Jump to content

Tarp Miškų

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Tarp Miškų paskutinį kartą gavo apdovanojimą Birželio 20 2015

Tarp Miškų paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Varėnos raj.

Tarp Miškų pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki vakar iš NMA gavau laišką dėl „Investicijos į materialųjį turtą“ veiklos srities „Parama investicijoms į žemės ūkio valdas“ ir jie prašo manęs, kad aš jiems pateikčiau išsamius investicijos atsiperkamumo skaičiavimus pagal mano numatomas pajamas bei numatomą darbų intensyvumą.(čia dėl naujo traktoriaus) Gal kas susidūrėt ar galėtumėte patarti kaip padaryti tuos skaičiavimus.
  2. Tarp Miškų

    dirvožemio tyrimai

    Sveiki, ką manote apie tokius tyrimų rezultatus durpėje: 1. pH 5,1 P 257 K 420 2. pH 6,8 P 67 K 380 3. pH 4,5 P 135 K 184 4. pH 5,4 P 293 K 338 5. pH 5,2 P 299 K 352 Ką patartumėte tokiuose laukuose auginti?
  3. Ką manote apie LUBINUS durpėje? Pasidariau žemės tyrimus, tai tam lauke kur noriu lubinus sėti tai pH svyruoja nuo 5,1 iki 5,8pH. O ka patartumėte jei kituose plotuose pH yra 4,3 - 5,1 ?
  4. Savaitė be lietaus ir įvažiuojam. Vietom plotai, kai kombainas važiuoja tai linguoja visa durpė po ratais, bet pakolkas normaliai
  5. Tarp Miškų

    Išmokos 2014-2020

    Romasius Tai visko gali būti, kad paskaičiavo 0 Bet jie tren privėlė visokių klaidų patikros lape, ir automatiškai patikra kaip ir negaliojanti tampa. Pagal LR įstatymus. Rytoj paskambinsiu ir paklausiu. gerasukis Deklaravau 60 ha. ginčas kilo dėl +-54 ha.
  6. Tarp Miškų

    Išmokos 2014-2020

    Sveiki, Jei man prisijungus į NMA puslapį rodo, kad už 2014m. baigta administruoti paraiška (prie priemonių rodo, kad apskaičiuota išmoka). Bet aš niekur nematau kokia tai paskaičiuota išmoka. Nes su jeis aš turėjau reikalų ginčų komisijoje dėl patikros ir man jie planavo išvis nemokėti ir skirti 100 proc. sanciją. Tai ar teisingai jie rašo, kad apskaičiuota išmoka?
  7. www.laei.lt/x_file_download.php?pid=2188
  8. riemka... nesikarščiuok, nera taip lengva tas dviprasmybes suprasti "Juoda ant balto parašyta" TI III skyrius Žemės ūkio veiklos vykdymo kriterijai: 23,4 pūdyme nevykdoma jokia žemės ūkio gamyba einamųjų metų produkcijai gauti, todėl žaliajame pūdyme negali būti ganomi gyvuliai, šienaujama žolė arba auginami kiti nei žoliniai (klasifikatoriaus III grupėje ir kodu GPŽ deklaruojami) augalai. Žaliajame pūdyme auginami dirvos struktūrai gerinti skirti žoliniai augalai ne vėliau kaip iki einamųjų metų rugsėjo 15 d. turi būti įterpiami į dirvą. Juodasis pūdymas turi būti periodiškai įdirbamas taip, jog jame nebūtų subrendusių piktžolių. Juodajame pūdyme negali būti naudojamos cheminės augalų apsaugos priemonės;( Ir buvau nuvažiavęs į NMA, specialistai pasakė, kad galima deklaruoti pievas iki 5metų kaip žalia pūdymą.
  9. Aš ir nesuprantu, bet tokios taisyklės riemka O kur parašyta yra, kad į žalia būdymą galima sėti vasarinius? OKNorisi paskaityti, kad viskas būtu OK
  10. Sveiki, Taisyklėse nesuprantu žaliojo pūdimo įsipareigojimų, pvz.: deklaruoju žalia pūdimą kodu GPŽ, iki rugsėjo 15 d. turiu įterpti į dirvą, o kada turiu apsėti? Iki lapkričio 1 d. ar galima ir vasarinius?
  11. Sveiki, niekas neatšauks investicinio projekto
  12. Gražiai atrodo Su kokiais plugais sudirbai durpę? Kada isėjai į durpę ž.rapsą? ar po sėkla įterpinėjot trašas?
×
×
  • Create New...