Jump to content

kaimovaikas

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kaimovaikas paskelbtas turinys

  1. kaimovaikas

    Šilauogės

    Jei domina turim spygliuočių žievės mulčiavimui
  2. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Pasiskaityk konstituciją ten aiškiai Parašyta nuosavybė neliečiama. Tai jeigu mano žemė tai su kuo noriu su tuo ir vaikštau ar su kirviu ar be trusiku čia jau mano reikalas. O niekas be mano leidimo po mano žemę neturi teisės važinėti ar yra vėžės ar nėra vėžių.
  3. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    O visa tai per tokius, kovotojus' kaip vietinis valstiečių žaliųjų vadas didysis pienininku vadas kuris prisirinkes tūkstančius ha renka ir toliau žemę sutikdamas kad savininkai patys deklaruotų jam nesvarbu kad iš kito paima paskutinius ha. Ir dar naglai aiškina kad jis prieš sofos ūkininkus... Jam tokie kaip tu reikalingi tik kaip priedanga savim interesams pasiekti
  4. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Va tau ir valstiečių žaliųjų valdžia. Tu jiems neįdomus jiems įdomu kaip tuos tavo keliolika dirbau ha greičiau paimt
  5. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    O tai kurie ne derina Prienai ar Birštonas?
  6. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Prienų ūkininkų sąjungos pirminkas Martynas Butkevičius rašo kad kalbėjo su klebonu ir akcijai nepritare, o LŪS pirminkas Jonas Talmantas rašo kad žemdirbiai tarėsi su vyskupu, kuris pritarė jų mintims. Prienų ūkininkų sąjungos pirminkas Martynas Butkevičius rašo kad žaliųjų kryžių akcijai nepritaria, nes atėjo iš viršaus į ne iš apačios o Lietuvos žemės ūkio tarybos pirmininkas Aušrys Macijauskas teigia kad kryžių statymo akcija kilo iš apačios - iš pačių ūkininkų, o žemdirbių organizacijos prisijungia ir skatina savo narius palaikyti akciją. Taigi neina suprasti kurių klausyti ir ką daryti. Tai gal vyrai jau viešai pradėjo b........matuotis. Bijau, kad ir su traktoriais taip bus vieni sakys važiuojam kiti sakys einam pėsti
  7. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Rašo kad '' konsultavosi su kunigu ir kryžius katalikų tikėjimo simbolis, o statyti kad būtų susietas su žemės ūkiu tai kaip čia pasakius... Ir tie kryžiai ateina iš viršaus o ne iš apačios ''
  8. kaimovaikas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Ar jau pastatei kryžių..? Šiandien valstiečių laikraštyje parašyta kad Prienų ūkininkų sąjungos pirminkas jau nuo akcijos plaunasi, nepritaria kryžių statymui... Va tau ir LUS struktūra
  9. kaimovaikas

    Už kiek perkate žemę?

    negi suklydau del dedes baudriaus?
  10. kaimovaikas

    Už kiek perkate žemę?

    už ka tavo manymu yra moket 300 eur/ha?
  11. kaimovaikas

    Už kiek perkate žemę?

    Aurimai, iš savo dėdės atiminėji žemes? nes irgi virs 1000 ha ir koks pas tave grynasis pelningumas iš 1 ha mokant 200 eur ha?
  12. kaimovaikas

    Pavasario darbai

    tai turbūt gerokai pašalę buvo
  13. kaimovaikas

    Trašų kainos

    O tai ir į grūdus ar rapsą irgi galima tada smėlio dėl balasto
  14. Nuo sausio pirmos dar viena staigmena. Traktorius registruosime visi Mašinų bandymų stotyje Kauno rajone Domeikavoje ir techninių apžiūrų visa Lietuva važiuos į Kauną ir kaina ko gero bus už apžiūrą bus ne 4,3 Euro o 43 Eurai. Plačiau http://manoukis.lt/naujienos/technika/20740-valstybinei-masinu-bandymo-stociai-papildomos-funkcijos-
  15. kaimovaikas

    išmokos 2013m

    Aha, kažkaip "baigta administruoti", bet su litais reikalai nejuda. Įdomu, kokia "kaimovaiko" nuomonė šituo klausimu ? Bus laikas , bus ir vaikas Gerb Dr. Zoidberg, manau supranti kad esi ne vienas ukininkas ant Lietuvos, ir domiesi zemes ukio situacija ir tikriausiai nera tau naujiena kad 2013 m yra 151,1 tūkst. deklaravusiu pareiškėjų, taigi tavo paraiska reikia suadministruot t.y. suziuret neatitikimus ir isipareigojimus, istaisyt tavo deklaravimo klaidas, informuot apie neatitikimus, atlikt patikrinimus, ivertint, paskaiciuot ir t.t. + ivertint dalyvavima pagal programas visas razienas ir kt. + atsakinejimas ir aiskinimas i tavo skambucius? Tai tavo manymu "Dr. Zoidberg " kiek sitam visam reikalui reikia laiko? zinant visus deklaravimo terminus? o tu vos uzdeklaravai ir jau skambini kur ismokos?
  16. kaimovaikas

    Noriu ukininkauti.

    nu tu Dr.Zoidberg, Zoidberg, kodel tu vienaip zmogui patarineji, o pats priesingai darai ??? kazi ar tik taip nenori pasinaudot? na o jei sukisai '"į šitą "euforiją"" ir baigesi dziaugsmas tai niekas netrukdo ir pasitraukt .
  17. kaimovaikas

    išmokos 2013m

    tai tu drasus jei net NMA paskambinai bet ko cia triest su tais skambuciais, geriau zmonem laiko negaaisintum ir dirbt netrukdytum, nes per tuos skambucius ir kitiem nesuadministruoja jei parasyta kad administruoja tai reiskia kad administruoja, suadministruos ir ismokes. kame problema?
  18. jei nori kad pats traktorius vairuotūsi tai teks nuo kokių 40k iki 50k lietuviškų palikt. už kelis tūkstantėlius tai tik lemputės kelia rodo o visa kita pačiam reikia daryt na tai jei ji nevairuoja, nevaldo purkstuku, trestuvu, sejamuju ir nera dirbama su super didziaisiais agregatais , tai jei galit paaiškinkit man, kaimo burui, nafikt reikalinga belaruse ta LYGIAGRETAUS VAIRAVIMO sistema? kiek mano zinios ir patirtis leidzia suprast, tai kultivuojama, akejama, pagal isdirbta krasta, ariama pagal vaga, sejama pagal zenklintuva ( ir dazniausiai jau su technologinemis vezemis), tresiama, purskiama technologinemis vezemis (ir kiek vaziavau dar niekur nemaciau kad nakti butu vykdomi purskimai), sienaujama pagal nusienauta krasta, presuojama is pradalgiu. tai jei akys neuzpiltos (o jei uzpiltos tai manu ir lygiagretaus vairavimo sistema nepades), negi sunku lygiai nuvaziuot pagal krasta? todel manau kad 20 ha ukyje tai yra naivus ir nenaudingas zaisliukas, ir tiek pat is jo naudos, kiek is gimtam kaime, keliu navigacijos, kur pacios kojos kelia namo randa:D na bet cia tikrai modernaus europinio ukio pozymis
  19. Pagal daiktą ir kaina. Europa duoda, mes imam o si iranga kompensuojama is Europos paramos? per kokia programa ja galima isigyt?
  20. Skiriasi, skiriasi. Naktį vistiek ne taip viskas matosi. Pas mane ant traktoriaus iš viso 6 darbiniai žibintai ant kabinos ir H4 halogeninės lemputės priekinėse lempose. Iki pilnos laimės dar trūksta dviejų darbinių žibintų, kad šviestų į šonus. Labai nesimato. Nors teko šiemet purkšti glifosatais lauką visiškoje tamsoje (su šviesomis, žinoma) ir naudojantis tik lygiagretaus vairavimo sistema Maniau bus vieni žydai, tačiau nurudo kuo gražiausiai viskas ir nei lopinėlio nepalikta Pasisekė ... Tikriausiai nemenkas ukis kad dedate GPS vairavimo sistemas ir nakti purskiate. Norejau pasiteirauti kaip veikia ta lygiagretaus vairavimo sistema? ar reikia vairuot ar apsukus traktoriu ji pati vairuoja?
  21. kaimovaikas

    Už kiek perkate žemę?

    gal galima tiksliau suzinot kokiam ten kaime ar seniunijoj randasi sklypas?
  22. kaimovaikas

    išmokos 2013m

    Tinginiai ten dirba mazu maziausi parazitai zinai posaki "kiek moka, tiek dirba" ir viskas cia normaliai yra. o pasislepus pult ir parazitais visus vadint tai lengviausia, bet speju, kai vezi dokumentus ar eko uki tikrina, tai gatavas ir subines islizint. . .?
  23. kaimovaikas

    Išmokos 2011-2012

    Mes čia Lietuvos vėliava nesam,o ne ismaldos prašom Jei taip rupinates Lietuvos vėliavos nesimu, tai pirmiausiai susitvarkykit ir apsiribokit chemijos ir trąšų naudojima, nes jau zuvys upeliuose pilvu i virsu plaukia ir vandeni galima pilt i purkstuva ir trest laukus.
×
×
  • Create New...