciu sejimo gylis 2,5-4 cm, taciau jei sejant tokiame gylyje nepasiekiama dregna dirva, galima seti ir giliau, nes dregme butina. Jei pasesi sausoje dirvoje, reikes laukti kol palis, nes tik tada paseliai ims augti. Todel itin svarbu pasirinkti tinkama sejos laika kai dirva pakankamai dregna ir galima seti idealiame gylyje. P.S. negarantuoju, kad isverciau idealiai
  5. TRACTOR

    Kas kokia sporto saka domites?

    medziokle ir dar kartais slides
  6. TRACTOR

    Išmokos 2014-2020

    as irgi manau, kad maza tikimybe jog tiesiogines ismokos zenkliai padides.
  7. TRACTOR

    Grūdų kainos?

    ka supirkejai siulo uz ateinancio sezono kviecius? Ar pasirasinejat sutartis? Galvoju nedideli kieki parduot, nes neaisku kaip su tom kainom toliau bus.
  8. jo o jei dar ismokas padarys pas mus panasias tai tochnai galesim sedet uzpecki Kolkas mums tik pasvajot apie kitu ES saliu ukininku gaunamas ismokas...
  9. TRACTOR

    Grūdų kainos?

    Sveiki, stauga, o su kuria firma fiksavot rapsus po 1400? Linas agro, bet matau kad šiandien pakrite kainos http://www.rapsai.lt/lt.php//?nid=687 supratau. Bandysiu ir as dali uzsifiksuot, jei 1400 gausiu.
  10. TRACTOR

    Grūdų kainos?

    Sveiki, stauga, o su kuria firma fiksavot rapsus po 1400?
×
×
  • Create New...