Jump to content

PRP 1,6 presas


dainius77

Recommended Posts

Sveiki,gal kas turit ar turejot toki presa ,kaip padidinti spaudima ,nes susipina dirzai .pradedi presuoti,atrodo viskas gerai ,tik susimeta dirzai ir viskas.aciu :icon-rolleyes:

mes turim pirma sezona tai pat tik pasuki ir sumeta dirzus vargom juodai siemet jau gerai sekas,gale palei dirzus yra toks trikampis metalinis mesk ji lauk ir nepresuok letai duok gazo nes letai presuojant jis sieno nepasiskirsto ir sumeta i viena puse ir tuoj dirzus sumeta

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...
  • po 9 mėnesių...
  • po 7 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Sveiki. Kiek per sezona su jo padarote ruliu? Ir gal kasnors galite įmesti kelias foto rulio.

Nus nedaug ir pirmas sezonas su juo... avim iki 20 30 planuoju su tokiais kiekiais zoles .........nezinau kuom juos peikia bet man asmeniskai jis patiko   ryja gerai  hidraulikos nereikia risa ir surisa rulono dydi gali bet koki padaryti ...  nu gal tik parudyjes kai kur bet nusipirkus dazu galima padaryti grazuoli kad kaimynui sirdi geltu  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šeip iš bendro neesi susidūręs su jų ligom?

Isigijau su luzusiu bugnu trukstamu keliu grandiniu ,kadangi nera remonte problemos tai paemiau susitvarkiau ir tikrai nesigailiu mokejau metalo lauzo kaina .. ir ES fondu lesu nereikejo :icon-mrgreen:  

Perkant reiketu ziureti nuo remo ar nera atitruke sonai apacioje po to dirzu bukle ir aisku prasukti pati bugna ar nera sugniuzdytas atitrukes ...velenus prasukti su ranka ar nesulankstyti guoliai po 3-8eu rus :icon-wink:   ps.pas mane buvo nuotraukoje atitrukes bugno galas ir duobe vienoje vietoje -ant kiemo susitvarkiau ...veliau ikelsiu fotke rulio ... Wat galvoju kaip jam tinkliuka prikonstruot  bet lyg ir sniuro uztenka ir dar pigiau :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Augunstas ar tau presojant nesumeta diržų? kaip kiti sako, kad jiems presojant diržus sumeta…

Reikia su juo priprasti -nera peiliu sieno  paskirstymo volo ....  dirzai turi skyriklius ir eina savo vietose dar netgi kai kuriu nera ....  siaip patiko su juo -is po kitkinio  tai ryja nerealiai  ...  gal biski tas risimas 3.14.davotas  bet kitais metais patobulinsiu ir bus -Gut!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienas sakė, kad ūkio laikais vienas traktoristas per dieną pavarė 50ha.

Nu gal biski dadejo ,nenuimiau laiko bet as atbulom bevazinedamas i valanda pora padariau ....  priklauso nuo kiekio sieno jo sugrebimo, sausumo ir kazka daug neprileksi  patborscikas nespes imti  -ryti gal rys 

--------------------------------------

Nu šeip lygiai susuktas. Kaip kaimynas pridarė su welgeriu dar namo parvežė o kai iki tvarto danešiau tai čiut nepasileido:-))   

===  cia atolas ir nevisai pilnas isejo...  ir surisau po kartu  nes ir man keli pasileido ....  cia reikia iprast su juo bet siaip labai daug ranku darbo atsimete ..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...