Jump to content

virme

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pasvalys

virme pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. virme

    Dronninborg D3000

    Pas mane dr7000, tai zvaigzdes pirkom Pasvalio agtodileryje, aisku nepigios. Pigesnis varijantas nupirkt tik pacia zvaigzde su reikiamu dantu skaiciumi be centro (specagroj lygtai maciau pirkt, gal klystu, nepamenu), o centra ivirint ta pati sena. Grandines elevatoriu pagal zingsni tinka nuo klaso(nepamenu tik nuo kokio, reikia ziuret vietoj pagal sena), tik kad klaso lopeteliu daugiau ir ilgi reikia pasiderint pagal sena. Nezinau, gal dr3000 kitaip. Dar yra Veliuonoj droniu atstovas, tokia Jureviciaus firma, ten daug ka gamina, restauruoja, remontuoja.
  2. Tai kad pas mane nėra koloneles, vairas hidraulinis, cilindras ir dozatorius
  3. virme

    ziema

    Nu super . Tai dabar reikės siūsti žmoną, kad traktorininko teises laikytų, o taip gerai buvo su B kategorija. Ir visą javapjūtę pravažinėjo patenkinta. Gerai, kad niekas nepastabdė... Tai ir sakau kad niekas neatšaukta. Nereikia klaidint ir gąsdint žmonių. O tai žmonos be darbo liks .
  4. virme

    ziema

    jokiu atšauktas tas isakymas Kokiu įsakymu atšauktas, ko tai nerandu. http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... ry=&p_tr2= Nuorodą apie atšaukimą visų dėmesiui.
  5. Pas mane lygiai tas pats. Traktorius mtz 82.1, hidraulis paprastas be jėgos reguliatoriaus. Galbūt esate kas išsprendę šią problemą, nes sėjamąją taip trenkia į žemę, atrodo kad ratai nulėks. Taip buvo nuo pat pradžių kai naują pirkom. Juk neturėtų taip būt.
  6. virme

    kombainu reguliavimai

    Greičiausiai bus šukų virbalai nulūžinėję tarp pobūgnio ir kratilkų pradžios.
×
×
  • Create New...