Jump to content

Kiek išleidžiate spenių vilgymo chemijai


Greenas

Recommended Posts

80 karviu 15 ltr per men

kiek pinigais chemija tavo kainuoja?

su šiais indeliais kur foto galima sutaupyti iki 40 % chemijos, reiškia tavo atveju, jei žiūrėti tik per produkciją sunaudotum 9 litrus ir 6 litrus taupytum per mėnėsį, kas išsivertus į litus būtų ir indėlis į savikainų mažinimą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Tešmens higienai prieš melžimą

________________________________________

Fink Lactic PrewashPutojanti spenių valymo priemonė, skirta tešmens valymui ir dezinfekcijai prieš melžimą. Veiklioji medžiaga – pieno rūgštis. Optimaliai parinktas pH apsaugo tešmenį ir turi įtakos valymui. Sumažėja baktericidinis užterštumas, pagerėja pieno nutekėjimas. Nereikia skiesti. Naudojama su indeliu putoms.

Fink PreClean Koncentruota tešmens dezinfekcijos priemonė, naudojama medžiaginių pašluosčių ir popierinių rankšluosčių drėkinimui. Valo, dezinfekuoja ir minkština spenių odą. Pašluostes rečiau reikia skalbti, nereikia perskalauti. Darbinis tirpalas su medžiaginėmis pašluostėmis 0,5-%1% (50-100g/10l), su popieriniais rankšluosčiais 10%- 15% (1-1,5kg/10l)

Tešmens higienai po melžimo

________________________________________

Fink Io Dip 30Paruoštas naudoti spenių vilgiklis su jodu spenių odos ir spenio kanalo apsaugai, drėkinimui ir dezinfekcijai po melžimo. Didelė jodo koncentracija 3000ppm. Labai tirštas – nenulaša. Specialaus glicerino mišinio dėka visiškai nesausina odos. Lieka aiškiai matomas ant spenio iki sekančio melžimo.

Fink LacticDip Paruoštas naudoti spenių vilgiklis su pieno rūgštimi spenių odos ir spenio kanalo apsaugai, drėkinimui ir dezinfekcijai po melžimo. Labai tirštas – nenulaša. Specialaus glicerino mišinio dėka visiškai nesausina odos. Lieka matomas ant spenio.

jei domina kreipkites i pm arba tel 868998426 o kainos (pakuotes po 12kg)

Fink Lactic 140+pvm

Fink Io Dip 99+pvm

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

naudoju su pieno rugstim... efektas lygei tas pats.. po milzio kanalams uzdaryti, ir speniams minkstinti ir t.t tik va kaina 150lt 20l paruosto skyscio... ir tuos puodelius reikia pirkti su sepetukais kad samdytos neislaistytu... beto spalva ilgiau islieka ant spenio.. eidamas pro ferma gali pamatyti ar tas spenys vilgytas ar ne..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 5 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...