Jump to content

Pliurpalas


Augunstas

Recommended Posts

Girgzda.....

http://zmones.lrytas.lt/veidai-ir-vardai/stano-teigia-susirges-nuo-savo-politines-partijos-vadovo.htm

Grazus eilerastis ;

160 KAS TURIT LAIKO-PASKAITYKIT..TIKRAI NE MANO EILES..

10-31 11:19
78.63.227.205 

Seimo rumuose nuo seno Senis v,t..ts gyveno… Ir turėjo jis anūką — šaltanosį G........ą. Paikas buvo tas anūkas — riestanosis G........s: Nesurūgęs, nesustiręs, bet… kur eina, ten ir girias: — Moku kalti... Moku malti... Užsakyti... Užkamšyti... Suvaidinti... Apraminti... Perkalbėti... Nugesinti... Visą šalį, jei norėčiau, apkerėti aš galėčiau! Kartą per rinkimų pūgą Senis vedasi anūką, O anūkas G........s rateliu su chebra sukas. Žiūri — važy sėdi Ponas, nuo LSDP raudonas. Ir į kailinius storiausius storas Ponas įsirausęs. Šast anūkas G...........s

162 TESINYS EILERASCIO G.........i

ir po Pono kailiais brukas. Ponas šąla, Ponas bąla, Ponas dantimis kalena... — Na, matai? — anūkas girias. — Ar, seneli, aš ne vyras?! — Na, jau, na! — diedukas sako. — Dar tau girtis neužteko? Šalį apkerėt tau knieti, o sušaldyk tu Valstietį! Pažiūrėk — tenai už valkos Panaisiuos jis kerta malkas. — Chi! — nusijuokė anūkas. — Aš nebūčiau G.........s, Jei Valstiečio palei traką nesuriesčiau aš į ragą. Ką Valstietis?! LNK Tautai pasakos bet ką. Pasigyrė, na, ir dumia pas Valstietį į pakrūmę. O Valstietis malkas kerta. Kirvis skamba. Darbas verda: Užsimoja ir kad tvoja, tai net skiedros išlakioja. Meta pirštines į šalį: —Ū ta ta! Karšta dienelė! Vienas sau Valstietis šneka, o jo rankoj kirvis žvaga. G.......s galvą kraipo. Pasižiūri. Pasišaipo. Ir galvoja: „Tuoj tu bėgsi, kaip korka iš bonkės lėksi! Va, ir bus tada, žmogeli, „Ū ta ta! Karšta dienelė…“ Ir, sutelkęs visą Delfį, jis pradėjo šaršą kelti: Griebia ausį, griebia nosį, o Valstietis nusikosi, Darbas juda, kirvis spengia... Anūkėlis nebežvengia... Kas kirviu, o kas derybom, kvepia LKD skyrybom. Karštas sniegas žaižaruoja. Šaltas prakaitas garuoja. Pagaliau žmogus prašneko: — Na, ir karšta čia prie trako. Kur tas triukšmas pasidėjo? Duotų gūsį šalto vėjo. G........s net pašoko, vos iš apmaudo nesprogo. Pasitelkęs TV3, na, dabar tai pavarys! O Valstietis be skrebučių krauna malkas ant rogučių. Baigęs darbą, ant kelmuko atsisėda, bet nerūko… Pailsėjo, pasėdėjo ir per girią nugirgždėjo. Senis V.....s atlingavo: — Kur Valstietis? Nuvažiavo! Na, matei dabar, sūneli, ką Ramūns su Saulium gali? Šaldei šaldei tu prie šilo — ne sušalo, o sušilo… Nors Valstiečiai apšerkšnijo, darbas paskalų nebijo! Ir galvoj anūkui rūkas... Susimąstė G......s. Ir nusivedė per pūgą V.......s tylintį G.....ą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

:icon-mrgreen:  :icon-mrgreen: .... bet , manau vėliau liaudis nusivils 'valstiečiais' , nors ir norėč kad taip ir neatsitiktų . Dabarties , nors garsiai labai nieks ir neišsako , bet dauguma lietuvių tikisi , kad Ramūnas nušluos visiem laikam nuo Lietuvos paviršiaus landsberginių , grybauskaičių diktatą . Bet jei tai padarytų , tai į prezidentus kelias atviras ir pagarba Lietuvių tautos garantuota ....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal dar nepamiršo, bet karbauskio akcija iškelti konservatorius kaip kaltua kad jie turejo susimesti su su socdemais puikiai praėjo, juk konservatoriai nenori prie lovio, kažkas keisto, kaip galima nenorėti prie lovio, kam tada į politiką eiti? Kažkas naujo? Pasirodo taip ir nevisiems tai patinka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Papolitikuosiu ir aš.Turbūt jau nesikeis padėtis,kad valstiečiai sudarys vyriausybės pagrindą.Prisiminu neseniai pienininkai rinkosi Jonavoje(ir aš buvau,tik ne iki pabaigos),po to streikavo Vilniuje(anksčiau jau rašiau pliurpaluose kodėl nebuvau).Galiu tik kai ką pakartoti-išėjau iš to susirinkimo,kai pasirodė,kad tai valstiečių partija naudojasi(nieko blogo)padėtimi pienininkystėje ir save reklamuoja,ruošiasi rinkimams.Toje Kaziuko mugėje(man toks įspūdis susidarė, žiūrint telike tas pienininkų vaikšynes su bidonėliais,karvės skeletu)buvo vienas iš reikalavimų-sumažinti ŽŪM valdininkų skaičių ,jei pamenu,30 procentų ir tai padaryti per 2 mėnesius.Dabar belieka palaukti ar valstiečiai tai padarys ar kaip pas mus įprasta-rinkimai baigėsi-pagiriokitės ir užmirškite tuos kliedesius.Dėl kito reikalavimo-panaikinti išmokas už pirmuosius hektarus nebūčiau tikras,šitą turbūt prisimins ir pavasarį žiūrėsim.Nrėčiau užtarti kestoxs dėl G Lanzbergio.Nežinau ar tikrai,bet rodosi,kad konservatorių nomenklatūra nori jį versti  todėl,kad nepakliuvo "prie lovio".O kuo jis yra blogesnis už kokią Degutienę(man tikrai ne)ar kitus konservatorius?Čia neturiu galvoje visokius menkystas ramanauskus ar juo besižavinčius nebrendylas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O as galvoju jei butu G..... tikras ,,verslininkas,, sakytu - OK ,statom kuriam ir nejuokinam zmoniu, o daba ,,kazka,, nori irodyt ,tai jei negavo reikiamo skaiciaus vadinasi tiek ir pasitiki ........ 

Jai netinka dirbti -vadinasi kazkurie interesai uzmynti .

O del muzikantu sarsalo ,jis savo auditorija turi -jie rinkejai kurie eina balsuoti.dauguma valdisku imoniu vadovu ir priklauso kuriai nors parrijai kad turetu politini svori 

(kede kad negriutu)

man patiko kai k............ vaziavo dviratukais per lt.Autobusas atveza iki kaimo islipa ir vaziuoja tipo ,,atvaziavo ,, po to vel sulipa ir vaziuoja i kita kaima  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu matai, tikri verslininkai ir kalba susėdę prie stalo o ne pokalbiai per radiją, Atėjo skvernelis pakalbėti, pokalbis prasidėjo, "aš nesu partijos narys ir negaliu kalbėti už partiją" nu tai ką ir bepadarysi.

Man asmeniškai juokinga prisimenant paskutinius debatus kai karbauskis kalbėjo, kad čia jūs turėsit nusileisti, čia irgi ir čia taip pat, kokios tavo vertybes dėl santuokų dėl gyvybės mes to ir ano neleisim, o lansbergis aiškino kad mes sutariam kas yra prioritetai o kaip juos tvarkysim sutarsim. Ir žiuriu dabar derybos su socdemais, tai kalba lansbergis žodžiais, ir net dėl partnerystės leis laisvai seimui balsuot, atrodo kad net nebėra dėl ko derėtis, kaip viskas puikiai sulimpa.

Pasirodo kėdė tvirta.Sarsalas rimsta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

...............................

man patiko kai k.nc.rv.toriai vaziavo dviratukais per lt.Autobusas atveza iki kaimo islipa ir vaziuoja tipo ,,atvaziavo ,, po to vel sulipa ir vaziuoja i kita kaima  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

:icon-mrgreen:  :icon-mrgreen: ..... bet kaip nevartyk , bet tai buvo pats naudingiausias darbas , kurį kocervai dėl Lietuvos žmonių atliko   :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu va klaniniai taip tikejosi ir se tau ,jie uzmirso kad amerikos ,zmones sprendzia ,ziurekit ka dabar linkevicius sneka isverstaskuris ,pavilionis diplomatas buves geda klausyt 

.... aga , čia geras spyris į užpakalį konservuotiems vagims  :icon-wink: , tikėsimės , kad nebeprisikels ties rupužės  :icon-mrgreen:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Galbut ir as tikeciausi, kad rusai nustos ”bijoti” amerikieciu puolimo, arba bent jau valdzia praras gazdinimo iranki, bet zinant respublikonu grieztuma rusijos atsvilgiu vargu ar kazkas keisis, jau nekalbu apie reikalus sirijoj, galbut konfliktas kelsis i kita krasta.As stengiusi manyti kad vienas ar du zmones negali lemti pasaulio likimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...