Jump to content

nerkas

Nariai
  • Pranešimai

    566
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Atsakymai kurių autorius nerkas

  1. Prieš 21 valandų, -marius- pranešimas:

    Galvoju bulvėms laikyti pritaikyti buvusį gyvulių tvartą, bet ar ne pigiau nauja kažką daryti?

    Tvartas sausas, sienos dviejų plytų eilių (balta ir raudona), perdanga medinė, viršuje šieno rulonai sudėta, grindys betonuota.

    Ar reikia šiltinti sienas?

    Paskutiniais metais man 20 cm keramzito blokelis jei gruodį dar išlaiko pliusą viduje, tai sausį jau niekaip.  O ar reikia tai priklauso nuo to ar atsipirks ar ne. Pigiausias variantas turbūt dėti kokį 10 cm polistirolo ir tinkuoti armuojant tinkleliu, jei nereikia tobulos išvaizdos tai gana paparastas ir greitas darbas.  10 cm storio polistirolo kvadratas kokie 4 eur, tinklelis kokie 0,5 eur,  tinkas koks 1 eur/m2. 

    Be to, ar nebus problemuų su graužikais kai perdanga medinė, ant viršaus šiaudai, o pirmam aukšte tonos bulvių?

  2. 40 km nuo Vilniaus apsimoka turbūt viskas... tarkime kokios skustos bulvės, morkos lupti svogūnai ir pan. smulkioms kavinėms(kurios neįdomios didesniems šios rinkos dalyviams) ir pan. tai būtų kažkoks pranašumas prieš kitus ūkininkus ir šiek tiek pridėtinės vertės. 

  3. Is kur tu zinai kas ji tokia?mokslininke, pedagoge ar prasalaite?

    jei neskaitėte straipsnio apie tą moterį, tai TIE, kam labai reikėjo, jau ne tik žino kas ji tokia yra, bet spėjo ir "paprognozuoti" kas jei atsitiks.

     

     

     

    „Eilinė rusofobė ir propagandos auka“, „Su*a debilnaja. Kad taip jai į snukį duot“ – tokie komentarai ėmė lietis po R. Poševeckajos pasidalintu įrašu. Netrukus sulaukta ir tiesioginių grasinimų bei raginimų fiziškai smurtauti prieš B. Gaitanži. „Reikia jai išmalti snukį! Kas už?, – siūlė vienas komentatorius ir netrukus sulaukė pritariamo atsako, – Tai tiktai mušti – smegenų jai tai tikrai nepridės, o ir iš viso išnyks“.

    Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/medijos-karas-propaganda/apie-v-putina-uzdainavusi-lietuve-sulauke-kremliaus-troliu-puolimo-grasinta-ir-nuzudyti.d?id=72786422

    Čia komentarai tų , dėl kurių  Wydas kogero yra ramus ir kurie, jo nuomone, turbūt tikrai nekelia siaubo ir kurių elgesys yra visiškai normalus.

  4. Va , naujai 'ateinantis jaunimas' ir kūrį tikriausia jau galima laikyt nepriklausomos Lietuvos produktu  :eusa-think: , nuteikia labai optimistiškai - toliau bus tik geriau . Kitaip juk but negali  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:                                                                                                                                                                                                               

    kiek tamstai reikia temų forume varyti tą savo putinišką š*dą?

  5. Negali sakyt, kad kažkam konkrečiai, bet tikrai ne valstiečiams. Bet jis pastebės šapelį socdemo akį, kai tuo tarpu rąsto koncervatniko akį - nea. Ir taip toliau ir panašiai. Jo politinės pažiūros neleidžia būt objektyviam, todėl jis ne žurnalistas, o propagandistas. Kaip ir solovjovas.

    žiūrint kurio socdemo, jo pasisakymus skaitau tai jaunuosius socdemus jis ne kartą kėlė aukščiau senių, o senius maišė su žemėmis - bet ar seniai to neverti? su konservatoriais tas pats - daug daugiau kliūna krikdemiškam sparnui arba senoliam, kad ir tas degutienės užsipuolimas lygioje vietoje, dėl kelionių į Lenkiją. tikrai nesu degutienės gerbėjas - bet jei jau būti objektyviu tai taip buvo. Bet negalima nesižavėti Tapino siekiu bent kažkiek motyvuoti provincijos vaikų(kiek teko girdėti tai politikos ten išvengiama), jei tai netgi jo prezidentinė akcija - vistiek požiūris į pačią politiką visai kitoks - bandoma investuoti į labai ilgalaikę savo paties reputaciją, o ne viską užpilti populizmu.

  6. Jeigu vagima laikai neturejoma pinigu pensininkams, bedarbiams, valstybes tarnautojams ir valdininkams islaikyti kuriu pagal gyventoju skaiciu yra ryskiai perdaug ir jeigu vagis yra gyventojs dirbantis privaciam sektoriui ir mokantis didelius mokescius bet permazus kad juos visus islaikytu, beje dar is tos pacios algos kelis nepilnamecius namuose islaiko, tuomet sutinku

    neturėjimas pinigų įvairioms sritims kogero tiek pat yra išdava nemokėjimo su pinigais elgtis kiek ir, kaip ekologas pasakytų, paprasto žmogaus nenoras mokėti mokesčius. estai ~dukart mažesni tiek gyv. skaičiumi tiek pagal BVP, o biudžetas panašus į mūsų. čia puikiai tinka tas posakis, kad valdžia yra tautos atspindys.

  7. Nors koncervatnikai ir mato save vieninteliais teisingais, bet nieko siaubingo neatsitiko ir per kitų valdymą. Mes nato, eu narė, vakarėjam po truputį ir šitų dalykų nei nauji gelbėtojai, nei "atsinaujinę" tradicinės partijos, nepakeis.

    Kas liečia mano politines pažiūras, tai jos Lietuvoje neatstovaujamos taip, kaip suprantamos pasaulyje. Turim mes liberalių partijų, bet visokie zuokai, masiuliai, guogos sušika viską ką gali. Steponavičius nebuvo geresnis ministras už dabartinę klaikumą. Bet man tiesiog nėra kito pasirinkimo. Toks mano mažiausias blogis.

    su liberalais irgi didelė bėda, kad turi būti arba partijos narys arba turėti koki draugą insiderį, kad rastum tuos 5 žmones išreitingavimui, nes vien jų dešimtukas atrodė gan... sportiškas, grynai dėl populiarumo.  Konservatoriai šiemet buvo, mano nuomone, mažiausias blogis dėl pasiūlyto ministro kabineto sudėties, be jokių ten neaiškių paslapčių. 

    p.s. konservatnikai mato teisingais ne tik save, bet ir liberalus, kas šiemet pasimatė daugiau nei akivaizdžiai.

  8. Paskaitai tokias rašliavas, kur šitas pridurkas visus, kurie balsavo ne už konservatnikus, vadina vatnikais, ir supranti, kad labai gerai, jog jie nelaimėjo.

     

    http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/a-kubilius-atrado-priezasti-kodel-konservatoriai-nelaimejo-rinkimu-kalta-rinkeju-nostalgija-praeiciai.d?id=72717858

     

     

    Šiaip tai visa laimė, kad koncervai valdžioje buvo tik 8m, pažiūrėkit ką jie sugebėjo prašikt per tuos metus.

    Jei jau sakote A, tai pasakykite B. gerai, kad konservai buvo tik 8 metus, o ar gerai, kad kiti buvo likusius 16(18)? Labai daug apžvalgininkų būna gudrūs kritikuodami tuos pačius konservatorius, bet pamiršta, kad gyvenama tokioje realybėje, kai reikia rinktis ne  GERIAUSIĄ, bet  MAŽIAUSIĄ blogą. Būtų smalsu išgirsti kam būtumėte patikėjęs valstybės valdymą tuos nepriklausomybės metus ir ką mažiau blogo nei konservai matėte praėjusiuose  rinkimuose?

  9. Paprastas variantas,kad galioja dvigubi standartai. 2008 m, darbo partija jau buvo teisiama,Kubilius pakviete,jokiu problemu,2012m darbiecius pakviete  laimeje socdemai,kas ivyko? Konservatoriai labai sunkiai kilo is savo kedziu,buvo konstituciniai teismai ir t,t. dabar vel liberalai svarus,viskas okey,konservatoriai,net neissizadejo,o anukas akutes isputes varo,kad 0% tolerancija kysiams? cia ir asilui aisku koks verslas duos Masiuliui asmeniniams tikslams pinigu.? joks. ir dabar vel reikia laimetojus tikrinti VSD,STT ir t,t. Jiems nusispjauti i zmoniu valia. paprasciausiai is po pirmo turo euforijos taip greitai negali susitaikyti su pralaimejimu arba per savo arogancija isvis nemoka pralaimeti.Ir tas anukas buvo apmokintas,tik rinkiminiams lozungams,keleta sakiniu. jei diskutuoji su Butkevicium kaltinti emigracija,nors statistika kalba per Kubiliaus valdyma kas menesi paliko 5,5 tuks zmoniu,dabar 3,5 tuks kada daugiau? jei paklausia apie versla kalbeti apie MES TURIME PLANA,zurnalistams paklausus koki plana? reikia atsakyti AISKU PLANA :icon-neutral: . Dabar vel pries kameras stojo Kubilius,nes anuko,,  mokslai,, isseko...

    Kubilius pakvietė darbo partija? galima gal kokį šaltinį?

  10. Jei konservatoriai tokie geri,tai zinote kaip Panevezy Urbsys atejo i seima? pats senasis Landsbergis sioj savaitej Urbsi apkaltino Partijos isardymu Panevezy. Urbsiui atsibodo gaudyti Landsbergio partijai priklausanti veikeja,teisti, o jis vistiek issisuko. Ir sukure jam konkurencija ir nugalejo. Ir vienas atleistas saugumo pareigunas sake,jei nori uzdaryti i kalejima politika,sako tereikia partijos vado telefona pasiklausyti 2 menesius ir bus irodymu. Ir tie seni politikieriai paprasciausiai zurnalistu pagalba nori issijuokti is jaunu,nauju veidu,tipo Kepenis taip pasake,kitas anaip. O patys prisigere vaiksto,dar baisiau. Sako Valinsko klounai atejo i seima,bet prisiminkim,kas tuos klounus priglaude i vyriausybe,ar ne Kubilius? Ir mums asmeniskai nuo to kas valdys geriau nelabai tebus,nes mokescius reikes moketi,dirbti irgi. Tik,kad nebutu tokiu cirku,kaip naktine mokesciu reforma,kai Kubilius karta papuole i konferencija tarp normaliu ekonomistu,tai matosi,kad nieko nesupranta,ir is jo lupu neesu girdejes ne vienos ekonomines savokos. Bet kuriuo atveju geriau uz vairo turtingesnis,pvz per krize Latvijoje premjeru buvo Dombrovskis( vienas is turtingiausiu Latvijos zmoniu) Lietuva butent tada ir aplenke,musu didiji profesionala Kubiliu.

    jei pagrįstumėte savo nuomone kuo geriau turtingas už išmanantį tai išvis gerai būtų.

    dėl naktinės mokesčių reformos, nenoriu ginti konservatorių, nes ten labai daug yra ka kritikuoti, bet jūs savotiškai provokuojate. tad ką pakeitė 2012-2016 Butkevičiaus vyriausybė naktinėje mokesčių reformoje, kad kaltas tik Kubilius?

  11. Va cia ir problema kad i seima patenka pagal sarasa ,tokiu kaip kepeniai ir kiti sportininkai lenktynininkai dainininkai,jumoristai neturetu ten patekti,beje Karbauskis Kepeni jau pasodino i vieta.

    sarasas yra pats protingiausias budas balsuoti su salyga, kad reitinguoji. deja ne visi tai daro, o kai kas isvis elementariai nemoka.

