AntanasV Paskelbta Sausio 7 Pranešti Paskelbta Sausio 7 Sveiki, kolegos. Mano NH padarė diagnostiką ir sako, kad reikia tikrinti purkštukus gal ir siurblį. Kur parekomenduotumet nuvežti, kad būtų kokybiškai? Nėra skubu noriu pasidaryti iki sezono pradžios.
agronoms Paskelbta Sausio 7 Pranešti Paskelbta Sausio 7 prieš valandą, AntanasV pranešimas: Sveiki, kolegos. Mano NH padarė diagnostiką ir sako, kad reikia tikrinti purkštukus gal ir siurblį. Kur parekomenduotumet nuvežti, kad būtų kokybiškai? Nėra skubu noriu pasidaryti iki sezono pradžios. O ko tam traktieriui trūksta,kad juos reik kažkur vežt?Netraukia,nesiveda,ar dar kokios bėdos?
Narys321 Paskelbta Sausio 7 Pranešti Paskelbta Sausio 7 Prieš 6 valandas, AntanasV pranešimas: Sveiki, kolegos. Mano NH padarė diagnostiką ir sako, kad reikia tikrinti purkštukus gal ir siurblį. Kur parekomenduotumet nuvežti, kad būtų kokybiškai? Nėra skubu noriu pasidaryti iki sezono pradžios. Labas. Vezam tikrinti ir remontuot i skuba
pukotukas Paskelbta Sausio 7 Pranešti Paskelbta Sausio 7 Sveiki gal yra meistru kuro siurblys toki kad atreguliuotu
AntanasV Paskelbta Sausio 14 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 14 agronoms - Sunkiai vesdavosi
AntanasV Paskelbta Sausio 14 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 14 On 2026-01-07 at 20:28, Narys321 pranešimas: Labas. Vezam tikrinti ir remontuot i skuba Aš irgi pabandžiau Skuba, likau labai patenkintas. Pakonsultavo, pasakė ką papildomai pasidaryti. suremontavo 2 purkštukus, patikrino siurbli, nes buvo nuimtas ir profilaktiškai prieš sezona norėjau buti ramus dėl jo.
AntanasV Paskelbta Sausio 14 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 14 On 2026-01-07 at 22:30, pukotukas pranešimas: Sveiki gal yra meistru kuro siurblys toki kad atreguliuotu Pabandyk paskambinti į Skuba +370 69882237 gal jie padės, man visapusiškai pakonsultavo.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti