Jump to content

rulis1

Nariai
  • Pranešimai

    135
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    5

rulis1 paskutinį kartą gavo apdovanojimą Lapkričio 25 2017

rulis1 paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    M.Lietuva

Paskutiniai lankytojai

880 profilio peržiūros

rulis1 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

69

Reputacija

  1. rulis1

    Pliurpalas

    Logikos nereikia ieškoti, jos nėra ir negali būt. Jeigu vagys turėtų bent kiek logikos niekada nevogtų. Va Pūką dabar varo lauk. Mat turi radiją ir televiziją. Galėtų pliurpt laisvoj Lietuvoj. Bet kažkas nusprendė kad pavojingas, Kaune konservatoriai žiauriai prapylė ir atrodo visiem laikam. Surado kompromatą, seimas sukūrė specialiai jam įstatymo pataisą ir grūs kuo toliau. Niekaip nesuprantu ( žinoma nereikia suprast), kad panelių kirkinimas toks pavojingas valstybei pasidarė, kad prokuratūra, seimas konstitucinis teismas žiniasklaida ir dar velniai žino kiek institucijų tik tuo vieninteliu tikslu tedirba. Lygiagrečiai valdžia trimituoja, kad demografinė situacija prasta, o jos gerinimas kaip tik nuo dėmesio panelėms prasideda. Retas vyras gali pasigirti turintis dešimties vaikų būrį. Ta prasme vietoj valstybinio persekiojimo medalį jam reiktų kabint.
  2. rulis1

    Pliurpalas

    Čia patiem valdininkam būtų riesta kai iki ausų prisidirbę. Venckienė pabėgo ir ramu. Panąšią į Stankūnaitės istoriją turėjau ir aš. Tik va provincija, niekam nereikėjo bėgt, ir žinoma tokio Ūso nebuvo. Ko gero, dėl to, dabar ir keikiu visus iki vieno, ir turiu tam pagrindą, nes akivaizdžiai matau kas per sistema.
  3. rulis1

    Pliurpalas

    Prie šios valdžios negaliu išvažiuoti į Lenkiją . Milžiniški kainų skirtumai todėl, kad Lietuvoje šalį valdo KGB, TSKP ir jų anukai iš slaptųjų sąrašų. Didžiuliai pasipriešinimai dėl urėdijų, automobilių kelių, geležinkelių. dabar anukas kelia šaršalą dėl vaistinių. Kai slaptieji KGB ir TSKP sąrašai bus vieši, bus kitaip. Vaistai kurie gelbėja gyvybes ne pagal reklaminius triukus pardavinėjami. Veryga kaip eilinis pilietis nuėjo į vaistinę ir nupirko anukui reikalingų vaistų, niekas jo neišvarė. Dažniau iš ligoninės išvaro į mirtį.
  4. rulis1

    Pliurpalas

    Ką reiškia varguoliai, vaistų kainos ir reklama? Reklama yra tam, kad parduoti tai ko pirkėjui nereikia, ar į seimą išrinkti tai ko tikrai nereikia. Tarkim, ką reiškia siūlymas pasitarti su vaistininku. Sakykim jei jūs įdarbinintumėte (kaip vaistininką) bulvių pardavėją turguje, o jis būdamas labai sąžiningas potencialiam pirkėjui patars: neverta pirkti mano bulvių, vargsi , terliosies kol nuskusi, dalį išmesi dėl pažaliavimų ir skylučių. galutiniam rezultate tamstai pigiau išeitų pirkti skustų, ir sufasuotų. Žinoma, toksbulvių pardavėjas (vaistininkas) liktų be darbo, o varguolis nenusipirktų jam nereikalingo niekalo,sutaupytų centų. Tai tokie patarimai, ir sutaupymas, nors Verygai dar daug reikia dirbti kad pašalintų nuo šeimos gydytojų stalų kalnus įvairiausių reklaminių popieriukų. Va, Gabrielis pateko pas sąžiningą gydytoją, ir labai sutaupė, vietoj fiziologinio tirpalo, nusipirko veterinarinį vaistą.
  5. rulis1

    Pliurpalas

    Nevienprasmiškas dalykas. Jis pademonstravo ant kiek nuzombėję esam, ir suprantama, dar labiau prie zombinimo prisidėjo. Ta prasme, kad ir bent kiek besiorientuojantys toje srityje, prilyginti zombiams. Kiekvieno vaisto reklamoje yra nurodyta, kad būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Niekas to reikalavimo nevykdo, todėl privalomai teks lankytis pas gydytojus. Ir žinoma, milžiniškas pyktis tų kurie teikia vaistų reklamą. Mąstant plačiau, ant interpeliacijos pirmieji deda parašą tie, kurie iš tos reklamos gauna pajamų, tuo tarpu patys gydosi veterinarinėje vaistinėje.
  6. rulis1

