Jump to content

Case ih 1680 nekelia lenktuvu


ryckanas

Recommended Posts

Sveiki. gal kas galite padeti ieskoti teisybes kaip pakelti lenktuvus. Isardziau voztuvus, visus pravaliau, na niekas neuzsikise, viskas kaip ir gerai. bet atsukus dvi slangutes einancias i ta paskirstyma nebega tepalas. Elektrikas sako kad elektromagnetas pritraukia. O buvo taip, kai kuliau, vaziuojant staiga dingo ir vairas ir lentuvu reguliavimas. Gal kas yra ka panasaus girdeje ir zino ka daryti reikia? aciu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei neklystu siam kombainu kad pakeli turetu jungtis iskarto du elektromagnetai, vienas slegio kelimas kitas lenktuvu kelimas. beje gali pabandyti kelti ir lektuvus ir kederi kartu, nes keliant kederi irgi jungiasi slegio sukelimo voztuvas. o jeigu vairas neveikia tai gal isvis jokia hidraulika nebeveikia?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Veikia kederio kėlimas, jungiasi kuliamoji, sukasi sraige. Neveikia lenktuvai, ju nekelia ir kai paleidžia kuliamoji ju net nesuka. Neatidaro sraigės išmetimo grūdu dar. O va kai keli kederi, vairas lengvai sukasi. Kur maždaug ieskoti bėdos? Kažkuris elektro magnetas cia kaltas ? Viska ardziau kas susiję su voztuvais, galvojau kazkas pakliuvę, bet isvaliiau , sudėjau ir vistiek tas pats. Gal kazka patartumėt?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...