Jump to content

egis920

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario egis920 paskelbtas turinys

  1. pas mane argi sunkei kuresi 920,3 kad ir zvakes pakaitindavau, pasikeiciau akumus, nemacijo, na bent pries kurima dar dakrovus ir pakankinus startery uzsivesdavo bet vargei dirbdavo kol isivaziuodavo, db nusipirkau jubana startery 24v 4.5kw reduktoriny ir bedu nebera (neskaitant to kad mineraline alyva stovi ) prie -15 salcio ir kelias dienas pastovejus lauke nekaitines zvakiu kureu ir uzkureu vos porta kartu pervertus varikliui, ir dirba iskart padorei, nors seip pastovei pakaitinu zvakes minusui esant, suzavetas likau tuo starteriu, nors senasis originalus argi nesusidevejas buvo tik magnetinis oziavos jam. ir seip prie minuso as dar padarau kiskuty/vezliuka ant neutralios pozicijos ir darbyni isjungta laikau pries sedines apacios.
  2. kas gali buti sankabai viendiskei? (tai buna tik kurimo metu) jai isminta sankaba kuriu tai nubarska kaskas sankaboje, o jai neisminus kuriu tai viskas kaip ir gerai. isminamaasisguolis kaip ir geras atrodo, nelkeba, laiku tepamas. sankabos disko da nemazai yra, nesudyles. ir dar kai uzgesini ir pamini pedala sankabos kaskas karteli viena trinkteli sankaboje, lik kas atsoktu.
  3. na ten aukstos itampos pagalba iskiriamas, jei neklystu, azotas. (tai buna ir zaibavimo metu) i oro paemimo anga (tarp filtro ir varilkio) idedama ritinio formos tusciaviduris plastikinis korpusas tarp kurio privedziota vieluciu ir iseina i jo du laidai, kurie pajunkti prie dezutes (ji jau nebe isiurbimo sistemoje) kuri generuoja auksta itampa (jos maitinimas 12V) ideciau foto, bet kolkas dar ju neturiu. o ka azotas daro naudingo degimo kameroje tai nezinau.
  4. kaip bus taip.. o beja, vienas latvio isradimas atsirado pas mum. i masinu arba traktoriu filtrus deda kaskokius irenginius kurie is oro iskiria azota ar ozona (tiksliai nzn) ir sukimo momenta tai pagerina bei kuro sanaudas mazina ( lengvajai iki kokiu 2ltr maziau kuro ima (dizelino)). kaiminelis nusipirkes i masina isidejo. sako detis man i traktoriu, bet man kaskaip nepatraukliai atrodo.
  5. ti jai naujas taip dirba, tai kviesk garantini. tegu ziuri.
  6. turiu toki klausimėli, ar is jusu kas nors i dizelina pilate dvitakti tepala (kur benzopluklams naudojamas) ? vienas protingas zmogelis aiskino, kad dabartinis dizelinas yra per dauk sausas ir yra gerai jį "pariebinti". tai isbandziau su masina ir tikrai padejo, bent jau ziema vedesi tikrai geriau, ir variklis graziau dirba. tai idomu ar nepakenktu toks eksperimentas ir su MTZ, ar nekenktu siurbliui (nors kazin ar apsimoka)?
  7. a kur tavo brezinyje akumas padeda lyginti srove? ar neiziuriu.. juk per ta rele jai neklystu tik viena puse teka srove, tai negali akumai padeti palaikyti ytampą.
  8. kiek teke krapstiti laidus bielkiui, tai 24v pastoviai yra kai ijungi "mase" (masė sujungia akumuliatorių grandinę bielkiam) o 12v yra paimama iš grandinės vidurio ( juk ten 12v gyvena) ir tuo paciu generatoriaus vienas laidas i grandinės vidurį nuvestas ir krauna pirmą akumuliatorių it tuo paciu maitina visą kitą sistemą. o antram akumuliatoriui krauti yra itampos keitiklis ( ar kaskas ten) prie kurio iš dar vieno iš generatoriaus iseinančio laido prijunktas jis ir iseinanti apie 27,... v itampa su nedideliu amperažu krauna antrajį akumuliatorių. bent jau tokią išvadą padarem su elektriku kai tvarkėm 892 krovima.
  9. tas tai taip. modelis lieka modeliu. bet mano nuomone svarbiau galia o ne greitis. nuo greicio tik greiciau varstai isbires ir tiek.
  10. cia pats kvailiausias pasiulimas 100% pritariu. jei nenori tureti traktoriaus tai drosk ji iskart
  11. tikrai kai dadėjai turbina nepasidarė is mtz 820 į 892.nes pas mane 892 ant 1800apsukų eina 39km./h , o jei pakelciau apsukas iki 2200 kaip pas mtz 820 , tai koks tada greitis būtų. koks skirtumas kiek eina. tai tik transporte praverčia. juk negi ari ar kultivuoji 39km/h greiciu? jai žmogui truksta jegos tai ir deda turbina. o kad tau tiek eina tai ir dziaukis, tai nereiskia kad jam tiek neina, idomiai tu ci sapalioji. jega lygini su greiciu
  12. tai kad neko panasaus nera . stovi paprasta cekiska turbina ir tiek.
  13. Čia turbina sukaukia ir viskas... pas mane taip pat tiesa su tiesiu kaminu tai tas ypatingai girdysi Važiuok kaip važiavęs... Čia kaip varant pilna apkrova ir numynus sankaba ateidus staigiai gazą varikliui is kart krenta apsukos o turbinai taip staigiai ne, del to ir sušnypščia-sukaukia o tai turbinai nekenkia? nereiketu koki vostuva isideti kad oro perteklių nereikalingą isleisti laukan (kaip kaikuriose mašynose buna)
