Jump to content

velniuxx

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario velniuxx paskelbtas turinys

  1. Tai pradziai uzsiemimas ir yra gerai, paziures a patinka ta veikla, o jei patiks ir nenusibos tai issiples su laiku iki tiek ka is to gales pragyvent.
  2. sekmadieni ziurejau kaimo akademija, tai kazkurio elevatoriaus vadovas ar vadybininkas ragino ukininkus, neturincius saugyklu vezti i elevatoriu grudus ne pardavimui, o saugojimui ir kaina fiksuoti veliau, kainom pakilus. Tai greiciausiai sie metai bus visai prasti kainos atzvilgiu.
  3. velniuxx

    Bulvės.

    Jei del saves tai geriau jau patausok savo sveikata
  4. velniuxx

    Už kiek perkate žemę?

    Neraso ten kuriam rajone.
  5. Ziek ka gauju karai paskui del to tvarto nekiltu
  6. velniuxx

    ALIO KIAULIU AUGINTOJAI!

    Nu matai, cia kaip kur ir kaip kas. Vieni perka parsiukus, kiti kiaules seklina patys. Vieni turi su kuo sert jas, kitiem baigias jau pasarai. Daug niuansu, bet kas iesko, tikrai gali rast ir pigiau nei ka po 9 Lt uz kg.
  7. velniuxx

    ALIO KIAULIU AUGINTOJAI!

    Na mes vakar po 6 Lt/kg pirkom ce zemaitijoj.
  8. velniuxx

    žiemkenčių buklė

    Matyt su fotoshopu nespejo da pagrazint
  9. velniuxx

    Filmukai

    Rusas ir tik 100 gramu padares?????
  10. Kazi ar policijak uom pades, kaip supratau nuomos sutarties nera (jei netaip supratau tai pataisykit). Tai jei tokiom salygom pas tave lauke uzauga rapsas, tai vadinas gali ir nusikult, nereiks nei policijos, o ir uzsidirbs zmogus. O ir nieks neirodys ka ne jis pasejes buvo.
  11. Tai imk ir nusikulk pats, jei jau taip jis daro ir nein susitart su juo. Gal tada i prota ateis
  12. velniuxx

    Kodel ukis?

    Ale nu matai kaip man nepasiseke O kokios vizijos? Uztenka dabartinio ukio ar zadat didint? As tai jau nuo 9 klases vis galvoju kaip gera butu buti ukininku, kiekviena kuno lastele kviecia i uki, bet kadangi technikos nulis tai vis niekaip neprisiruosiu pradet ukininkauti
  13. Sveiki, vat sedziu ir pagalvojau taip. Kazin kas zmones veja i uki, kas privercia juos but ukininkais? Ar dauguma tampa jais tode, nes kitaip nebeiseina isgyventi, o gal todel, nes nori but patys sau sefai? O gal igyvendina savo sena svajone, pasaukima? Tai papasakokit savo kelia i uki, pasidalinkit savom svajonem, tikslais, siekiais.
  14. velniuxx

    vistos

    O tai gal senos jau jos?
  15. velniuxx

    ALIO KIAULIU AUGINTOJAI!

    Nu tai paskaiciuok, jei kiaule isisavina mazdaug apie 20% suryto edesio, tai kiek edesio reiks sukist ka ji uzaugtu iki 120 o kur dar vanduo, elektra, darbas... (cia ka pasiskusti kaip niuriam lietuviui)
  16. Pats ir atsakei kodel. Atkakliau ir griezciau paklausti nieko nekainuoja, o kol sedesit ir lauksit ka kas nors tai padarys uz jus tol ir mokesit po du kartus.
  17. Sakau, reik sudrebint is pamatu tada jei kyla neaiskumu, eit, klaust, list i akis ir aiskintis kodel taip yra. O del deklaraciju tai nznw, laikas parodys, nors nemanau ka uzmes koki mokesti, butu politine savizudybe jiem tada.
  18. Tai gal tos ligonines vadovu algos nesumazejo, o biudzeta tos ligonines valstybe sumazino, tai bando gudraut su tokiais dalykais ka kateterius patiem pirktis? Bisk nesamone jau, jei drausti ir net ir binta patiem pirktis, del vaistu tai dar suprasciau, gal kokiu geresniu reikejo. O del deklaravimo, tai kas ka pasirodys ka daug uzdirba emigrantai, gal pagaliau supras koks briedas pas mum daros daba ir bisk prades reguliuot kainas.
  19. Reiketu jum giliau pasiknist, kodel uz lovadienius nereikejo moket, o uz tyrimus reikejo. O kas del deklaravimu, tai deklaruot galit, bet tada galimi keli variantai, arba teks primoket mokesciu, arba galesit atsiimt permoka, arba tiesiog uzdeklaruosit ir viskas. Mokesciu primokejimas, kaip ir galimybe ju permoka atsiimt atsiranda del mokesciu % dalies, ji daugumoj valstybiu skirtinga. Tiesa, nepamirskit, ka uzdeklaravus pajamas, ir susigrazinus mokesciu permoka neteksit teises i deklaruojamu laikotarpiu uzdirbta pensija (kaip pvz pateikiu UK). Pvz, dirbi UK 7 metus pilnu etatu (aisq legaliai), isdirbus tuos 7 metus jau igyji teise i minimalia pensija (tiksliai pavadinimo eatsimenu, bet ten kapeikos dar ), bet jei po tu 7 metu griztat i Lietuva, uzdeklaruojat pajamas uz tuos metus ir susigrazinat permoketus mokescius (nes mokesciai butu LT mazesni nei UK), tai tada prarandat teise i ta uzdirbta pensija. Viskas paprasta.
  20. velniuxx

    Pieno kainos

    Cia taip vadinamas, modernusis kaimas daba O seip jei kooperatyvas per diena sugebetu 1000 kg pristatyti ir issikovot 10 ct geresne kaina tai papildomas pelnas butu apie 3000 Lt. Savaime suprantama ka kooperatyva steigt del to ka surinktum 500 per diena neapsimoka, vadinas pirmiausia reik pasiziuret a bus galimybiu stambet. Nu ir aisq svarbiausia, ka zmones atsikratytu baimiu isikerojusiu nuo kolukio laiku
  21. Va va, Donatai, teisingai ten pasakei, kur ce daug prirasei, ka tiek tie kurie sunkiai dirba, tiek tie kur bapkes kala yra vienodai laimingi. Tik vat i kuria kategorija tada patenka visi tie, kurie vis skundzias ir saukia kaip viskas blogai? Nes seip tas kas bapkes kala tai jiem dzin, o tie kur sunkiai dirba neturi kada zirst. Vaidasj, joks as ne seimo narys ir nezadu but as juo, nes man nepatinka, kad kas nors aiskina ka ir kaip daryt. O esu paprastas zmogus, is grazaus Lietuvos kaimo, daug mates, daug iskentes. Tiesiog manau ka is kitu keiksnojimo ir negatyvaus poziurio nieko gero galu gale neiseina. Todel ir postinu sioj temoj, nes tikiuos, kad bediskutuodami zmones atgaus savo prarasta pozityva
×
×
  • Create New...