Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Ratu susukimo kampas sumazes,nepyk bet tavo bandymai panasu i vasko spaudima is sudo.Tai kam lengvint vaira jei jis hidraulinis

nesumazes, tik vaira truputi daugiau reikes sukt, bet lengviau. trumpina prie koloneles 3cm o ant pusasio ilgina tiek pat. gaunasi lengvas vairas beveik kaip su stiprintuvu. :)
Paskelbta

Kazko nesuprantu,hidrauliniam vaire apsisukimu skaicius priklauso nuo dozerio-cilindro turio santykio,bet kad sliekines kistu tai nesuprantu,sliekracio dantu skaicius nekinta nuo soskes ilgio

• po 2 savaičių...
Paskelbta

nu ir sutrumpinau ,net zymes nera,5cm,bet uzpuole ligos ir darbus teks atideti,nutylot visi kur jus,varatoke ar susitvarkiai savo

šalta.dar pavasaris toli.man ten darbo pusdieniui ,bet pats taip entuziastingai puolei daryt ir aprimai

Paskelbta

dezutes padariau ir siurbliai jau yra ,dar pasidariau sutrumpinta soske ,bet salta ir dar nedejau pabandyt ,o reikia danfoso,vairo kolonele noriu lankstoma daryt, cilindro ir tai viskas kainuoja ,o jai gerai bus sutrumpinta ,gal padarytas dezutes parduosiu ,laikas parodis pats zinai ubagams sunku su pajamom

Paskelbta

Aš tai atrodo pakeičiau tarpines į normalias tai per dangtelius nebeleidžia tepalo, bet vistiek cilindrai atrodo apibėgę tepalu, gal dar nespėjo nukaisti, bus matyt kai daugiau padirbs traktorius. 

Ekologas o kiek norėtum už padirbtas dėžutes? gal nupirkčiau

Paskelbta

Aš tai atrodo pakeičiau tarpines į normalias tai per dangtelius nebeleidžia tepalo, bet vistiek cilindrai atrodo apibėgę tepalu, gal dar nespėjo nukaisti, bus matyt kai daugiau padirbs traktorius. 

Ekologas o kiek norėtum už padirbtas dėžutes? gal nupirkčiau

Tai gal ir dozerio reikia?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...