dovydas788 Paskelbta Rugpjūčio 3, 2015 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2015 Sveiki iskilo tokia problema kai vaira susuki iki galo ir kai tiltas pasvires vairo traukes lieciasi i priekinio tilto kardana ir dauzosi.
kinziulis Paskelbta Rugpjūčio 3, 2015 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2015 trauke palenkt reikia kad nesiektu
dovydas788 Paskelbta Rugpjūčio 3, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2015 trauke palenkt reikia kad nesiektu pas mane lieciasi per ta vieta kur traukes sukasi prie vairo koloneles
lobis Paskelbta Rugpjūčio 4, 2015 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2015 na kadandi nesenai rinkau vaira i hidraulini.... tai taip gali atsitikti tik: 1. atsileido vairo koloneles maitniko verzle ir ta trauke nuknebo zemen (bet tada vairuot neimanoma butu nes ten viskas "saltai baltai" palieka) 2. atsileido virsutine verzle ir tas maitnikas su visu velenu pasmuko zemyn (man ir tai aktualu) tik nezinau ar tas velenas turi galimybe vaziuoti i apacia atsileidus virsutinei verzlei. 3. pats paprasciausias, tiltas tiesiog per daug sukrypsta issidauzes per gilius atraminius lizdus. daugiau as nieko nesugalvoju. O lankstyti traukes..... tai ka as zinau....
DzDonce Paskelbta Rugpjūčio 4, 2015 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2015 esu tą reikalą matęs kai buvo centrinė svirtis nulenkta žemyn. kokie nors "pirmūnai" su lomke ir puskūju šarnyrus ardydami turbūt nulenkė.
dovydas788 Paskelbta Rugpjūčio 5, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2015 esu tą reikalą matęs kai buvo centrinė svirtis nulenkta žemyn. kokie nors "pirmūnai" su lomke ir puskūju šarnyrus ardydami turbūt nulenkė. tai kad is vokieciu parvarytas
Kvedra Paskelbta Spalio 22, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 22, 2015 Sveiki, belarus 952.3 vairo kolonėlės bakelis varo tepalą per alsuokli, kame problema, kad tas tepalas ima ir pradeda putot?
bugnamusis Paskelbta Spalio 22, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 22, 2015 Gali būti jog orą "gaudo" sistemoje. Per sujungimus,tarpines, ar salnykus.
arturasb5 Paskelbta Spalio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 30, 2015 tai kad is vokieciu parvarytasgali buti kad parvarytas buvo vientiltis.as kai idejau priekini varoma tilta tai būvo ta pati problema.
rendelis Paskelbta Spalio 31, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 31, 2015 Ne nuo tos vietos pradedat ieskot jai vairo trauke kliuna uz lanzirono ar kardano tada pirmiausiai ziurekit rankoviu su pavarom padeti gali but kad reikia atleist varztus kur tvirtinasi rankoves ir pamust i prieki pavaras o ne lankstyt traukes ☺
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti