Jump to content

adomjonas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

adomjonas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. negali but kad kokio 50 deze idejau nes pirkau padeveta neaisku kokia. apsukos 2200 ir tik 30 bega kas 9 begiu dezei skiriasi senuose nuo nauju?
  2. tai va tas ir yra kad kenkia.dantraciai dezei panasus istikro ,dar klausimas rinkdamas deze uzmaciau neaisku dantrati apacioi yra toks dantratis pritaikitas sakutei bet uzfiksuotas ziedu ir jokia sakute ten nesideda slankioja ir atjungia ta dantrati.kam jis ten skirtas?
  3. sveiki pakeiciau deze 952,3 buvo sinchronine kuri 2 kartus pabirejo tai idejom 9 begiu deze .ir atsirado problema maza greicio:DD eidavo su ana deze 42 kaskur dabar tik 30:D kaskaip galetu daugiau lekti gal ka patartumet?
  4. gal kas turi dobilo 3 kemo konstrukcija?subirejo viskas sunku atrinkt kur kas ir kaip/?arba brezini
  5. iskilo problemu su mtz uzvedimu persalcius kat patartumet? suzinojau toki dalika kad yra kaskur pirkti tenu isisuka i bloka pajungi 220 ir mazdaug po 20 min variklio temperatura 60c tj kuresi kaip bitute gal zinot kur tu tenu yra pirkti?
  6. mes nusipirkom nauja kratituva lenkiska titan 7 : tj ka galiu pasakit didesnio chlamo nebuvo krato nekat i gala bet aplinkui visa traktoriu i virsu nu zodziu visur traktorius baisu koks po tokio kratimo pirma diena subirejo guolis ir grandines tempimo zvaigzdute perluzo.dab geriau butume pirke padeveta rusiska bet maper parama pirktas ir tai nei puses nepareme
  7. adomjonas

    Ruloniniai presai

    turiu riverre casalis 121 gal zinot kur tokiam butu galima gauti rinktuvo spiruokliu ir ivoriu?
  8. turiu jau 2 metus metal fach pirkom nauja tik va sia ziema kasko pradejo kartais kirstis i kairi sona kai reciaga stumi arba ziemin bet tj buna kaip pasala.o zemin kuo puikiausia vaiksto kaskas kertas paskirstitojus. bet tik viena puse i kita per prievarta reikia stumt kada prasivaiksto vaiksto normaliai gal zinot kas ten kertas?
  9. adomjonas

    PLŪGAI

    turiu overuma 2 kartos 3 korpusu tikrai geras plugas tik 952.3 permazas gal kas turi perduoti prisukama 4 kurpusa?
×
×
  • Create New...