Jump to content

modestulis

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario modestulis paskelbtas turinys

  1. modestulis

    Lazdynai

    Tikriausiai.. nes hales turi but tokie apvalesni labiau ir platus, tamsus. O cia pailgi. Na, nieko tokio. Sen dar pora sauju radau, labai jau jie issislapste..
  2. modestulis

    Lazdynai

    Na va, antras derlius lazdynuko, pernai viena kisene buvo siemet apie 600g jau. Hales milzinas tipo, bet pagal forma ir dydi nelabai taip atrodo.. na turguj pirktas tai visko gali buti. Riesutukai skanus, tik turi biski dregmes reik padziovinti, nes svieziu nemegstu. Nera labai dideli seip, ypac kur kekese po kelis buvo. Na ir jis vienas auga aplink nera labai arti kitu tai gal dar reiktu kompanijos kad butu didesnis derlius.
  3. modestulis

    Šilauogės

    Nuvalgiau sen paskutines Bluejay silauoges, dar liko truputi Spartano. Bet kazko pradejo jos vysti ant krumo.. pats krumas viskas ok tik uogos matosi kai kurios pavyte ir susitrauke.
  4. Gal yra ideju kaip padaryti prikabinima teisingai? Reik pirma tuos galus kazkaip suvesti..
  5. Na taip, be to skysto pripylus naujo tai ir salnykai gali pradet jau leist.. Kur geriausia kaina galima rast tenta 1.65 sienapjovei? Pas mus 25, ale gal kitur dar pigiau kur butu
  6. Aisku, reiks bandyt kada kai apmazes darbu jam. Be to dar varztas uzluzes, kiti mirtinai prirudyje, bus krapstymo. O kitokiu dar negali but priezasciu, tik guolis? Nors aisku neisardzius sunku ka pasakyt.
  7. Issidauze visai darbinis, kliba dabar i sonus ir pirmyn atgal.. tepaliukas varva. Visai negerai. Ten lyg kazkokia ivore stovi, ji gal isdilus? Ir pakeist butu galima atsukus ta dangteli is galo ar reik kazkur rimciau lysti?
  8. Jau pajuodavo, bet aisku iki valgymo dar tolii, as jas ilgai laikau kol tampa nesutraukiancios burnos. Viking veisle. Pats krumiukas dar mazas, net sakeles nulinke.
  9. Jei naujos dalys detos, gali but kad pradzioj sunkiau sukas kol prisidirbs. Cia tik mano toks spejimas. Klausimelis, kokia alyva pilasi i lenkiska sienapjove? Nuo 2012 dirba, dar nekeista ne kart, pasidarius tokia kaip skystas litolas. Ir kur isleidimas, apacioj ziurejau, bet kazkaip nepastebejau.
  10. Na auga jis gan stipriai ir gerai, beveik neapsala. Turbut todel nes pasodintas prie namo pietines sienos. Bet uztat labai dekoratyviai zydi, visi "ciudyjasi" kas per medis toks graziai zydintis. Jo, tie permainingi orai ziemomis dabar labiau kenkia nei saltis. Galima sakyt, saltis jau zalos nepadaro. Bent jau pas mus. Aisku, tada reiks pasieskot kazkur to lietuvisko. Beje, "Kaunas" savidulkis? Pradziai pasisodzinciau viena medeli.
  11. Kaip pas jumis siemet persiku derlius? Pas mus gausiai, bet pernai beveik nebuvo. Turim viena medeli. Tik didelis minusas tas, kad kai ateina laikas labai greit prinoksta, ir nukrenta. Ir nuskynus nesilaiko, pajoduoja. Bet seip skanus, labai sultingi, ir su trupuciu rugsteles. Tik veisles nezinau. Mastau abrikosa pasisodinti dar, kokia veisle atspari salciui ir skani?
  12. Pirktas is Vitafloros. Na taip, formuot dar nebandziau, jau reiktu matyt. Paskui foto idesiu.
  13. Kelintais metais nuo pasodinimo pradejo dereti jusu "Ideal'ai"? Maniskis sodintas 2014 rudeni, didumo jau su lyg manim (beveik 2m bus), platus, bet dar nei zieduku nei nk nebuvo. Ir tipo raso savidulkis, kiek realiai tai tiesa? Turbut bus kaip ir visur, su kitu drauge deres (kai ateis laikas) daug geriau.
  14. modestulis

    Lazdynai

    Kas turit Hales Milzinu kokios dabar pas jus riesutuku uzuomazgos dydzio? Pas man dar visai mazyciai, kai kitu veisliu jau dideli kaip pirsto galas beveik. Ir pas man visad taip.. jie gal veliau mezga nei kiti?
  15. modestulis

