Jump to content

Nesusitvarkau su amazone rp- ad402


Recommended Posts

Pavasari isigijau sia sejalka.ad 402 noragine.freza+lyginimo lenta+volas su daug ratu+norageliai+aketeles (naujos).problema tame kad neiterpia grudu.volas lb suspaudzia it norageliaI nepajegia iterpt.lengvesnew zener Dar puse bedos, o molij jei Dar biski dregna atsfalta padaro.bandem ir i skusta ir I arima vaizdas panasus.ar eina kaip ta volo spaudima I zeme sumazinti?gal noragelius bandyt pakeist?  Kaip jus dirbat su tokiom sejalkom?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na manau apie noragelių spryruoklių itempima nereik nei klaust išbandei(nebent spyruoklės pavargusios jau). Toliau pasilygink savo noragėli su nauju ar labai jau skiriasi gal naujinaštresni smailesni. Na o visas gylio nustatymas eina būtent ant volo taip kad su juo nelabai ir pažaisi visgi atraminis. Pačios sėjamosios pasvirimas geras ? Stovi vertikaliai iš šono žiūrint ? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazin kaip ten su gylio spyruokle gal visai nusilpusi,kazkaip su spyruoklinem svarstyklem reiktu palyginti su kita noragine sejalka,nebutinai su freza,Zodz kokia maksimalia jega spaudzia viena norageli.Siaip www.amazone.de viska rasi,galima anglu arba rusu kalba susirasti,kai kurias ir lt raso.Jieskok naudotojo instrukcijos,modelis gali ir nesutapti gylio reguliavimai ir ju priezastys labai panasios.Keliant viena norageli ranka turi jausti nemaza pasipriesinima,gal kokius 8kg.bet priklauso nuo gylio spyruokles itempimo.Sejamosios suverimas turi didele ytaka,ziurek kad neitu i prieki pasvirusi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 1 valandą, Išradėjas pranešimas:

Kokiu gyliu leidi freza?Ar padangos nesukeistos kazkokiom kietom,jos turi eiti pasiploje ir svoris laikytis ant plastikiniu ziedu kurie padangu viduje.Kiekvienoj padangoj po du ziedus.Turejau diskine tai su gyliu nebuvo problemu.

O jei budavo dregna zeme iterpdavo diskaI po volo paspaudimo?I arima tiesiai sedavai? Kaip geriau freza sukt:

Ant 1000 pastatyt traktoriaus darling

Ar frezoj perstatyt ant didesnio greico o traktoriu palikt ant 540?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebudavo bedu su gyliu,kabindavau prie t-150k darbinio apsukos 1000,frezos neperstatinejau 4m plocio.Tiesiai i arta nesejau nes neturejau vartomo plugo,pagrinde i skusta.Frezos gylis- kiek sekla guldai.Freza turi eiti truputi suversta atgal,(priekine dalis auksciau galine zemiau)zymiai palengveja sukimas, idirbimas nenukencia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...