Jump to content

Minduksx

Nariai
  • Pranešimai

    126
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Minduksx

  1. Del tu lapu pageltimu, padegimu, tai pas mane keliuose laukuose nieko nebuvo purskta o parudavo vietom, manau nuo didelio kiekio lietaus. O del padeginimu tai pvz anglu kai foto paziuri tai ten beveik visur lapu galiukai apie 1cm nudege, kad ir db purskia ant varpu foto ykele matosi veliavino galas nudeges. O ant ascros raso nepurskti skaisciai svieciant saulei

  2. Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

    Fungicido nereikia kaltinti, jis savo darbą padarė. Kai purškei nei antro, nei vėliavinio lapo dar nebuvo, todėl jie nebeturi apsaugos.  Planuok jau antrą purškimą fungicidais. Be to, dryžligė taip ir plinta ant viršutinių lapų, ne taip kaip septoriozė, laiptais nuo apatinių. 

    Ką siulytum naudot?

  3. 1foto vėliavinis, toliau antras trečias ketvirtas penktas lapas, kas gali paaiškint kodėl eina velniop antras lapas nors apatiniai švarus, ant trečio lapo purksta praxior power pack, pakas 10ha, toliau planavau laukti varpų bet žiūriu kad nieko gero. Taip išeina kad nieko gero iš to priaxor ar aš purkst nemoku

    IMG_20220605_103901.jpg

    IMG_20220605_103839.jpg

    IMG_20220605_103714.jpg

    IMG_20220605_103639.jpg

    IMG_20220605_103557.jpg

  4. On 2022-05-03 at 20:55, panther102 pranešimas:

    Sveiki,

    Gal galit kas pasidalint informacija iš kur perkat add blue, ir kaip kokybė?

    Kalbėjau su technikos atstovo servisiniu, tai sako dabar add  blue kokybė prasta, daug gedimų dėl to kyla, ūkininkai perka iš vokiečių tą skystį. Gal kas galit patvirtint arba paneigt? Mums prieš nepilnus metus buvo ta sistema remontuota, dabar vėl sugedo. Kol traktorius buvo naujas 5 metus be problemų ėjo.

    Iš gaschemos perkam jokių bėdų. 

  5. Prieš 23 valandas, Virgis. pranešimas:

    Bredal be jokio kompo ir svarstyklių daugiau nei prieš 30m pagamino barstytuva kuris palaiko tikslią normą, tai elektronines svarstyklės nėra pats didžiausias privalumas, vat dėl kintamos normos tai jau privalumas, nors tą kintamą norma su bet kokiu barstytuvu iš akies galima padaryti, ko jau su bredal nepadarysi. Dėl nekondicinių trąšų kartais taip jau atsitinka kad tokių papuola, ne kiekvieną sezoną bet būna. Va su kintama norma kiek ji reikalinga praktikoje, kiek dažnai ją naudojat ar dabar kai tręšiat rankiniu būdu pagal pasėlių ir dirvožemių sudėtį keičiat tręšimo normas?

    Fosfora kali tresiant visad naudojam, ateity labai norisi azota pabandyt taip trest. 

     

    Prieš 20 valandų, JCB pranešimas:

    1. Barstyklė turi būti kuo didesnė

    2. Normą reguliuoti nuo greičio

    3. Turi būti sekcijų kontrolė

    4. Kuhn/Rauch

    Šitais punktais vadovaujantis, turėsi gerą barstyklę. 

    Nekondicinės trąšos trečias sezonas nepapuola, tai į tai dėmesys nekreipiamas. 

    Norma nuo greičio jau praeitis, jeigu bus sekcijų kontrolė tai bus gps bus ir greitis nuo gps :)

  6. Nematai aš čia jokio pliuso kad beria bet kokias trasas, nebent galvoji pirkt kažkokias nekondicines o jei perki normalias tai reiktų ne laikyt belekaip, pridengt ir panašiai. Didžiausias pliusas kai yra svarstyklės, sekcijų kontrolė, tiesiog belieka užsipilti ir važiuot, o kai to nėra tada prasideda kalibravimai visokie, normų neatitikimai, rankinis uždarymas atidarymas kad ir knopke paspaust bet vistiek, plius kintama norma tresti esant reikalui taip pat didelis pliusas, o dėl rūdžių, tai reikia plaut ir prižiūrėt, kad bus bredalis nerūdijantis tai tipo neplausi? :) kvernelandas geo labai tiksliai normas iš tresia, 20ha būna plius minus 10kg

  7. prieš valandą, shaulinis pranešimas:

    O traktorius be GPS antenos? Šeip tai Kvernelando antena/imtuvas viename tik dabar nepamenu kokia jungtis ar deutz 12 pinų ar RS232. Šeip techniškai galima ir svetimą išorinį GPS imtuvą pajungti tik jungčių ir nustatymų klausimas, reikia manuale pasikuisti, paieškoti. 

    Taip traktorius be gps antenos, o trestuvas turi dideli tellus ekrana ir antena.

     

    Prieš 17 valandų, niino pranešimas:

    Kokie patarimai. Komplektuoju traktoriu su auto vairavimo paruosimu ir dadejus 5k eur claas'as  ideda savo nauja Cemis 1200 terminala (vietoje seniau kur dedavo S10) su vairavimu/kintama norma ir t.t. Nors galvojau imti paruosima ir veliau detis JD navigacijas.

    Kokios kainos dabar "vaiksto" JD vairavimo kai buna terminalas ir antena ( vairo varikliuku nereikia, nav controlleris kaip ir turetu buti paruosime kiek suprantu). Pigiau uz 5k turbut tikrai nesigautu.

    Imk is claas pigiau negausi. As pries metus pirkau jd 6000antena, vaira ir monitoriiu ta senesni su ratuku tai kainavo virs 5 be pvm, o dabar bus tikrai isbrange ir su antenom problema ju nera. Beja kiek teko girdet claas veikia 2.5cm tikslumu ir nereikia kasmet moket

  8. Prieš 15 valandų, vrimvydas pranešimas:

    Pataisau , niekas neuzdraude gyventi geriau.

    Tai tu pasiziurek ir milijonieriai ir milijardieriai nori geriau gyvent, vis mazai :D o siaip tai zinias kai rodo visad randa kam blogai, randa del ko padejuot, taip ir su ukininkais ar kitom zmoniu grupem, yra kazkoks procentas kurie nuolat dejuoja.

×
×
  • Create New...