Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki, kame ieskot saknu kad nelaiko forsunkes, esme tame kad i metus reik pora kart keist purkstukus uzsikisa suodzeis. Laisvom apsukom ilgai tikrai neburzginu filtrai svarus, o kur ieskot bedos taip ir neisivaizduoju, gal degimas bet ar gali taip but? Cia jumzui tokia beda

Paskelbta

Suodziai ,suodziai. Suodziai susidaro kai sudega dauk dyzelino ir mazai deguonies. Nu per riebus misinys lyg ir.  Tai gal siurbly reikia prisukti. Arba su isiurbimo ir ismetimo sistema kazkas negerai. O kaip seip eina traktoriecas? Kuro sanaudos? 

Seip ce tik fantazuoju, nesu mehanikas tai rimtai gal nepriimkit.. Bet gal koki zodi ir tiesos rasit mano sapalionese.

Paskelbta

Tai kad oro tikrai jam sociai uzdeta turbina , bet ir pries jai nebunant suodziais uzlipdavo ir nezinau kame saknys. v dar nuveziau meistrui kartu ir siurbli su forsunkem isdesciau beda zesim ka jis atras, nes ir trauka pastaruoju metu pabego.

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

pas mane melynau dumina,nesurandu bedos,pakeiciau naujas forsunkes,jos reguliuotos gerai,bet vis tiek taip pat,gal siurbli reikia kartu veztis ir reguliuoti pagal forsunkes?

O tepalo nedegina ?

Paskelbta

O tepalo nedegina ?

pas mane irgi bėda su tuom dumijimu...užkurus tai gerai mėlynuoja..kame bėda? tepalo nedegina..pavasari pakeista nauja grupė ir perrinkta galva..prieš tai reguliuotas siurblys ir forsunkės...rudeniop dingo trauka tai ėmiau regulioti degima forsunkes iš akies  :icon-mrgreen:  (žioplas :angelic-flying: ).o pasirodo nebebuvo vožtuvuose tarpelio :icon-cry: ..tad po remonto reik vėl padirbus reguliuoti..bet tas mėlynas dūmas..? na forsunkes reiktu vėl su stendu sužiurėti..kas dar lieka siurblys pas kitą meistrą?? :icon-rolleyes:

Paskelbta

tai jei nebuvo tarpelio tarp vožtuvų, gal koks vožtuvas nuskilo, man taip buvo su t150, bet dūmindavo po to pastoviai, nesvarbu ar šiltas, ar šaltas variklis. Aš tai sakyčiau išimi forsunkes ir siurblį, nuveži viską kartu, kad sureguliuotų, sudėjus atgal, atreguliuoji vožtuvų tarpelius. Jei ir po to dūmija, galvą žemyn, stebūklų nebūna :)

Paskelbta

Dyzelinas buna ,,vasarinis,, uzmaisytas rapsu aliejum ,tas tokiom temperaturom pastengsta ir blogiau dega ,as isitikinau kad kiekviena degaline skirtinga naudoja ,ir duminimas nuo to buna

Paskelbta

pas mane irgi bėda su tuom dumijimu...užkurus tai gerai mėlynuoja..kame bėda? tepalo nedegina..pavasari pakeista nauja grupė ir perrinkta galva..prieš tai reguliuotas siurblys ir forsunkės...rudeniop dingo trauka tai ėmiau regulioti degima forsunkes iš akies  :icon-mrgreen:  (žioplas :angelic-flying: ).o pasirodo nebebuvo vožtuvuose tarpelio :icon-cry: ..tad po remonto reik vėl padirbus reguliuoti..bet tas mėlynas dūmas..? na forsunkes reiktu vėl su stendu sužiurėti..kas dar lieka siurblys pas kitą meistrą?? :icon-rolleyes:

perinkinejant varikli reikia voztuvus pritrint,tarpelis geriau ciut didesnis nei jo nera

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...