modestas1122 Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 Sveiki, nutiko tokia beda, jog vakar pjaunant zole noredamas pakelti sienapjove, ne su priciepu, o ant cilindro, man dingo padetis, dabar kaip ta rankena yra taip kaip visos kitos y neutralia padeti, pakeli i virsu ir nukrenta jinai, nelaiko nei plaukejancia, nei priverstine, isvis neveikia, rankena pakeli, paleidi ir nukrenta laisva eiga ir sustoja y neutralia, o kai spaudi reciaga y apatine pozicija tada veikia hidraulas, tik vel reikia perjungt slanga. kas cia galejo nutikti?
modestas1122 Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 dabar ryt varom presuot tai atsivedem slangas nuo priekio kaires puses nes desines puses frontalinis yra pajunktas, o kita diena kai bus laiko reiks paziureti. o kuri paneles sona ardyti? kad nereiktu abieju?
modestas1122 Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 beto tu gal ne taip supratai, ant to reciago i apacia padetis veikia, o i virsu(plaukiojancia} tabaluoja, tai jeigu butu iskrites kaistukas tai neveiktu nei viena, o gal ir klystu
rimvydas Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2015 Kuri sona ardyt neatsimenu,bet man taip yra buve. Paziurek ant tarpinio gal dar rasi kaisteli Vilius 1
lauztuvas Paskelbta Rugsėjo 7, 2015 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 7, 2015 Nu autorius neuzpyksta- bet ir as prisiglausiu su savo biesais- nes panasei viskas. Mtz 50, visose padetyse fiksuojasi ricegas. I virsu kelti neturi jegos, plugas uzkabintas tai ant priverstinio zemynt sugeba pakelti traktoriaus subine. Neutralioj ir laiko kai subine pakeliu. O i virsu tik pakyla iki isitempimo kada jau reik kelt pluga. Atkabinau cilindra susitrauke iki galo i virsu. Zodziu tada pajungiau cilindra nuo kitos sekcijos- viskas gerai veikia. Kas tam plundzeriui galejo nutikt? juk tik metalo gabalas..
buster540 Paskelbta Rugsėjo 8, 2015 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 8, 2015 Juk metalas dyla. Seip man pupsukui labai senai buvo tai ten vidui isdilus tokia saiba kur tas plundzeris vaiksto o ta saiba laiko plundzerio spyruokle todel makaluotis buvo pradeje
lauztuvas Paskelbta Rugsėjo 8, 2015 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 8, 2015 Nu tik keista kad staiga nustojo keli i virsu.
Ramza Paskelbta Spalio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 30, 2015 Pas mane mtz 80 is hidro paskirstytojo leidzia tepala ties ijungimo svirtim,ar man padetu jei pakeisciau guminius ziedus tarpines butu naudos ar tik bereikalingas darbas.
kinziulis Paskelbta Spalio 31, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 31, 2015 pakeiciau guminius ziedus pavasary, dabar vel leidzia kaip ir pries keitima. kokias pora savaiciu neleido.
zilvinasK Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Sveiki, mtz 80 nera priverstines padeties nuleisti padargui, tik nuo svorio nusileidzia, sunku butu padaryt priverstine?
buster540 Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Kaip tai gali nebūti. Neoriginalus hidro skirstytuvas?
Povilas Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Kaip tai gali nebūti. Neoriginalus hidro skirstytuvas? O gal ten išvis ne MTZ 80?
zilvinasK Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 80, kaskada buvo is vokieciu parvarytas, o as toky nusipirkau
Povilas Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Cilindras vienpusis? Koks paskirstytojas?
kinziulis Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Sveiki, mtz 80 nera priverstines padeties nuleisti padargui, tik nuo svorio nusileidzia, sunku butu padaryt priverstine?pamakaluok ta rankena salia sedynes kur pozicinio apkrautuvo gal atsiras zemyn priverstinis.
zilvinasK Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 1, 2015 Ta rankena prie sedynes nuleista y apacia, nes jai ja pekeli, tai tada nekelia.paskirstytojas tai nepasakysiu kokis, nezinau kaip ten jie skaitosi, o cilindras turbut vienpusis, nezinau net, y jy dvi slangos pasijungia
MindaugasV Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Kadangi daug ko nezinau dar apie traktorius,tai neseniai atradau MTZ 82 priverstine zemyn, pasirodo reikejo palaikyti riciaga iki fiksacijos aukstyn pakelus, o ta rankena kur prie sedenes yra tai niekur nepajungta pas mane, traukute islenda is kabinos, ir nera kur jos pajungti, i cilindra dvi slangos pajungtos nuo paskirstytojo..
kinziulis Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Kadangi daug ko nezinau dar apie traktorius,tai neseniai atradau MTZ 82 priverstine zemyn, pasirodo reikejo palaikyti riciaga iki fiksacijos aukstyn pakelus, o ta rankena kur prie sedenes yra tai niekur nepajungta pas mane, traukute islenda is kabinos, ir nera kur jos pajungti, i cilindra dvi slangos pajungtos nuo paskirstytojo..nu va ir puiku
zilvinasK Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Reikes pabandyt ir man, bet as ten visas tas rankenas spaudziau ir nieko
buster540 Paskelbta Lapkričio 5, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2015 nu seip zemyn priverstinis tai ne iki galo rankena reikia lauzt. leidziant zemyn yra dvi padetys, vos rankena pastumus tolyn yra priverstinis o nustumus iki galo plaukiojanti padetis virgiux 1
eho112 Paskelbta Gruodžio 21, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2015 pakeiciau guminius ziedus pavasary, dabar vel leidzia kaip ir pries keitima. kokias pora savaiciu neleido. kur pirkai guminius ziedus? nes pradejo leisti dezute, o zieduku niekur negaunu.
belarus8822 Paskelbta Gruodžio 21, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2015 pries puse metu sudejau guminius ziedukus is hansaflex pristaikes storesnius siektiek nei kad remkomplekte buna, nu ir nebega, tas pats ir su cilindru, ir ten ir ten sausa, net paciam keista.
kinziulis Paskelbta Gruodžio 21, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2015 kur pirkai guminius ziedus? nes pradejo leisti dezute, o zieduku niekur negaunu.pirkau tai arvimoj, visa gumuku komplekta, kainavo gal 6€,bet geriau pritaikyt storiasnius kaip kolega sako.
eho112 Paskelbta Gruodžio 21, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2015 dekui uz info, paleksiu ryt iki hansaflex reiks ir cilindra tvarkyt nes jau spjaudosi
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti