Jump to content

Intra

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Intra paskelbtas turinys

  1. Intra

    Trašų kainos

    Šiek tiek pigiau nei dabartinė rinkos kaina, šiaip susitartume kažką.
  2. Intra

    Trašų kainos

    Turiu KAS pardavimui 48 t. Pirkau su atidėjimu, bet dabar labiau norėčiau į salietrą pakeist. Gal kažką sudomintų?
  3. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    O tu gerai parašei žodį "uzlankstiai"
  4. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Orginalas kainuoja daugiau nei dvigubai daugiau, nei neorginalas. Ar verta dėti orginalą?
  5. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki. Claas lexion 450 elevatorių grandinės patempus vis atsileidžia, iš narelių išdilę, turi nemažai laisvumo, bet pačios lopetėlės dar visai geros. Ar jau verta keisti elevatorius?
  6. Sveiki. Ar kas nors vežat ištirti sėklą į laboratoriją nustatyt daigumui, svoriui ir sėjos normai? Kas atlieka tokias paslaugas apie Kauną ar Kėdainius?
  7. Sveiki. Gal kas turit patirties su laumetrio spyrokliuojančiu volu? Ar vertas toks volas dėmesio?
  8. Intra

    kokius led zibintus rinktis?

    Sveiki, gal kas patarsit. Ant John deere 6600 buvau uždėjęs du ledus gale po 48 w ir viskas normaliai buvo. ar galima dėt 4 48w ledus, tai yra ant laido po du ledus. Ar atlaikys laidai ar jauniklis tiek ledų?
  9. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Tik bus sviestas sviestuotas, nes yra ir lazeris. Bet navigacija tobuliau
  10. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Na kulimo apie400. Bet vat didžiausios problemos tai tame, kad kur pačią anteną montuot, nes stogas tokia neperstoriausia plastmasė, galvoju gal šone kabinos ant vamzdžių kur laiko lempas. O ir reikėtų išimt viską ir įdėt ne kartą per sezoną o kokius 3-4. Vis tiek palis lietus, reiks žemę dirbt, po to vėl kult, po to rapsą sėt. Norisi ir patogumo, o viskas kainuoja
  11. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki. Turiu i traktorių įsidėjęs john deere atu 300 su 2630monitorium ir 3000 antena. Galvoju gal sezono metu įrangą prasidėti į lexion 480, kad maximaliai išgaut našumą. Gal kas esat įsidėję, apsimoka ar neapsimoka?
  12. Turiu kelis tiltus galinius išimtus, bet kad tie pusašiai stovi ant špornių, o jas pagauti tiesiai privirinti manau gan sudėtinga. Ieškau paprastesnių variantų, o ir nesinori visč svorį laikyt palikt ant svarkės.
  13. Turiu tokius furinius ratus, kurie tinka ant katurtonės stupicų, bet kad jie yra visiškai kieti, nebus jokios jokios amortizacijos. Na aišku, jei apvirs irgi nieko gero
  14. Norėčiau užkelti trašų barstytuvą ant vežimuko, uždėčiau forschritt bačkos ratus, tik iš kur gaut tokius pusašius, kad tiktų? Gal žinot kur gaut tokiua pusašius su stupicom? Ar tiesiog geriau dėt 2pt4 ašį su 6 tonų mėšlo kratytuvo ratais? Daugiausiai į barstytuvą telpa 2.3 tonos.
  15. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Naujas orginalas 4000 eur, tai norisi gal ir be naujo apsieit
  16. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Tai nusipirkau nauja pompa, jutikli temperaturos, ber galvoju reik ir radiatorių patvarkyt, kad būtų garantuotai. O iš vidaus negali būt pasinešęs? Neapsimoka gal išimt
  17. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Tai jei irgi iš išorės, tai kaip geriau išplaut ir iš vidaus?
  18. Intra

    Claas kombainai (informacija)

    Praeitą sezoną pradėjo kaisti lexion 480 variklis, termostatai išimti. Galvoju gal reik gerai išplauti radiatorių. Taip pat minimaliai leidžia radiatorius. Gal žinot kas gerai užsiema radiatorių plovimu ir tvarkymu??
  19. Keičiau neseniai 6600 ventiliatorių po sėdyne. Naujas 100 eur, bet tiko varikliukas nuo 2 golfo už 5eur ir pūčia dar stipriau už orginalą.
  20. O tręšiant su biriom trąšom reik ir traktoriaus su frontaliniu, arba dar ir teleskopo. O kur jau kur, bet pavėlavęs patręšti, tai ir prarasi ekonominį efektyvumą.
  21. Na labai jau abejotinas našumas darbo, jei iš kiemo tik su purkštuvais. Nebent visi visi laukai per kilometrą nuo namų. Jei po 7 km ir dar žvyrkeliais į vieną galą? Kančia purkštuvui
  22. o kodėl john deere nežiūri? gal turi jau konkrečius pasiūlymus iš pardavėjų? pasidalintum gal?
  23. Na iš tavo pasakymo, kad kol šlapiau su salietra pravažiuoji, i už savaitės su kasu, tai supratau, kad ta pirma salietra būna mažo kiekio, po kokius 150kad ir. Ar tu atiduodi pirmu virs 200, o už savaitės kaso vėl 200? Ne per mažas laiko tarpas?
  24. O transportuojat tiesiog su vandens backom ar irgi toniniais konteineriais ar ką gudriau sugalvot galima?
×
×
  • Create New...