  12. Siaip uz konservatorius visada balsuodavo tremtiniai ir pensininkai. Todel visi statistai ir sake,kad jei nebus aktyvumo laimes konservatoriai,nes pensininkai visada po baznycios varo balsuoti,o jaunimas pagirioja :icon-neutral: . Kad konservatoriai krenta i duobe ta reiskia,kad ju rinkejai ismirsta nuo senumo ir ju mazeja.Jaunimas daugiau balsuoja uz liberalus,bet lyginant su rezultatais po skandalo,tai rinkeju turi.

    nežinau kada paskutinį karta domėjotės sociologija, bet jei nesidomėjote tai pasakysiu. konservatoriai yra labai populiarūs tarp jaunimo ir tie patys liberalai nuo jų atsilieka jaunimo tarpe. seniau buvo taip, kad mažesnis aktyvumas naudingiau konservams, to irgi nebėra, nes miestuose taip pat populiariausi konservai. kas jiems labai sudėtinga - tai susitaikyti su ant jų užpykusiais rinkėjais, del ko prakiso vienmandates.

  13. Siemet daug balsavo jaunimo ir ka nubalsavo? 80 visiskai nauju zmoniu bus seime. Politikai soke. kodel? todel,kad jaunimas niekam nelenda i uzpakali be muilo jiems visi zmones vienodi ar tu ministras ar paprastas. Politikai suprato,kad jau zmones atsimena ilgiau kas pensijas nubrauke,kas LT praskolino ,kas 2011-12 metu biudzeta buvo numates is baudu surinkti. Anksciau nebudavo pasirinkimo,bet atejo pasirinkimas ir konservatoriai pralose Panevezy,Kaune.Nes zmones pradeda ilgiau atsiminti,pradeda balsuoti ne pagal pavardes,o pagal darbus. As ir sakiau kas gali balsuoti uz arogantiska,jauna zasiuka pas kuri jokio mandagumo elementaraus. Teks nusileisti is padangiu..Daug pasako,kad Maldeikiene islose pries Abramikiene,sena politike. O konservatoriai yra didelej psichologinej duobej,nes pirmininkai keiciasi o rezultatas toks pat. :eusa-dance: .

    šiaip tai jaunimas būtent ir balsavo daugiausia už konservatorius. valstiečiai susirinko darbo partijos ir socdemų balsus, o ten vidutiniokai ir pagyvenę ribkėjai.

  14. ar ne Šveikas sake, kad pasmerkta ta valdžia, kuri pabrangins alų? na o ateinanti žada ne tik pabranginti, bet ir leisti jį nusipirkti tik darbo dienom nuo 10 iki 17. :) bus daug ašarų... blaivių :) beje, internetuose tokie gandai, kad į koalicija nelabai kas nori ir gresia mažumos vyriausybė.

  15. Tas jo noras suvalstybint alkoholio ir vaistų prekybą, panašu tik verslo planas. Uždėjus rankelę ant šitų prekių generuojamų pajamų, atsivertų neribotos galimybės. Taip, kad nėra jis ir toks kvailas. :icon-wink:

    Tie, kurie dabar valdo jūsų minėtas sritis tikrai nelauks kol bus padaryta kažkas panašaus. Tokiu atveju galim ir nespėti skaityti apie Stumbro dėžutes bagažinėse.

  16. Vidinė kultūra , sakyč aukšta  :eusa-think: ... prie stalo , turbūt irgi pan. bendrauji ?  :icon-mrgreen:

    kitaip nei tamsta stengiuosi rašyti taip, kad eitų suprasti. 

     

    į temą:

    Karbauskas šiandien per LR po klausimo ar nežada priimti įstatymo kaip Lenkijoje, kad daugiau nei 300 ha dirbantys ūkiai negauna ES išmokų(nežinau ar taip yra)

    atsakė, kad išmokas suprask nustato ES ir jis to keisti kaip ir nežadą, bet kaip supratau pritartų, kad ES paramą gautų  smulkesni ūkiai, na o didieji gali imti paskolas iš bankų ir taip investuoti.  tą laidos įrašą reikės išsisaugoti.

×
×
  • Create New...