Jump to content

DonatasPPP

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    VNO

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

DonatasPPP pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. DonatasPPP

    GEDIMAI

    Dar planuoju 59 varžtą pasukiot, nebandžiau dar. Ar gali jis but skirtas reguliavimui? O gal dar kokių minčių turit kas galėtų reguliuotis?
  2. DonatasPPP

    GEDIMAI

    Dėkui, bandysiu žaist. Jei detaliau, tai sistemos foto pažymėtas sistemos resyverio bakelis, ten stovi 2 filtrai ant įėjimo ir išejimo ir jie pakeisti. Filtro foto matosi dar du filtrai, kur prie vieno prieit reikia karterį nuiminėt. Nežinau, ar verta ten lįst, kažkoks įdomus mazgas, kad ko nepasiskleisčiau. Filtro, kur pavaizduotas iš šono, jo apskritai nėra, žiūrėjau penkis kartus, ne adata juk. Gal kokia zagluškė įsukta, bet tada turbūt išvis niekas nesidarytų, jei jokio praeinamumo nebūtų. Būčiau dėkingas už bet kokius patarimus, gal kuris ir iššautų.:)
  3. DonatasPPP

    GEDIMAI

    Ačiū už atsakymą. Su padargu apie 300 kg nuo viršaus iki apačios nusileidžia maždaug per pusė minutės. Jei tuščias, reikia pačiam užlipt ant šlaunų. Bandysiu rast kur reguliuojasi. O gal kas žino kur reguliuojasi? Tarp kitko, traktorius su frontaliniu nuo tos pačios sistemos. Frontalinis veikia normaliai.
  4. DonatasPPP

    GEDIMAI

    Sveiki, turiu problemėlę su Volvo T430 '78 metu. Šlaunys keliasi greitai, bet leidžiasi labai lėtai (čia ne apie moteris ). Tepalai ir filtrai pakeisti, kažkokių užlaužtų šlangų, kad būtų nepraeinamumas irgi neradau. Gal turit kas minčių kas dar gali būti? Gal kas reguliuojasi?
  5. Nuveziau. Vienas kitas visai zalias pasitaiko. Sake be tyrimu bus 20 dregme ne maziau. Nutariau savaite laukt, tik klausimas kas bus po sekmadienio lietu. As dzukijoj, pranasauja, kad visa para lis.
  6. Gal kas žirnius bandėt kulti? Kokia drėgmė byra? Bandysiu šiandien, bet neturiu aparato pasimatuot, o elevatorius palei 10eur/% skaičiuoja. Gal yra kokie liaudies metodai tai nustatyt, neturiu daug patirties ž.ū. Ačiū.
  7. DonatasPPP

    Grūdų kainos?

    Cia su pvm, ar be?
  8. Aišku, ačiū. Bet pernai 75 dalinai pakako, gal todėl taip ilgai? Kiek laiko laukė tie, kam balų iškart "pakako"?
  9. Kas žinot kiek užtrunka tolimesni vertinimai? Kada galima tikėtis atsakymų, pinigų? Juk dabar buvo tik prioritetinė eilė sudaryta pagal balus. Kokia tikimybė, kad surinkus reikamą balų skaičių, nepraeisi pagal kitus vertinimus? Ar reikės tik pasitaisyt, jei kažkas neteisingai užpildyta ir kiti biurokratiniai klausimai?
  10. Jei turit dar zirniu, kokia kaina , kokia veisle, ar neglifosuoti? Reiktu apie 2 tonu.

  11. DonatasPPP

    zalioji trasa.

    Super, ačiū už patarimus. Taip ir susirinksiu info
  12. DonatasPPP

    zalioji trasa.

    Suprantu, kad pasėjau siderala po sideralo. Tikslas buvo užaugint žalios masės, kuri turėtų atstoti mėšlą (bent jau taip rašo įvairūs šaltiniai) . Taip pat gal pitkžoles pamažins. Išbarsčiau apie 20kg/Ha su trąšų barstykle kas kainuoja apie 20 eur + darbas, lėkščiuot bet kokiu atveju reikėjo. Todėl grubiai investicija 30 eur/Ha manau nedidelė, lyginant su galima nauda. Nes jeigu kviečių kaina 170 eur/t, reiškia reikia prikulti po 180 kg/ha daugiau, kad atsipirktų. Manau nauda turėtų būtų didesnė, nei savikaina. Ką blogai skačiuoju ,ar ko neįvetinu?
  13. DonatasPPP

    zalioji trasa.

    Aciu uz atsakyma. Trasos brangsta, todel bandau kazkuo kompensuot. Siaip neseniai pradejau ukininkaut, todel kol kas daugiau klausimu, nei atsakymu.
  14. DonatasPPP

    zalioji trasa.

    Liepos gale nukuliau zirnius, pasejau misini. Rugsejo vidury sesiu kviecius, tik nesu tikras ar gausis, ar nesivels tarkim zoles. Sejamoji suomiska, priekyje norageliai su trasu iterpimu, gale lekstes seklai iterpt.
×
×
  • Create New...