Jump to content

Imantas256

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lietuva

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Imantas256 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Imantas256

    Noriu ukininkauti.

    Vat susiradau darba , nusipirkau mtz 80 , nors bus su kuo darza susidirbt ir malku persivest, tai apie dirbima dar net negalvoju , nuomuosiu kol nenusipirksiu dar plugo barstylkos sejalkos kokio lauzo priekabos. Savaitgaliais neturedamas ka veikti pabandysiu pasigaminti koki kultivatoriu , rankas sokias tokais turiu kai dirbau pas ukininka pastoviai remontuodavau visokius triperius, tai balki laisvais pasidarysiu ir kaska panasaus i kultivatoriu germinatoriu
  2. Imantas256

    Noriu ukininkauti.

    Tai kad maciau skelbimuose mtz 80 po 7 stukas parasyta kad vaziuoja o slapius grudus galiu isidziovint turiu pas ka bet velnias zino kiek pradziai dirbt kaip atrodo tas visas dalykas.
  3. Imantas256

    Noriu ukininkauti.

    Nu kiek dirbau tai labai patiko, is mano seimos niekas neuzsijeme zemes ukiu, bet mano senelis kolukije kaip sakant buvo pavizdingas darbuotojas tai turbut genai traukia, pats kiek vasara dirbdavau pas ukininka tai varydavau kol padarydavau ka reikia , nes man patikdavo .
  4. Imantas256

    Noriu ukininkauti.

    Tiesiai sviesiai as ja nuomuoju dar iki kitu metu, tai kita pavasari jau planuoju dirbt, bet nezinau nuo ko pradeti Kultivatoriu pats pasigamiciau ar kaska panasaus i germinatoriu rankas turiu irankiu irgi turiu .
  5. Imantas256

    Noriu ukininkauti.

    Ta zeme buvo nuomuojama ji neapleista, pries tai buvo rapsas tai dabar kaip suprantu gali but kvieciukai arba mieziai. Na tarkim turiu dabar 10 stuku tai traktoriu pirma pirkt?
  6. Sveiki forumieciai, kadangi radau tik si viena rimta foruma apie zemes uki , atsiprasau nes zinau kad tokia tema yra , bet neradau konkreciu patarimu, tai noreciau paklausti jusu patarimo. Baigiau jau 12 su svarsciko profesija dabar baigineju mechaniko, bet as noreciau dirbi zeme turiu apie 34Ha zemes bet technikos 0. pradziai kokia priekabele 2pts 4 irpirkciau koki soraka ir dar pluga daugiau nezinau. Esu dirbes 3 vasaras is eiles dirbes pas ukininka trasas barstes leksciaves kultivaves , set dar neteko ir art, bet kultivuot su balkiu draskytis dauk, vezt grudus su gana galingom technikom. Tai vat, nuo ko reiketu pradeti pirmais metais? gal isvis nepest viso ploto? Nes neisivaizduoju kaip prasideda viskas. Gal kas galetu patart? Seip orientuociaus i augalininkyste tik nes zemes ira gan neblogos kiek zinau. Labai aciu
×
×
  • Create New...