Jump to content

dziedas

Nariai
  • Pranešimai

    2160
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Atsakymai kurių autorius dziedas

  1. butu labai viskas paprasta jei tie kas isduoda leidimus kirtimui povisko ir priimtu iskirsta miska, kelius po medienos isvezimo apziuretu ar nesugadina ar sutvarkyti keliai ir baudas israsinetu , jei ne kito leidimo tokiem neisduot. Nes daugiausiai taip elgesi stambesniu kirtimu profesoriai. be to lauko keliukai skirti privaziuoti prie zemes sklypu o ne medienai vezti,medienai yra skirti misko keliai ir misko kvartalai bei 2m ribos tarp sklypu.

  2. Prieš 3 valandų, M&M pranešimas:

    Tai ant 600 ha 4? Ant 1200ha 8? Įdomu čia pas kurį ūkyje taip?:) 600 ha labai sėkmingai su 2xkratukais susitvarkom, kaimynas 1200 ha su 3 bet didesniais... visi čia forume tokie turtingi, kombainais apsistatę...:eusa-shifty:

    Na 1200 galima ir maziau vienas NZ , du pjauna... :dance:

  3. On 2019-01-06 at 20:48, dzukas2 pranešimas:

    Seveiki norejau pasityrauti kas is jusu turite claas mega 218 ar patenkinti smulkintuvo darbu ar gerai susmulkina seudus .Mano kaip tai prastai smulkina nor peiliukai keisti orginalus pries du sezonus .Liekai ilgokoi galai seudu ir pats isskledimas labai prastas.Aciu viesiems uz atsakymus

     

    pabandyk kasmet pasikeist ir daug bedu issipres...

  4. Tu gal nelakstes po tas instancijas. Plius pats karjeras su visokiom tvorom ir prieziura kad nepatektu svetimi.

     

    lakstes ir jau uzdares karjera, tvora turi buti tik jei status slaitas kasimo vietoje, o ir tvoros apibrezimo tokio kaip ir nera, viela apjuosk ir kaip ir tvora skaitosi..., beje nepamirskit kad tame paciame sklype pasidinti ar atidaryti kita karjera galesite tik po 10 metu.

  5. Nieko kitaip nei pas kitus. Manau tokį derlių davė sąlyginai lengvesnė dirva ir rudeninis tręšimas mėšlu (to lauko eilė buvo). Pavasarį buvo dar papildomai pamaitinta kaliu ir fosforu. O priežiūra paprasta - Fenix 3 l/ha, 2 kartai boras su molibdenu + decis, žydėjimo pradžioje prosaro 1l su proteusu, ir kažkur viduryje signum 0,5 kg/ha vėl su proteus.

    drisciau abejoti del dirvos lengvumo itakos derliui...greiciau atvirksciai.

  6. Pradeda nusibost... toks uzsisprusiu bukumu atsiduodantis mastymas.As pasakiau grubu principa.O ne visa shema. negausi to per ziema... gal per 10 ziemu ir sugebesi issigrynint jei pries tai mokslus kokius baigsi apie selekcija. Gal rekomenduotumet ir man tokia valomaja kuri atrenka grudus pagal spalva, forma,daiguma ir dar aibe parametru? Kuriu tikrai nei pats nezinau?

    Nors ka cia jums aiskint jei jums sekla prasta tik tada kai joja ant puses mieziu yra ir didziausias galvos skausmas kaip miezius nuo kvieciu atskirti sekloje.

×
×
  • Create New...