Jump to content

Visi klausimai susije su - Kitkinis presas Welger ap 41


Wogas

Recommended Posts

sveiki .turiu prancuziska principas tas pats ,daug priezasciu del kilpos bet ja nuneria kitka lysdama lauk ..degimas gali buti pabeges ,sniuras per laisvas ,beje sniuro storis ir turi reiksme kaip ir sieno dregnumas ..suk su ranka ir ziurek kur sniura gaudo ir jis eina ,,beje po ziemos buna parudyje dalys jos turi blizgeti :eusa-naughty:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai savo susireguliavau. Pas mane ir neriso. Pagalask peiliukus, tada adatas suziurek. Turi eit prie pat risimo aparto, biski i apacia palenk. Tad paziurek ar vaiksto siulo fiksatorius. Kai daro mazga jis uzsidaro, kai surisa vel atsidaro. Tada jei neuzsidaro tas kilpos risiklis, tai atsisukes risimo aparata ten gale varstas yra. As atsukau, sutepiau. Ir tada jeidar nerisa, tai kalk pirma begi ir visu gazu papresuok. Buna kad uzsistovejas. As kai paregulaivau gal 1000 surise is eiles.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Presuojant maždaug kas antrai kitkai viena pusė suriša tik ant vieno galo kilputę. Nesuriša abiejų šniūro galų. Sukant ranka viskas veikia kuo puikiausiai. Kas gali būt? O gal kas žinot kokį presų meistrą kuriam netoli būtų druskininkai, nes jau nežinau nei už ko griebtis
pabandyk pakeist apačioj tas plokšteles kur laiko raikštį :icon-exclaim:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 metų...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...