kunce Paskelbta Gegužės 14, 2021 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2021 Sveiki dairausi į vakarietiškus naudotus traktorius. Gal galit kažką rekomenduoti iš savo patirties? Akys krypsta į Case, Valtra, John d... Darbuotusi prie žemės dirbimo ir sėjos. Darbo tikslais esu susidūręs su case . Patiko man jie savo komfortu. Tačiau kiek teko susidurti jog atidirbę savo 10tūkst. jie tampa katastrofa piniginei. Tačiau susidūręs tik su case magnum 310 . Nežinau kaip kiti modeliai. Valtros man asmeniškai nėra labai komfortiškos ir smagios. Bet gan patvarios. John deere traktoriai labai praktiški. Tikras darbinis arklys. Gal patartumėte kokį modelį rinktis iš šių ar kitų traktorių ? Dirbu apie 30 ha žemės ateityje galvoju šiek tiek plėstis todėl ieškau kažko patvaraus ir komfortiškesnio, kad stuburas liktų dar sveikas.
Anatasg Paskelbta Gegužės 14, 2021 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2021 Aš asmeniškai tau patarčiau žiūrėti john deere nes jie yra paprastas darbininkas arklys o jai kaskas dar tais laikai nebuvo prikrauta elektronikos vienu žodžiu paprastas mechaninis traktorius kunce 1
udugas Paskelbta Gegužės 14, 2021 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2021 Čia daug diskusijų vyko. Gali paskaitinėti. Trumpai pirk mechanine dėže, kuo geresnės būklės ir džiaugsies. P.s. nepatartina šviežiai dažytų ir pagaminimo metų nereikia vaikytis. kunce 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti