Jump to content

NaujokasD

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    NaujokasD reacted to Marijus197 in MTZ 952   
    Regis negalima, pernai klausiau Kajovikos, kaip pas juos su naujais 820. Sakė priregistruoja kitoje šalyje, tada parvaro į Lietuvą ir parduoda, kaip naudotus. Kitaip sakė neišeina  
  2. Patinka
    NaujokasD reacted to constant in MTZ 952   
    Aš ir patarčiau dėvėtą vakarietį pasižiurėti, jei ir suges susitvarkysi ir užmirši. Pats 920,4 nusipirkau 2014 ar 2015 metais, 3 metai praktiškai be gedimų, o paskui variklis traukiamas kas metus lauk, prasukau 5200mv, daug nedasuktų varžtš variklyje buvo kurių nepamatysi kol neišardysi(iš išorės tą pačią dieną varžiau kai atvarė jį) dantratynas suėstas, kuro siurblys 2 kartus užsilenkė tai kinišką įdėjau(tas net geresnis) balinio tilto šoninės pavaros byra, tepalai bėga per visur kur tik gali bėgti..dabar kitą variklį remontuojuosi kaip atsarginį nes žinau kad pavasarį vėl trauksiu lauk kadangi tepalo spaudimas krito iki 0,5 karštam variklyje, taip kad man nepaėjo tas loterijos bilietas, kitiem laiko jie dar kitiem byra kaip kad man..dar nepaminįjau elektros bėdas, tiesiog laidai tirpsta,diskatoriaus lapkutės nulakstė, dabar galinis tiltas gerai dieną patampius rulius pradeda ūžti. Visumoj jis dirba daug bet senukai belarusai dar ne tiek gyvenimo matė ir lyg remontuoja mažiau.
  3. Patinka
    NaujokasD reacted to vyttas in MTZ 952   
    O aš patarčiau nusipirkt 820 su platesniais ratais arba su balkiniu tiltu tai turėsi daiktą ilgam ir neturėsi didesnių bėdų. Aišku aš nežinau kiek ir ka su juo veikt planuojat
  4. Patinka
    NaujokasD reacted to kestasxxxl in MTZ 952   
    Turiu 952 2000m. Seno modelio, viskas iš skardos, jokių plasmasių. Hidrauliką ne monoblokas. Pavaros 7,tai yra 3 ir 4 tik transporte lėtaeigis 30 km/h lubos. Šiaip mano poreikiams užtenka. Variklis turbo, 4 korp. paprastą kvernelanda tempia. 
  5. Patinka
    NaujokasD reacted to zapaske in MTZ 952   
    Pritariu ,kad vieniems pasiseka su mtz kitiems ne.  Turėjau 1998m belarus 920 (Tas pats kas 952 tik be turbos) tai laikė labai gerai ir nusiskundimų tikrai neturiu. Ir su ta 7 bėgių dėže gan smagu važiuoti. 
  6. Patinka
    NaujokasD reacted to kesstonis in MTZ 952   
    Nedaug jie ten skiriasi,952 biski galingesnis, apie 10 arkliu daugiau.
  7. Patinka
    NaujokasD reacted to Robertas08 in MTZ 952   
    Aš už 820,nes kaimyns turi 952,tai nėra neardytos vietos jau.
    952 pliusas monoblokas ,bet 2004metų kažin ar bus monoblokas.
    Apskritai su ta bielke vieniem pasiseka,kitiem ne. 
    Aš tas kam pasisekė 
  8. Patinka
    NaujokasD reacted to ludditas in Zetor Hortus/Major   
    Per 7 metus pakeičiau dvi sankabas, ir su juo atsisveikinau. Man pastoviai su frontaliniu teko dirbti, tai tie maigymai matyt ir pribaigia jas. Dar pastoviai reikia troselių sankabos, stabdžių, gazo turėti, nes nutrūksta pačiu netinkamiausiu momentu. Triukšmas kabinoje didelis (pas mane buvo su zetor varikliu). Kondicionierius per karščius tik ūžia daugiau jokios naudos iš jo.
     
     
     
     
     
  9. Patinka
    NaujokasD reacted to EkoDarius in Zetor Hortus/Major   
    Zetor tai pagerintas belarusas, turiu jau 12 metų 8000 mh. smulkių vis išlenda visokių gedimų. Rimto nieko nebuvo. 
  10. Patinka
    NaujokasD reacted to Bratka in MTZ pirkimas iš Švedijos   
    Geriau paieškok kitur
×
×
  • Create New...