Jump to content

zapaske

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Vyras

Miestas

  • Miestas
    .

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

zapaske pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

14

Reputacija

  1. 2140 susisukimas tikrai turi būti normalus. Turiu 1135, ta pati bazė, pasukamumu nesiskundziu Nesenai pardaviau 155-65, pas kurį stovi vairo kolonelė ,ten tai jo pasukamumas blogesnis..
  2. Tik yra didelis bet.. Jeigu pastatas pirktas is kolukio uz pajus, reiskias nera jokios registracijos, neatlikti jokie matavimai. Tokioje situacijoje notaras nieko negali padeti kol nesutvarkysi dokumentu ant zmoniu kurie nurodyti kaip pirkejai ant pirkimo/pardavimo protokolo arba ant paveldetoju. Jeigu noresi tik savo dali prisiregistruoti, vistiek turesi daryti viso pastato matavimus.
  3. Tai gal žmogus nemoka internetu naudotis ,kad tokiam mf dalių nerado?
  4. zapaske

    Ka manote apie Claas Mercator 75 ?

    Gal kas kažką galit papasakoti apie deutz-fahr senesnius kombainus su oru aušinamais varikliais? Kaip su jų dalimis reikalai?
  5. Bet pati pečiuko šlanga yra šilta, ar tai nieko neįtakoja?
  6. Sveiki, gal kas esat susidūrę su tokia bėda? Mf 6100 serijos traktorius, variklis pašyla ,bet kabinoje pučia tik šalta ora, laikant aukštas apsukas pradeda pūsti šiltesni orą. Termostatu nėra, sistema nuorinta. Vandens pompa kalta?
  7. zapaske

    MTZ 952

    Ai, tada su tokia reikalų niekada neturėjau Pas mane buvo vienas ričiagas, 3 bėgiai ant palėtintojo, 4 ant pagreitintojo plius atskiras ričiagas zuikys-vėžlys
  8. zapaske

    MTZ 952

    Apie kokia dėže mes čia kalbam? Pusiau sinchronizuota ar pilnai sinchronizuota?
  9. zapaske

    MTZ 952

    Pritariu ,kad vieniems pasiseka su mtz kitiems ne. Turėjau 1998m belarus 920 (Tas pats kas 952 tik be turbos) tai laikė labai gerai ir nusiskundimų tikrai neturiu. Ir su ta 7 bėgių dėže gan smagu važiuoti.
  10. Variklis perkinso - nieko blogo jame nematau, dėžė - dynashiftas ,tai važiuosi smagiau negu su belarusu, bet ir remontas visai kitoks. Sako žmonės ,kad dėžės lepios ,bet manau tokio tipo dėžes reikia prižiūrėti nesvarbu mf ar jd. Viskas priklauso kokios būklės nupirksi ta traktoriu.
  11. Jeigu spaudimo ištikrūjų nebūtu tai išvis nevažiuotum. Manau dėl šventos ramybės reiktu pasitikrinti dėžės spaudimus, poto ziureti elektra, nes jeigu nors vienas daviklis gryba užpjauna tai ir gali pridaryt tokių nesamonių. Man Mf 6100 serijos traktoriui pradėjo nesijungti zuikys-vezlys, tai teko kompa vezti remontuoti. O vairas lengvas?
  12. Sveiki, mf 6100 serija. Ka reiškia šita lemputė? Kai dirbama po 30-50 min užsidega. Kartais ne dėžės tepalo filtras?
  13. zapaske

    Garažo statyba

    Sveiki, gal kas darėtės nesenai projektus garažo statybai? Kiek +- kainuoti gali?
  14. Nesu susidūres su case 5140, bet jeigu yra pusbėgiai tai gal pirma susižiūrėk spaudimus kokie turi ateiti į juos. Gal nesudaro tam tikro spaudimo todėl ir buksuoja.
  15. zapaske

    Avių parazitai

    tai va, galvojau tik parduoti juos rudeniop.. Tai teks palaikyti iki rugpjūčio vidurio. O mėsa įgauna kažkokį kita specifinį skonį ar kažką tokio?
×
×
  • Create New...