Jump to content

bigone

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario bigone paskelbtas turinys

  1. Sveiki, turiu klausimėlį. Turiu pusės hektaro sklypą, kurio pusėje įsivyravo žolė „Garšva“, karvė jos neėda. O kaip avytės? Ar ją ėda? Planuoju pirkti avyčių, tad susirūpinau, ar pirma viską nupurkšti ir pasėti naują žolę, ar avytės Garšvą man nuvalgys
  2. bigone

    Case 956xl

    Ar tik nebus užsikišęs oro filtras. Jei yra turbo žiūrėk oro žarnas intercoolerį.
  3. Elementaru - juk negesintos kalkės gavusios drėgmės labai kaista, tad karštis + pjūvenos =.....
  4. Na Jūs ir juokdariai, verkiat kad arti reikia o su traktoriumi terliojatės kelias dienas. Manau jei nuspranti kas nutiko kvieti servisą ir kelių valandų laikotarpį viską sutvarkys. O servisai manau nėra prasti, tiesiog technika taip ištobulėjo, kad sunku ir besusigaudyti suprantačiam žmogui.
  5. bigone

    Mėsinė galvininkystė

    Daugėja konkurentų Lietuvos mėsinių augintojams.
  6. bigone

    Mėsinių galvijų tvartai

    galvoju plėsti mėsinių galvijų skaičių ir statyti naują tvartą. Žinau kad tinkamiausi kraikiniai, bet aš mąstau apie skystą mėšlą. Ką Jūs manote apie tai?
  7. bigone

    Naminio tabako auginimas

    Auginantiems tabaką galiu rekomenduoti vieną forumą, kuris geriausias ir gausiausias lietuviškomis žiniomis apie tabako auginimą ir apdirbimą: www.sigitas.net beje jame yra ir dvi knygos lietuvių kalba apie tabako auginimą.
  8. bigone

    Naminio tabako auginimas

    Aš auginu. Pirmą kartą šiais metais bandau, sėjau gerą, sertifikuotą tabaką. O dėl ploto tai leidžiamas vienam asmeniui 1 aras be leidimo - tai reglamentuoja LIETUVOS RESPUBLIKOS TABAKO KONTROLĖS ĮSTATYMAS.
  9. Kaip Blaki darbai su kabina? Ar nuo paskutinių komentarų nieko nebedarei?
  10. Na kapsuk kiek klysti, dideliuose gyvulininkystės ūkiuose galingi traktoriai be pertraukos dirba nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens. Kiek silpnesni ištisus metus. O vien tik žemdirbystės ūkyje tai sutinku su Jūsų nuomone.
  11. Kirovas V12 turi tik 300 AG. Geriausias galios didinimas būtų dėti vilkiko variklį, kurį duos tokią naudą: mažesnes kuro sąnaudas, didesnį traktoriaus greitį, didesnį variklio resursą, mažesnę vibraiją ir t.t.
  12. bigone

    Naminio tabako auginimas

    Aš turiu daigelių pardavimui. Penktadienį juos jau išpikavau.
  13. bigone

    Naminio tabako auginimas

    Gal kas auginate? Pasidalinkite patirtimi.
  14. Turiu tiktai mažiuką - 78 AG, 1,5 m. pas manę. Ir kaip jis laiko? Ar gedimų išlindo? Ko jam trūksta pagal jus? O gal atvirkščiai, idealus traktorius. Kaip jo mazgų aptarnavimas, servisas?
  15. Sveiki, matau tema jau numirusi, bet man įdomu būtų sužinoti kiek jau šių traktorių parduota Lietuvoje? Taip gal atsilieps juos turintys žmonės.
  16. bigone

    Naminio tabako auginimas

    Sveiki, ir aš užsisakiau tabako sėklų iš ebay,jaus. Laukiu nesulaukiu kada jas gausiu ir galėsiu pasėti. Gal kas pasidalintų info apie jo auginimą ir apdirbimą?
  17. Skirmantass, gal galėtum įkelto foto savo šio projekto? Labai norečiau pamatyti kabinoje tą dalį, kur is grindų išlenga pavarų ričiagas. Kaip ten su vieta gaunasi ir panašiai. Aišku domintų ir kiti mazgai
  18. Sveiki, kad nekurti naujos temos, tai savo nuomonę ir pasiūlymus teikime šioje. Norėjau paklausti kaip sureguliuoti MTZ 80 galinį tiltą kad jis kuo mažiau kauktų. Nes pastebėjau jog kaikuriems nėra jokio kaukimo. Kodėl taip skiriasi?
  19. O ant tilto cilindriuko tvirtinimo kronšteinas pirktas ar darytas? Ir ar nesusilpnės dėl to tiltas? Ar negali jis nutrukti, nes virinta vieta silpna- o originaliai išlieta bedrai būna.
  20. elektra sudėtingas dalykas, baltarusai su ja iki šiol tebevargsta , visiem naujiesiems bielkiams anksčiau ar vėliau kas nors užtrumpina. Manau iš Blakio jiems būtų kur pasimokyti
  21. Laukiu nesulaukiu projekto visiško pabaigimo .
  22. O žinai kad taip pagamintos trinkelės po kiek laiko pradeda byrėti nuo aplinkos poveikio, ir yra labai slidžios. Tikrai tavęs neniekinu jų negaminti, o tik dalinuosi žiniomis, aišku jei nežinojai
  23. Na suprantu tave. Ir gerbiu tokius žmones kaip tu, kurie netingi ir savo rankomis viską dirba. O kokiu principu trinkeles gamini?
  24. projektas ir kabina tai tikrai labai šaunūs, nieko ir nebepridursi . Tik kaip supratau projektas dar nebaigtas, tai dar nusimato kada projekto tęsinys?
×
×
  • Create New...