Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki, nutiko tokia beda, jog vakar pjaunant zole noredamas pakelti sienapjove,  ne su priciepu, o  ant cilindro, man dingo padetis, dabar kaip ta rankena yra taip kaip visos kitos y neutralia padeti, pakeli i virsu ir nukrenta jinai, nelaiko nei plaukejancia, nei priverstine, isvis neveikia, rankena pakeli, paleidi ir nukrenta laisva eiga ir sustoja y neutralia, o kai spaudi reciaga y apatine pozicija tada veikia hidraulas, tik vel reikia perjungt slanga. kas cia galejo nutikti?

Paskelbta

dabar ryt varom presuot tai atsivedem slangas nuo priekio kaires puses nes desines puses frontalinis yra pajunktas, o kita diena kai bus laiko reiks paziureti. o kuri paneles sona ardyti? kad nereiktu abieju?

Paskelbta

Nu autorius neuzpyksta- bet ir as prisiglausiu su savo biesais- nes panasei viskas. Mtz 50, visose padetyse fiksuojasi ricegas. I virsu kelti neturi jegos, plugas uzkabintas tai ant priverstinio zemynt sugeba pakelti traktoriaus subine. Neutralioj ir laiko kai subine pakeliu. O i virsu tik pakyla iki isitempimo kada jau reik kelt pluga. Atkabinau cilindra susitrauke iki galo i virsu. Zodziu tada pajungiau cilindra nuo kitos sekcijos- viskas gerai veikia. Kas tam plundzeriui galejo nutikt? juk tik metalo gabalas..

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Pas mane mtz 80 is hidro paskirstytojo leidzia tepala ties ijungimo svirtim,ar man padetu jei pakeisciau guminius ziedus tarpines butu naudos ar tik bereikalingas darbas.

Paskelbta

Sveiki, mtz 80 nera priverstines padeties nuleisti padargui, tik nuo svorio nusileidzia, sunku butu padaryt priverstine?

pamakaluok ta rankena salia sedynes kur pozicinio apkrautuvo gal atsiras zemyn priverstinis.
Paskelbta

Ta rankena prie sedynes nuleista y apacia, nes jai ja pekeli, tai tada nekelia.paskirstytojas tai nepasakysiu kokis, nezinau kaip ten jie skaitosi, o cilindras turbut vienpusis, nezinau net, y jy dvi slangos pasijungia

Paskelbta

Kadangi daug ko nezinau dar apie traktorius,tai neseniai atradau MTZ 82 priverstine zemyn, pasirodo reikejo palaikyti riciaga iki fiksacijos aukstyn pakelus, o ta rankena kur prie sedenes yra tai niekur nepajungta pas mane, traukute islenda is kabinos, ir nera kur jos pajungti, i cilindra dvi slangos pajungtos nuo paskirstytojo..

Paskelbta

Kadangi daug ko nezinau dar apie traktorius,tai neseniai atradau MTZ 82 priverstine zemyn, pasirodo reikejo palaikyti riciaga iki fiksacijos aukstyn pakelus, o ta rankena kur prie sedenes yra tai niekur nepajungta pas mane, traukute islenda is kabinos, ir nera kur jos pajungti, i cilindra dvi slangos pajungtos nuo paskirstytojo..

nu va ir puiku
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

pakeiciau guminius ziedus pavasary, dabar vel leidzia kaip ir pries keitima. kokias pora savaiciu neleido.

kur pirkai guminius ziedus? nes pradejo leisti dezute, o zieduku niekur negaunu.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...