Jump to content

popelima

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Siauliai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

popelima pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, Problema su MF 6190 kojiniais hidrauliniais stabdžiais. Problema: Pedalas lengvas, minasi iki dugno ir nei trupučio negriebia. Esmė tokia, kad dingo kojinis stabdis. Iš pradžių bandėm orinti sistemą per nuorinimo taškus ant galinio tilto ( pažimėta schemoje ružavai apskritimais.) Pompuojant pedalą varė tepala su oro burbulais. Viskas kaip ir ok. Po truputi atpompavom atsigavo stabdis vos pamint galėjo, griebė gerai. Po dienos vėl tokia pat problema, pedalas nukrenta iki dugno ir niekas negriebia. Pakartojus vėl tapatį veiksmą per nuorintojus pompuojant pedalą varo grazu svarų tepalą BET be jokių oro burbuliukų. Bandžiau orinti po kabina dešinėje, jei neklystu (skirtytuve) yra nuorintojas ten irgi varo tepala gražiausiai be oro. Tai reliai kaip ir nėra ką orinti bet pedalas lengvas krenta iki dugno. Apėjau viską išoriniu nutekėjimų kaip ir nesimato. Gal kas turit minčių nuo ko pradėti? O galbūt net ideliausei jei atsirastu koks meistrelis dirbantis ant saves ir žinantis mintinai tokais sistemas Šiauliai, Šiaulių r.
  2. Nesenei išlipom iš bielkos ir pasiėmėme MF 6190 Dynashift 32 bėgiai. Įdomu būtų surasti žmogų kuris dirba ar dirbo su butent šiuo modeliu. Norėčiau pasikalbėti dėl darbinių rėžimų apsukų skaičiaus, kokie bėgiai eina prie tam tikrų padargu 1-4 A-D zuikis vėžlys. Ar apskritai traukiant kažką sunkiau galima permėtinėti A-D ir t.t. Na iš esmės sunkei sekasi atsigaudyt bėgius ir nesinori dėžės supjaut. Paprasti klausimai gal ir kvailoki bet sunku kažką rasti internete, būtų įdomu pasiklausyti asmeninės patirties tų kurie dirbo su tokiu traktoriu.
  3. Ieškau Kverneland plūgo, netrūkusiu ir nevirintu korpusu. 4x4 arba 5x5 Reguliuojamas užgriebis 200 vartymas Cilindrų atminties dėžė.
  4. MS 6190. Ieškau AC komplekto. Radiatoriai, kompresorius, šlangos ir t.t..
  5. Buvau pagalvojes. Bet is paskos einant matosi darbinis velenas visiškai suletėja. Teks traukt lauka perint
  6. Sveiki. Prisikabinom naują ganėtinai mažą 1.45m pločio plaktukinį smulkintuvą. Išvažiavus patestuoti susidūrėm su problema, kad smulkintuvas gaves daugiau apkrovos užstabdo darbinį veleną, visiškai užkirtę nebuvo bet praktiškai visiškai suletėja. Dirbama ant 500rpm tiek po tiltu tiek kabinoj pajunginėjom pirmyn atgal bet tas pats. Niekad neteko su tuom susidurti tad klausimas ar taip turi būt ar kažkas jau parėję, nes kiek surpantu velenas neturėtų lėtėti. Ir nuo ko pradėti ieškoti problemos. Traktorius MTZ 820 2005m
  7. Sveiki, Planuoju imti laukan pobūgni, galbūt kas esate tai darę? Įdomu nuo ko pradėti, kad puse kombaino neišardyt. Pro kur išsitraukia ar per šoną, apačią ar priekį. Reikėtų informacijos susidaryt bent jau bendram vaizduj.
  8. popelima

    Claas 78 SL Elektros problema

    Dėkuj už atsakymą, bet kaip suprantu tau buvo užsikimšęs hidro blokas. Esmė, jeigu elektromagnetus junginėju rankiniu būdu, tiesiai nuo akumuliatoriaus - viskas veikia kuo puikiausiai, kilnojasi kaip priklauso. Pas mane bėda, kad elektromagnetų nejunginėja spaudant migtukus ant joystiko. Visus kabelius praėjau, išsiardžiau saugikliu/relių bloką, nieko įtartino neradau. Keiščiausia, kad nuspaudus mygtuką tarkim pakelti kederį, dingsta 12V itampa ateinanti į migtuką. Iš pradžių maniau, kad galbūt kažkas nukepė, nera gero kontakto kažkur, bet viską praėjęs nieko neradau, nei pasvilimų nei smarvės nieko, laidai kontaktai tvarkingi kaip nauji. Totali mistika. esmė būna, kad kartais atsigauna pakeli vieną antrą kartą ir vėl dingsta valdymas, spaudi ir niekas nevyksta. Svarbiau, kad tai elementari mechanine sistema, nėra jokio kompo, net elementaraus mikrovaldiklio nėra Ir čia toks WTF.
  9. Sveiki, Šį sezoną susidūriau su elektros problema. Nebesivaldo kederio bei lenktuvų elektromagnetai. Kuliant būdavo, kad dingsta valdymas po kiek laiko vėl atsiranda ir dabar visiškai dingo. Bandant junginėti elektro magnetus tiesiai nuo akumuliatoriaus, viskas veikia, atidarinėja kaip priklauso, bet nuo rankenos kabinoje neveikia. Buvau išardęs/patikrinęs: 1. Rankeną, ir tikrinau visą kabelį iki dėžės (kuri stovi po ekranu, saugikliai, rėlės ir t.t.) - Viskas gerai 2. Išėmiau ir patikrinau visą kabelį nuo dėžės iki elektro magnetų - Viskas gerai 3. Išėmiau visą dėžę ir ją išardžiau. Jokių kabelių pažeidimų neradau, saugiklinių, relių kontaktai tvarkingi, niekas nepasvile, gražu ir nesmirdi. 4. išardžiau juodą, pailgą dėžutę kuri statosi į dėžę šalia relių, nieko įtartino neradau. 5. Masė ir pliusas į dėžę ateina tvarkingai, davus apkrovos įtampa ir srovė nedingsta. 6. Visas rėles patikrianu atskirai, klaksi tvarkingai, problemos nemačiau, saugikliai sveiki. Po visų ardimų ir surinkimo į kruvą, buvo atsigavę, keletą kartų pavyko pakelti / nuleisti lenktuvus ir paskui vėl dingo valdymas... Nebeturiu įdėjų kame problema. Gal kažkas yra susidūrę su tai ir galėtu nurodyt bent apytiksliai kur ieškoti problemos? Claas atstovų nesiūlykite, plešia kosmines sumas. Galbūt kas nors pažystate kokį elektriką Šiauliuose ar aplink, kas nusimano tokių kombainų elektrinėje dalyje? Ačiū.
×
×
  • Create New...