mantukass16 Paskelbta Rugsėjo 3, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2012 sveiki, kas galit pasakyti kaip yra nustatomas volvo bm 800 dalgio degimas???
Svečias Paskelbta Rugsėjo 3, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2012 sveiki, kas galit pasakyti kaip yra nustatomas volvo bm 800 dalgio degimas??? Pastatyk alkūninį ant mietkių ir su mikrometru nustatysi.
jawax Paskelbta Rugsėjo 20, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2012 Apie pjaunamosios dalgio nustatymą, ne apie variklį klausė
Svečias Paskelbta Rugsėjo 20, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2012 Apie pjaunamosios dalgio nustatymą, ne apie variklį klausė Žinau Bet tu paskaityk, kaip gerai skamba "dalgio degimo nustatymas" !
jawax Paskelbta Rugsėjo 24, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 24, 2012 Taip, skamba gerai, liaudis dar ne tokių prigalvoja nenukrypkim į lankas, gal kas padės žmogui
ekologas Paskelbta Lapkričio 18, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2012 o kas mantux atsitiko luzta ,man jau luzo lelis kartus ir velenas kur nuo nuozulnios kameros suka ,klaipo svaistikli ir draugui nuluzo,vnt svaistiklio gali ta kur dalge su burbulu suka cia mano manymu yra silpna vieta,man irgi keista arklines sienapioves stipriau padarytas posaknis negu sio kombaino,kai nusipirkau nukuliau gal 50 ha ir nieko ir dalges keisti nereikejo o dabar virinta pervirinta siemet uzknyso nebezinau ka daryti o dalges kitaip neidesi ir burbulai svaistiklioir dalgio neidesi
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti