ROMABARTK Paskelbta Gruodžio 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 18, 2013 Tikriausiai daugelis iš mūsų turi pamėgtų,nacionalinių,asmeniškai sugalvotų ir tiesiog skanių receptų.Pasidalinkim savo patirtim ir gero apetito! Varškės užtepėlė.Darome truputį rūgštesnę varškę(rūgpienis turi parūgti kiek ilgiau).Po to dedame:pora skiltelių sutraiškyto česnako,pora šaukštelių alyvuogių aliejaus,keletą smulkiai supjaustytų alyvuogių(geriau žalių-jos duoda rūgštelę).Jeigu turit-džiovintų pomidorų arba ančiausų,truputį "provanso"žolių ir truputį šviežių krapų. Galima tepti ant duonos,dėti ant pomidorų(supjaustytų skritinėliais),arba ant krekerių-puikus užkandis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ROMABARTK Paskelbta Gruodžio 19, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2013 Kai laukiu svečių,kurie niekada nėra ragavę ožkienos,visuomet gaminu tokį"Ožiuko troškinį" ožkiena-1 kg. česnakas-1 galvutė pomidorai-6-7(žiemą šaldyti,arba galima naudoti natūralias pomidorų sultis) paprika-2 Mėsytę pjaustau,arba kapoju(jeigu tai stuburiukas,kumpelis ar šonkauliukai žodžiu,jeigu troškinsiu su kauliukais).Marinuoju su įvairiais prieskoniais(gali būti savo gamybos,o jeigu tokių nėra,tuomet-"medžiotojų"BE DRUSKOS! Sekančią dieną-špižiniam puode pakaitinu alijų ir mėsytę šiek tiek apkepu,dedu česnako galvutę,ji taip pat paskrunda aliejuje,po to sudedu pomidorus,papriką ir troškinu apie 1 val..Galima patiekti su ryžiais,bulvėm.Kas ragavo-liko patenkinti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti