Jump to content

ra@mis

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilkaviskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ra@mis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. stai toks volas, kada seka paskui,idomu jo atliktas darbas.
  2. Sveiki,noreciau suzinot,kaip tokio tipo sejalkos?,gal po sejos papildomai nereikia voluot?
  3. stai,buvo atiruke litavimas ploksteja,uztai mete klaidas.
  4. Sveiki,ydomu kas isvis sarina apie fordus,man bedirbant uzsidege 21 klaida fordo 8340,ka galetu reikst,pirmiau,ir uzsidegdavo,bet uzgesinus ,ir vel vedus motora pradingdavo,o dabar jau pastovei mirksi
  5. Kad pataupyt,tai sutinku,gal ateiti bus taip,Seip turiu Hardi 12m,jai as jam paplatinciau lazdas iki 16m bent,ydomu ar pajegtu aptarnaut 3 memranu siurblys?
  6. Seip is namu kai isvaziuoju ,bunu uzsipildes is boksto,ar is sulnio,bet kai kuriuose plotuos reikia apie pusimcio litru vandens,negi apsimoka vaziuot keleta kilometru namo?-metu graben slanga ir vietoja prisitraukiu vandenio,o jai veziot pumpa po laukus,jai netgi vietos reikia............mano varijantu geriau,kad pats purkstuvas prisitrauktu.
  7. sveiki,galvoju apie naudoto BERTHOUD- 18m purkstuvo pirkima pakabinamo,mane domina ypatingai pats siurblys, ar jis deofragminis,ar plunzerinis?,jai plunzeriniu ar ymanoma prisitraukt vandens?But gerai suzinot placiau.
  8. reiks pabandyt,abu ant karto...........manau ne vienas traktorius tuo laiku, tiek elektronikos neturejo,kaip sis modelis.
  9. man nemeto jokiu,bet renku imfo jai kartais reiktu,pas mane viena beda,kad nuo sparnu nekyloja slaunu,as jau rasiau uzklausa anksciau,gal kartais zinai kas gali but?
  10. o gal zinai daugiau, kokios buna klaidos?
  11. mano krito,bet ne taip staigiai,plugas pakeltas per kokias penkias min nusileisdavo,o buvo pagrindinio stuomuoklio ziedai sudile,tiesiog is senatves sukieteje,teko gerai padirbeti nukeliant visa hidraulo dangti,sudejau naujus manzetus,gali kelias paras isbut, nekrinta.
  12. ra@mis

    Zetor 8441

    Nieko ten ypatingo toja dezeja,ardyk ,ir nebijok kad nesurinksi,as 14 metu varau su zetorium,teko ardyt,nieko ten ypatingo,truputi ten sunkiau su adatiniais guoliais,bet yveikiamas darbas.
  13. Sveiki,turiu problema,praeita rudeni isigijau ford 8340 sle,kaip visa laika is iprocio sustatant tehnyka ziemai , nukeliau akumu klemas,man isikalibravo deze greiciu -aisku as suradau kaip sukalibruoti,sekmingai pavyko,tik dabar hidraulas veikia ne taip kaip is rudenio,ir neveikia ant sparnu jungtukai,buvau isardes juos,gal sakau kokia oksidacija kontaktu,bet ten viskas grazu, prikabinimo iltis vangiai kyloja,pries tai viskas veike.Kiek teko paskaitinet forumus, pasirodo,kad ir hidraulas turetu kalibruotis,bet detalaus aprasymo niekur nerandu, siam forume,yra uzsiminta britu forume, ten neina suprast,per internetini verteja,tai noreciau paklaust kaip atlikt kalibrcija hidraulo,jai ji tokia yra,gal kas zinot? ydomu kaip Holandu?,seip mano manymu turetu but tas pats..................
×
×
  • Create New...