    Pliurpalas

    Pagaliau ir aš įžvelgiau, o anksčiau vis sukdavau galvą kaip tas Kubilius su Juknevičiene atskiria.
  7. rulis1

    Pliurpalas

    Rusai nesikuklina, ir savo didvyrius skelbia You Tubėje . Ar Lietuva sulauks dienos, kai You Tubėje pamatys savo didvyrius. Visgi sugebėjimai neeiliniai: gaunant milijardines paramas, 27 metus gyventi kaip karo metais: priversti milijoną bėgti, ir dar milijoną davesti iki skurdo ribos kai viso gyventojų tik trys milijonai ( M. Mikutavičius). Laisvoj Lietuvoj, pagal Konstituciją reikšti savo mintis kaip ir būtų laisvės požymis. Nežinau kaip kitiems, bet aš jaučiu jog Maskvos KGB agentai seka mus, skaito mūsų temą ir siekia pašalinti iš viešosios erdvės, ypač po to kai paskelbiau LLKS vado įsakymą, kuris, kaip supratau, yra viešas. Net šiukšlyne laivai reikšti mintis siekia uždrausti, nors prie okupanto laukiant šukšliavežės kalbėtis lyg nedrausdavo.
  8. rulis1

    Pliurpalas

    Tam ir reikia tamstai galvą pasukt, o ne balsuoti už partinius sąrašus kuriuos daugumoje atvejų sudaro buvę KGB ar TSKP bendradarbiai.
  9. rulis1

    Pliurpalas

    Man būtų didžiulė gėda Dalytės vietoj kad svetimi žmonės labiau lietuviais rūpinasi nei pati Dalytė. Į rinkimus būtinai reikia eiti ir balsuoti PRIEŠ TAS PARTIJAS KURIOS SUTARTINAI ĮSLAPTINO KGB IR TSKP BENDRADARBIUS.
  10. rulis1

    Pliurpalas

    Iž pirmo rozo nepraeina tik todėl, nes jiem pasakyta, kad būtų papildomai dar primokama į jų kasą.
  11. rulis1

    Pliurpalas

    Tecnikinių apžiūrų specialistai už automobilio techninę būklę niekaip neatsako. Jie atsako tik už tai kad per mažai kabinėjasi. Taigi tech apžiūros sėkmė priklauso ne nuo paties veido, bet koks kandis ten dirba. Niekad neteko girdėti kad už kokią avariją jie atsakytų, net dėl techninių gedimų avarijų praktiškai nėra. AŠ neturiu laiko mėnesiais dėl technikinių sėdėt reikia karves ganyt ar mėšlą mėžt. o ten, niekada iš pirmo karto nepraeisi, išvaro už vartų nors trumpam pabūt.
  12. rulis1

    Pliurpalas

    Nieko jis ten nevogė, privačių asmenų pagal teritoriją patiekta mėsa ir pienas įsiskaitydavo į buvusių kolchozų mėsos ir pieno vykdymo planus o po to sekdavo premijos. Tai kad jam patikdavo naktimis uždirbti kolchozų pirmininkams premijas ar tai vogimas? Kolchozai dar pasirūpindavo ir paruoštu šienu , nemokamu pieno surinkimu ar gyvulių išvežimu.Kadangi Maskvai parūpindavo dar daugiau mėsos ir pieno, tai dar labiau stiprino tarybų valdžią.
  13. rulis1

    Pliurpalas

    Kažin kodėl Valakinis į mano adresuotus klausimus neatsako. Vidurnaktyje pasirodė, paliko pėdsaką ir dingo. Naktinis paukštelis
  14. rulis1

    Pliurpalas

    Niekam nedaviau neduodu ir nemoku duoti kyšį. Čia priverstas, negi liksi visiškai be pragyvenimo šaltinio. Aš dabar nors ir trim žingsniams pavažiuoti iki birželio privalau segėti diržą, antraip šakės.
  15. rulis1

    Pliurpalas

    Tik nereikia lialialia. Dabar taip nėra ,technikinei kyšis keturis kartus didesnis, ir tai dar tarpininką privalai susirasti. Jei lialialia, kodėl prie sandėlio neprisisegęs važinėji? Policija neklausinėja nei kur nei kiek važiuoji, nei kokiu keliu važiuoji. Kaip tie pokario partizanai, pamatė ir šauna, pietums neima, moki baudą, jei antras kartas, dar teises palieki .
×
×
  • Create New...