Jump to content

Shpule

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Shpule pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki Galvoju statyt namą bet ukinės paskirties. Galėčiau išlaidas traukt į ūkio apskaitą, nereiktų daryt aukčiausios energetinės klasės. Ar aš nelabai teisingai galvoju?
  2. Ar bandei 6,5? Gal klausei dėl plasnojimo?
  3. Liko puse kulimu, jei nenukruš jaučiu eis viskas pašariaku. Batai bl.
  4. Kaimynas turi 6,5 sako būna kad pašokinėja bet retai. Ant 6,5 svoris didesnis dvigubi ratai volas ilgesnis...gal tas turi įtakos nžn. Man tai keista kad atstovai arba be kompetencijos arba žino kad taip yra bet tyli užpakalius įgaubę
  5. Taip tas ju standartinis metalinis pilnaviduris ...bet tai prie ko volas... ? Šokinėt pradeda diskai daro banga na o volas tada per ta bangą kelia diskus ir taip isisuka plasnojimas....
  6. Nebuvo gerai teko greiti mesti ir sukandus dantis tenkintis prastesniu skutimu. Siemet orai nekažka ner kada vežliot reik suktis, dėjau svorius ant kraštų po 100kg nepadėjo. Gal dar po 100 uzmest....nzn ka daryt kur bėdos ieškot. Jei žemė kietesnė eina lyg normaliai tik minksčiau va iš po lietaus pradeda plasnot supt bėda visiška.
  7. Sveiki Užsiknisau Carrier 5 metrai skutikas plasnoja eina n*. Bangu kraštai pridaro paskui neimanoma tokios dirvos antra kart dirbt.... Kas gali būt? Disku prasikeitima reguliavau, disku pirmos antros eiles spaudimą į dirvą reguliavau, greitiz 12.... Skambinai i wederiui sako nu jo jie turi tokia niuansą.....nu wtf tai i laužyna mest ?
  8. Shpule

    Vasarinis rapsas

    Sėjau Dabar jau 2-3 lapai.
  9. Shpule

    Vasarinis rapsas

    Susivėlė norma gavosi po 2kg/ha. Kas paguosit iš patierties?
  10. Aš dar laukiu, vesu, cepelinai danguje, antradieni sniego gausiau rodo...
  11. Prisipazinkit kas lakstot po laukus su azotu o cia dedates protingi? )
  12. Turbūt jau laikas prikelt temą. Kokie planai su azotu ?
  13. Amazone za max 2005 paprastute.. vienas diskas meta labiau i centrą nei į šoną. Ar gali būt dėl to kad nekorektiškai trašos patenka ant disko? Kaip sureguliuot?
×
×
  • Create New...