Jump to content

Metraštininkas

Nariai
  • Pranešimai

    221
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Atsakymai kurių autorius Metraštininkas

  1. Prieš 5 valandas, waldasxl pranešimas:

    kaip seno jai dėžė kairėja.  seno ir irą su dėže dešinėji . Gal kažkas perdarė i seno? Naujo tipo variatorius turi problema, kai padyla įvorės pradeda plėšyti sandarinimo žiedus hidro cilindro , to kur po varikliu ant vienos ašies su škyvu. 

    A, nepaminėjau, Jenisėjus raudonas pas mane. Bet ten viskas kaip nivos ir gamykliškai jau toks išdėstymas. 

  2. Prieš 11 valandų, waldasxl pranešimas:

    tavo pavarų dėžė dešinėji. skriemulys tenasi kartu su sankaba . naujesnio tipo nepavyks. nuimk diržą, junk laisva pavara ir pažiūrėk ar labai didelis disbalansas . pasimanę ir taip buvo, subalansuoti pavyko veržlėm. ilgi varžtai ir veržlės. 

    jai planuoji perdirbti , pagalvok apie hidro pavarą

     

    Ne, dėžė kairėj pusėj po kabina. Sujungta su skriemuliu per metalinę ašį ant šlicų. Hidro pavara būtų puiku, bet jau per daug darbo tokiam kombainui. 

  3. Prieš 2 valandas, Virgis. pranešimas:

    Šitas ministras dėka prezidento, nes Starkevičiaus nenorėjo prileisti prie ministerijos :icon-smile:

    Kokia ta istorija buvo, kodėl Starkevičius neįtiko nausėdai? Bandžiau ieškoti, tai radau Starkevičiaus įrašą, kad renkasi naujus vandenis ekonomikos komitete, o konservatoriai žū ministre teikė Minetaitę, kurią Nausėda atmetė.

  4. Pas mane, kuliant pirmu bėgiu ir daugiau pagreitinus su variatoriumi - jaučiasi vibracija. Variatorius seno tipo. Gal kas radęs priežastí?

    Ir dar, esant seno tipo variatoriui - prie rato stovi fiksuotas skriemulys. Koks būtų efektas, jei ten pastačius kintamą variatorių nuo naujesnės nivos? 

    problema ta, kad antras sulėtintas - per greitas, o pirmas per lėtas, o jei pagreitintas - vibracija nejauki. 

  5. Prieš 7 valandas, KAZE pranešimas:

    Apie tą karoną tiek prirašyta,prišnekėta prieštaringų dalykų,kad sunku besusigaudyti.Kad užsikabinti už kažko šioje maišalynėje gal reiktų pažiūrėti kam naudingas šios ligos  propagavimas.Nekreipiant dėmesio į tuos naudos gavėjus,jų koronos reklamas ,būtų lengviau susigaudyti. 

    Geriausiai būtų jum pačiam susirgti ir savo kailiu išbandyti. Taip susigaudytumėt. 

  6. On 2020-12-03 at 09:56, Dr.Zoidberg pranešimas:

    Esu sėjęs garstyčias su SZ3,6 smulkių sėklų dėže. Vieni pas mus pasigaminę tokį išradimą: sz žolių dėžės, sukama nuo darbinio per reduktorių ir iš paskos akėčios. Pasisėja visai gerai, ten tiesiai iš dozatorių beria ant žemės be jokių žarnų ar dar kažko. Tiesa, norma neaišku kokia, nes darbinis velenas ne nuo ratų sukosi.

    Gal žinote, ko trūksta pagrindinei sz sėkladėžei, norint sėti garstyčias? Galėtų tuo pat metu berti garstyčias ir pupas per trąšų skyrių :)

  7. Prieš 2 valandas, Dr.Zoidberg pranešimas:

    Esu sėjęs garstyčias su SZ3,6 smulkių sėklų dėže. Vieni pas mus pasigaminę tokį išradimą: sz žolių dėžės, sukama nuo darbinio per reduktorių ir iš paskos akėčios. Pasisėja visai gerai, ten tiesiai iš dozatorių beria ant žemės be jokių žarnų ar dar kažko. Tiesa, norma neaišku kokia, nes darbinis velenas ne nuo ratų sukosi.

    Nuo darbinio atrodo labai jau sudėtingai, kai užtektų el. varikliuko. 

  8. On 2020-11-25 at 20:12, ukininkas200 pranešimas:

    Sveiki, galvoju gal paciam eitu susikonstruot smulkiu seklu sejalka. Galvoju paimt spu 4 dozatoriu ir ventiletoriu o viska kita daryt deciau ant skutiko. Gal kazkas daret kazka panasaus ir galit pasidalint idejomis arba ir nuotrauka kokia ikelt. 

    Ar ėmėtės kokių žingsnių? Nusiėmiau fozatorių - kažkoks griozdiškas. O ir dėžė labai didelė kaip smulkių sėklų sėjamai. Manau nuo nulio gsminant būtų kompaktiškiau. Kas gali patvirtinti, ar sz3.6 žolių dėžės tinkamos garstyčioms, rapsui sėti? 

    Screenshot_2020-11-26-18-21-48-856_com.opera.browser.jpg

    Screenshot_2020-12-02-20-49-54-641_com.google.android.apps.photos.jpg

  9. Kviečių pabiros kartu su garstyčiom sudygsta, kurios, pasėjus pavasarį miežius, išliks kaip priemaišos. Tad, paliekant per žiemą, pavasarį reiktų glifosuoti ir po to braukti noraginiu? Dirbimas pavasarį derliaus neįtakos, lyginant su įdirbimu rudenį?

×
×
  • Create New...