Jump to content

Blevyzgos, pykčiai, pasinušimai ir visa kita :)

Recommended Posts

• Atsakymai 773
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

as kai televizoriaus nelabai ziuriu tai negaliu pasakyti kokia ten laida buvo, man rodos per tv3 kazkas apie gyvunus...

o pasakojo, kad vokieciai daugiabuciu sandeliukuose triusius laiko :icon-mrgreen:

Paskelbta

Aha ir as netycia ijungiau, tik tada kai apie sandeliukus rode, tai reiks perziuret irasa. :) Bet man atrodo senukas cia del vaizdo tuos triusius laiko. Ir prie ko cia tas prestizas, nelabai supratau. :)

Paskelbta
Aha ir as netycia ijungiau, tik tada kai apie sandeliukus rode, tai reiks perziuret irasa. :) Bet man atrodo senukas cia del vaizdo tuos triusius laiko. Ir prie ko cia tas prestizas, nelabai supratau. :)

turbut nezinai kas jis toks tas senukas jei taip kalbi :icon-rolleyes:

Paskelbta

pas Tave turbut ismanusis tilivizurius :scared-shocked:

Paskelbta

Matai yra vienas dalykas toks kažkoks, gal tau neįprastas... Jei tu jautiesi, kažkuo ypatingesnis, žinodamas, kas tas, mano žodžiais tariant "senukas" , tada viskas gerai. Bet ne visi giriasi savo žiniomis, kaip tu savo "nepačiupinėtais kailiukais". :lol::P

Paskelbta
Matai yra vienas dalykas toks kažkoks, gal tau neįprastas... Jei tu jautiesi, kažkuo ypatingesnis, žinodamas, kas tas, mano žodžiais tariant "senukas" , tada viskas gerai. Bet ne visi giriasi savo žiniomis, kaip tu savo "nepačiupinėtais kailiukais". :lol::P

nesupranti juoku ir nereikia...

ciau poka braske :greetings-wavegreen:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...