popelima Paskelbta Birželio 3, 2023 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2023 Sveiki. Prisikabinom naują ganėtinai mažą 1.45m pločio plaktukinį smulkintuvą. Išvažiavus patestuoti susidūrėm su problema, kad smulkintuvas gaves daugiau apkrovos užstabdo darbinį veleną, visiškai užkirtę nebuvo bet praktiškai visiškai suletėja. Dirbama ant 500rpm tiek po tiltu tiek kabinoj pajunginėjom pirmyn atgal bet tas pats. Niekad neteko su tuom susidurti tad klausimas ar taip turi būt ar kažkas jau parėję, nes kiek surpantu velenas neturėtų lėtėti. Ir nuo ko pradėti ieškoti problemos. Traktorius MTZ 820 2005m
Auguliss Paskelbta Birželio 3, 2023 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2023 prieš 11 minutes , popelima pranešimas: Sveiki. Prisikabinom naują ganėtinai mažą 1.45m pločio plaktukinį smulkintuvą. Išvažiavus patestuoti susidūrėm su problema, kad smulkintuvas gaves daugiau apkrovos užstabdo darbinį veleną, visiškai užkirtę nebuvo bet praktiškai visiškai suletėja. Dirbama ant 500rpm tiek po tiltu tiek kabinoj pajunginėjom pirmyn atgal bet tas pats. Niekad neteko su tuom susidurti tad klausimas ar taip turi būt ar kažkas jau parėję, nes kiek surpantu velenas neturėtų lėtėti. Ir nuo ko pradėti ieškoti problemos. Traktorius MTZ 820 2005m silpnas tas belarusu darbinis tai kogero buksuoti pradeda, galima bandyti is naujo sureguluoti gal macitu jai ne tada gali buti jau juostos padile
kinziulis Paskelbta Birželio 3, 2023 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2023 Gal buksuoja smulkintuvo dirzai, man taip buvo, tokio smulkintuvo mtz turetu nejaust.
popelima Paskelbta Birželio 3, 2023 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2023 Buvau pagalvojes. Bet is paskos einant matosi darbinis velenas visiškai suletėja. Teks traukt lauka perint
Auguliss Paskelbta Birželio 3, 2023 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2023 Prieš 2 valandas, popelima pranešimas: Buvau pagalvojes. Bet is paskos einant matosi darbinis velenas visiškai suletėja. Teks traukt lauka perint pirma pabandyk is naujo sureguluoti
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti