Jump to content

horsesLT

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario horsesLT paskelbtas turinys

  1. Na va šiandien apžiūrėjau kaip dirba vožtuvai, daugiau kaip pusei tarpelis buvo 0,5 tai nustačiau 0.3, dar pastebejau kad kraštiniai "karomyslai" turi laisvumą į šonus nes matosi vėlenėlio galuose yra išdilusios šaibos. Pasitikrinau įpurškimo momentą su mierka tai paaiškėjo, kad įpurškia gerokai per vėlai, kai nustačiau pagal smagračio skylę gavosi kad siurblį teko nusukti maksimaliai į priekį jau toliau nėra kur, kai užkūriau jokio trakštelėjimo nebuvo bet įpurškimo momentas gavosi ankstyvas nes variklis pradėjo kalti, tai atitraukiau per 2 mm ir kalimas atrodo dingo. Bet niekaip nesuprantu kas yra su siurbliu, kai po užkurimo iškarto užgesinau ir siurblys nepadavinėjo kūro gal kokius 10 min., pasui vel pradėjo tvarkingai purkšti.
  2. Labas vakaras, norėčiau paklausti kas galėtų būti MTZ? Kai traktorius užsikuria, kokias 3- 5 sekundes meta šviesų dumą ir garsas toks šnypštintis lyg butų vožtuvas neužsidaręs, tada po keliu sekindžiu buna toks vienas trinktelejimas ar tai trakštelejimas, traktorius išmeta juodo dumo ir garsas susitvarko, kartais buna du tie trakštelėjimai. Kūro sistema sutvarkyta ant stendo, tepalo slėgis šalto 5, karšto 2, tepalo karteryje nemažėja, per radiatorių nepučia, per alsuokli šiek tiek eina garai, dar toks jausmas kad kūro sąnaudos padidėjo. Pridedu video
  3. 2015 m. gruodžio 31 d. Nr. 3D-968 P a v e d u valstybės įmonei Mašinų bandymo stočiai vykdyti įregistruotų traktorių, savaeigių ir žemės ūkio mašinų bei jų priekabų techninės apžiūros kontrolę“. http://old.zum.lt/index.php?-226613794
  4. Taip nuo tada kai gavau traktoriu.
  5. Sveiki, kas galetu būti, MTZ 952 monoblokas, nenusileidzia galine pakaba, uzgesinus traktoriu ir abu ryciagus nustumus i rieki hidraulas nusileidzia, bet kai tik uzkuri traktoriu ir vel pasikelia maksimaliai i virsu.
  6. Ka pakeisti ar paverzti kad varyklis arba radiatorius nejudetu?
  7. Kas galėtų būti, kai įvažiuoju priekiniais ratais į nedidelį griovį įsrtižai griovio atsiranda kriokimas kaip būtų tepalo siurblio ar paskirstytuvo kai per prievarta bandai tepalą varyti, o kai griovį pervažiuoji statmenai ir priekinis tiltas nepalinksta nei į vieną nei į kitą pusę tokio garso nėra.
  8. Sveiki, turiu klausimą, pastebėjau pro alsuokli einaitni garą ir lasanti vandens kondensatą, pakeliau paskirstytuvo dangtelį ir radau nemažai košės vandens ir tepalo, taip pat tokios košės radau po tepalo įpylimo kamščiu, o tepalo matuoklė švari, tepaluota kaip priklauso. Po dangteliu ant vožtuvų spyruoklių yra lašai vandens. Manau kad taip pasidarė po to kaip pakeičiau radiatoriaus kamštį nes senas buvo sulankstytas ir nesandarus. Kame galėtų buti bėda? Šiaip kuriasi labai gerai, tik užkūrus išmeta nemažai dūmų ir staigiai pagazavus meta juodus dūmus. Dar neparašiau, kad nėra termostato, tai gal čia kondensatas nes variklis nesušyla?
  9. Šiais metais reikėtų padaryti analizę kiek šeimų neteko tie, kas maitino cukrumi ir tie kas maitino invertu. As kol duodavau invertą paskutinius 2 metus buvo 100 procentinis žiemojimas, 2014 rudeni sutaupiau, ir padaviau sirupą, tai jau siandien neturiu 2 šeimų, kitose labai daug negyvų bičių ant dugno. Erkių nera, viduriavimo nera, maisto pilni koriai, medus nesusicukravęs. Kaltinu cukrų. Dar rudeni duminau Mitaką, gal jis kaltas, nes pirma karta panaudojau amitrazes dumintuvą, bet manau, kad iškarto gal pasimatytų neigiamas poveikis, nes iki rimtos žiemos dar geras menuo buvo likęs, ir šeimos buvo pakankamai stiprios.
  10. horsesLT

    arkliai

    Veterinarų yra, tik savame kieme pranašu nebusi. www.arkliuveterinarija.lt 100 km aplink Vilnių mikročipavimas, konsultavimas dėl šėrimo bei apskaitos ir judėjimo dokumentų trarkymas www.horses.lt 8 650 16555
  11. Molėtų r., Čiulenų sen., Antadurės kaime PAVOGTAS 2011 metų gamybos MTZ Belarus 892 Turbo, su tritaške priekine pakaba, Valst. Nr. A872C, Registracijos Nr. 90815186. Ką nors žinančius prašome skambinti 112 arba į Molėtų VPK 8 620 39647. Padėjusiems surasti pavogtą (neišdraskytą) traktorių bus išmoketa 10 000 Lt premija (tel. 8 650 16555). TRAKTORIUS GRUODŽIO 6 D. (PENKTADIENI) DIENOS METU BUVO PAKRAUTAS Į TRANSPORTO PRIEMONĘ APIE 3 KM NEDAVAŽIAVUS MOLĖTŲ (1 KM IKI STACIJAVOS). KĄ NORS MAČIUSIUS (O GAL IR NETYČIA UŽFIKSAVUSIUS VIDEOREGISTRATORIUMI) LABAI PRAŠOME ATSILIEPTI.
  12. horsesLT

    gardai ir arklides

    O jūs įsivaizduojat 1 m pločio gardą Normalus ponis negalės net apsisukt Ir tai dar vadinama geriausio dydžio gardu??? Mano suauges trakenas 174 ugio priekaboje sugebejo apsisukti:DD taip kad poniukas 1 m garde tikrai apsisuks , o siaip gardas perdidelis nebuna, buna tik permazas. Gardas lieka gardas, geriausias gardas kai yra isejimas i levada. O gardas kuriame zirgui labai smagu gyventi vadinamas maniezu.
  13. 2012 m. nakti i gruodzio 1 d. Moletu rajone pavogtas naujas sukomplektuotas daugiaaustis avilys. Jei pastebetumet kokia informacija apie tokio pardavima skambinkite 8 650 16555.
  14. Sienapjoveje potinger silver cut 290 perrinkau kampini reduktoriu, pakeiciau guolius, salnikus, krumpliaraciai buvo pakankamai geri, tai palikau senus. I redktoriu pripiliau nigrolo. Viskas graziai sukasi, truputi kaukia. Siandien sienaujant pastebejau kad reduktorius labai kaista, net apsilyde plastmasines kardano apsaugos. Ar gali taip kaisti del pernelyg tirsto tepalo ar reiketu vaziuoti aukstesne pavara, kad gautusi mazesnes apsukos sienapjovei. Sienavau 6 begiu ant vezlio, greiti rode apie 10 km/h. Plotas labai kalnuotas ir apknystas sernu, siaip kur lygiau eina ir zuikiu vaziuoti.
  15. horsesLT

    žemaitukai

    Jeigu butent Lietuvos sunkiuju, tai nuo 3500 iki 7000 Lt. Arklio pasas Lietuvos sunkiuju asociacijoje kainuoja veisliniam arkliui 80 Lt, mikroschema 35. Dar reikes kazkiek sumoketi "dailininkui" arba kitaip vadinamam identifikatoriui kuris aprasys arklio zymes pase, tas pats zogus turi teise ir mikroschema idet.
  16. horsesLT

    Naujas avilys ir puvinys

    o kas dabar nepiktas?
  17. horsesLT

    Naujas avilys ir puvinys

    Gal tai tik sutapimas. Ventiliacija pakankama, o del isdeginimo, tikrai nemanau, kad jame yra koks nors uzkratas. Nors kazkur internete labai senai maciau, kad ka tik pagamintus korpusus panardina i karsta sharmo tirpala, bet senai buvo, o dabar nerandu.
  18. Laikiau bites senuose nukriuosusiuose aviliuose, ilisdavo peles, nezine kur tie aviliai stovejo iki kol as juos gavau ir kas juose veisesi apart biciu, ir buvo viskas gerai, ziemodavo, nesdavo medu, dariau eksperimentus ir viskas daugiau ar maziau pavykdavo. Nusipirkau naujus ir wilaros 5 vnt. 16 remius. Viena seima persodinau su visais remais - susirgo puvyniu, kita seima padalinau pusiau nes ji to norejo, persodnaui du naujus avilius, tai viename nesugebejo uzsiauginti motineles, kita silpna liko iki rudens, teko sujungti su stipria, bet vistiek neperziemojo. Dar du avyliai stovi nauji garaze dabar jau. Noreciau paklausti ar tai toks sutapymas, ar vis del to OSB, MPP ir nauji dazai yra netinkami aviliu gamybai.
  19. horsesLT

    GAL KAS AUGINA STRUČIUS?

    Tinklas neluzta.... luzta medis, metalas linksta. Tam kad patiket ka sugeba struciu patinas ji reikia tureti, knygose to neperskaitist. Aisku yra tam tikru priemoniu kaip vienos rankos pagalba sutramdyti net pati pykciausia struti (savaime aisku po to jis lieka gyvas). Is 100 kg strucio gaunama 20 kg mesos, dar gaunama oda uz kuria galima gauti apie 100 USD.
  20. Super gerai laiko (pakeltas), ipac kai nera sniego, o jei nori, kad nebutu sniego - sukrapstai paskutinius pinigus ir nusiperki sniego buldozeri.
  21. kas galetu buti hidraului, anksciau keldavo tik patraukus riciaga, o dabar kokias 3-4 sek pamiega ir tik po to kelia.
  22. Sename tarybiniame zurnale "Za ruliom" suskilusius baltus akumuliatorius rekomendavo taisyti uzdejus kelis sluoksnius storos polietileno pleveles uzlydant ja lygintuvo pagalba per popieriaus lapa, taip taisiau motociklo akuma-puikiai pasiteisino.
  23. Klausimas, ar norima pripazinti ja vietine lietuviska ar nykstancia lietuviska veisle?
  24. horsesLT

    šienapjoves

    Ar pjaunant MTZ su lenkiska bugnine 185 cm plocio, nebus mindomi ratais jau nupjauti pradalgiai?
×
×
  • Create New...