  14. nusipirkau traktoriui nauja grupę, pasiziurejau geresnės, ti ikiso brangiausia kokia turejo ( 600 su kapeikom), aiskina kad labai gera, atseit su keramika. kaip manot yra tokiu? ar tik ismislas kaip ir keramikinė sankaba kuri intensyvaus darbo net metų neatlaikė...?
  15. paprastas kaminas. didzesai kuro siurblys. cekiska turbina ir t.t. P.S nesikabinekit prie tarmes, koks krastas tokia ir tarme
  16. paprastas kaminas. nuo pat pradziu tep buvo ir yra. kiek teko pacem pastebet tik dar viena toki traktoriu su tok "navarotu" teko matyt 1025,3. ti sako gal interkuleris kanors daro, o gal ci del siurble kuro milzinisko kasnors.. nu nzn tode i teiraujuos.
  17. yra toks klausimas, cia skaitosi gerai ar blogai. pas mane traktoriui iki padlagele kosiant keliu ir numinus sankaba bei atleidus gaza kaskas nukaukia. tas pats buna kai ari ar kultivuoji galulaukei numini sankaba ir kituos sunkesniuos darbuos numetus varikliui apkrova. ti cia kas varikliui ar sep baltarusa navarotai. pas mane 920.3, kaiminas pasiklauses aiskin kad deze bira, bet jau 3metai i nesubira
  18. a bent spaudimas dezej yra? sincronines dezes lengvai nepapjausi, kaiminas jau 5000moto prasuko i neko, o tas mtz per rankas ejo kep kok zinat patis kas ir iki siol vazio ir neko. i da mozn be sankabos begius junginet kepneka transporte i net nesubarska. sakyc jai ta asela linkus ar luzus ti isvis neissimintu sankaba ir traktorius vestu isminus.. ji juk stora, nera isemos kep viendiskei sankabai ti sulauzit tikr sunk.
  19. as ir sakyc kad eitu.. bet tik kazi ar but naudos, kazi ar ka rimcio bedirbdamas ar neatbartuotumir tuscia butu. man miske ant nuokelmo nuslisti tepsugebejau kad ant ratlanke pasikore beveik, kamera yra kamera,nuvaziuoj i vel gerai, jai tik nekeur
  20. perki tai ka iperki ir tenkina bentkiek tavo poreikius. as asmeniskai bucio vietoj lenkisko vercio koki KRIONE pirkes, bet, finansai ir krize padare savo.
  21. jei ilgesnė žolė tai pešt iš rulono smagu tada, kai suspausta metalfach ir pronar abu yra su centriniais tepimais, ir abu turi tinklelį komplektacijoje, tik pronar presas yra be smulkintuvo. tad idomu su kurio presu žalią masę presuojant būtų mažiau vargo? bet kurie geriau laiko grandininiai ar būgniniai? atleiskit kad taip klausinėju - tiesiog nesusidūręs su jais, su rušisku tik teko dirbt tad galvoju kurį iš jų geriau pirkt gal kas dirbat su tokiais? metalfach gan geras presas, tik pradzioj dauk tenka "linksmintis"kol ismoksti su tinkliuku dirbti (db galjau sutvarkr gamintojai ta problema). kai ipranti ir ruliai grazus iseina ir gan kieti, minusai tie kad su zalia zole buna kad patborscika privelia, aplimpa velenai ir prilenda zoles kur nereikia ir tada nebenukerpa tinkliuko. siena presuojant viskas tvarkoj, siaudus presuojant daznai buna kad rulis ima ir sustoja kameroj, tada tenka mest laukan i kruva.(bet jai siaudaj pastoveja ar zoleti tada geriau dirbasi). su apsauginiu varstu keitimu i stipresnius keisti nepatarciau, nes tada grandine traukia zemen patborsciko kai uzsirija. Tepimo sistema buna kad nevisas grandines tepa, o velenai pokurio laiko trukinet pradeda. as su bielkiu per tris sezonus susukau apie 1200 zalios ir 3500 sieno, tai gedimai buvo tokie: pagr asies guolis subiro, krizme perejo, jau mauju grandiniu visu reikia, na,velenai patrukinejo, bet suvirinau.. sakyciau paleikaina ir preke
  22. nevisi vienodai veikia, teko dirb su tokiu kuriam ant prabuksavimo ijungus atbulompastoviai veza o i prieki kada reikia i da ijungus ji isvis belekep stabdo traktoriu (galas veza labiau negu priekis) visu beleriu yjungus ant priverstinio sukimai netinka, uztai ir veikia tik kada reikia yjungus ant prabuksavimo- yra laisvas prasisukimas kad nepjautu pastoviai skirstymo dalies na betmano varijantui tai ijungus net priekines padangos pastoviai piesia ant esfalto, omeistrai aiskin kad miktukas priekinio tilto ijungimo durniuoja.
  23. nevisi vienodai veikia, teko dirb su tokiu kuriam ant prabuksavimo ijungus atbulompastoviai veza o i prieki kada reikia i da ijungus ji isvis belekep stabdo traktoriu (galas veza labiau negu priekis)
  24. kabinos imti tikrai nereik, mes 1025 priebluki buvom nueme be kabinos lietimo, tik perskiri, atjungi kabinos ausis, hidraulio baka. tados atleidivarstus prieblukio ir traukilaukan,tik hidraulio baka uzlaikit reikia. Berods tep..
  25. ka norit ta sakykit,bet frontaliniui krautuvui balkinis geriau. o tie kiti tikrai nelaiko. kaimynas su 82 mtzoku ir frontaliniu dirba viska, ir zemes krauna ir statybiny gruza i da plokstes pakilnoj, ti per metus kokius 4 kartus kampinius pusasius keicia. dantraciai nelaiko.
×
×
  • Create New...