    Šilauogės

    Ne neatskyriau. Kokie pozymiai trukumo? Seip auga tos dvi gan gerai, lapai zali, bet profilaktiskai palaisciau. Lauksim uogyciu nokimo
  16. modestulis

    Šilauogės

    Aisku, reiks vakare pasilaistyt su ta rugstele. Ir per sezona kiek kartu kartot, ar uztenka vieno? Trasu 10g ant mazdaug 9l gavos toks tirpaliukas, ziuresiu, ar suveiks. Stipresnio nedariau, silauoges juk jautrios trasom tai geriau po biskuti. Tai maniskes duobes biski per mazos, o gylio per daug truputi. Reiks pavasari kita pasididint.
  17. modestulis

    Šilauogės

    Su kuom galima parugstint? Buna specialus preparatai, bet kolkas ju neturiu, namu salygom su kazkuo imanoma? O del trasu pabandysiu silpna tirpaliuka NPK, tiks? Ir dar del duobes dydzio, koks optimaliausias? Jauciu reiks kitamet biski vienai ja padidinti is sonu pakasus.
  18. modestulis

    Šilauogės

    Greiciausiai taip ir yra, ten tu uogu labai daug priauge. Na ir krumas gal biski sutankejas, nes nuo pasodinimo pries 4 metus dar negenetas. Kita silauoge mazesne, yra daugiau nauju siumeciu sakeliu tai ir uogytes biski didesnes. Tik va nelabai pamenu kuri yra kuri, nepasizymejau.. Va pabandziau nufotkint, saule labai sviecia ir tie krumeliai tarp kitu augaliuku auga isikomponave, tai gal neipatingai matos. Bet mazdaug. Tik va Jersey, pernai pavasari sodinta kazko augt nenori.. buvo pora ugliu nauju bet ziema nusalo. Tai va tokia stovi, kaip jai kazi padeti.. Tos kitos visai normaliai auga, nesiskundzia. Nors pirma kart sodinant neidealiai gavos, duobes gal mazokos, apie 70×80. Taip pat pyliau gryna durpe, pjuvenu ir pns lb mazai imaisiau. Dar noriu ketvirta pasisodinti, jau pagal visas rekomendacijas. Tik nezinau kokia veisle, noreciau kazka is velyvesniu arba kad ilgai noktu po biski. Gal kokia Chandler?
  19. modestulis

    Šilauogės

    Kokia cia veisle kad taip anksti bando spalvintis? Mano Spartan ir Bluejay dar zaluteles. Seip daug siemet uzsimezge net sakos nulinke, bet susmulkeje, nes labai sausa, nors ir gan storai apmulciuota..
  20. modestulis

    Kitkiniai presai

    Ar galima kur rasti toki daikteli kaip kitku skaitliuka presui Svecia Pls 750? Lyg tai buvo originaliai.. butu smagiau zinot kiek kitkuciu padarom nors realiai tai cia seniena jau, kazi ar imanoma gaut.
  21. Pas ką būtų galima rasti šias detales normaliausia kaina? Šoške lūžo per virinima, kažkada jau buvo lūžę, ašis irgi apgadinta.. Case IH 844XL.
  22. Radau trukstama oro filtro elementa. http://www.agrodileris.lt/lt/variklio-dalys/5150-ideklas-filtrui-2521134.html Bet schemoj parodyti 2vnt, skirtingais kodais. https://www.konsulavto.ru/acat/farm/vtz/t-25a/vozdukhoochistitel Tai manau vienas gal grubesnis kitas smulkesnis. To kito nerandu. Galima det tik viena elementa, arba 2 vienodus? Noris, kad tvarkingai butu..
  23. Nieks juk naujos ir nekuria. Dar klausimukas, yra kur pirkti to paraloninio oro filtro elemeto, kuris prie žilkinio lyg turi dar būt? Pas man neber, supuvo matyt.
  24. Šitie antgaliai nors kiek kokybiški, laikys? O gal galima kažką rimtesnio pritaikyti? http://www.agrodileris.lt/lt/vairo-sistemos-dalys/5156-traukes-antgalis-2531001.html http://www.lytagra.lt/lt/vaziuokles-dalys/29124-t25-vairo-ant-k-142531225.html Turbūt vienodi čia.
  25. Paėmiau Cultor, žiūrėsim kaip laikys. Org po 28 m išlaikė. (:
×
×
  • Create New...