Jump to content

Del ismoku ir sankciju.


Mantas90

Recommended Posts

Sveiki, gal kas bus susidūręs ir galės pakonsultuoti.

Pries šv. Velykas gavau pranešimą iš NMA, kad paskaičiavo išmokas. Prisijungęs žiūriu, kad man pritaikytos sankcijos ir nubrauktos tiesioginės išmokos. Nuvažiavus pas NMA aiškintis kas vyksta tai jie paaiškino, kad pas mane tarp deklaruotų plotų yra ir nuliniai plotai taip sakant miškas. Dar vasarą skambino jie man ir apie juos minėjo, bet sakė atvažiuos patikrint jei ten pievos, nupjauta tai viskas bus gerai. Atvažiavo vaikinukas patikrino parašė, kad viskas tvarkoj ir tuo baigėsi.

NMA man paaiškino, kad dabar už tai atsakingas žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras. Atseit pas juos turi būti posėdis kažkada ir jie tada spręs ar tie plotai miškas ar ne. Kadangi jie neturi jokių terminų tam tai neaišku kada tas bus. O po jų sprendimo bus aišku ar gausiu pinigus ar ne. . Kandangi to "miško" >10% tai gavausi piktybinis pažeidėjas.

Deklaruojant žemę nieks nieko apie tuos plotus neminėjo.

Gal kas bus susidūręs ir pasakys kur man juos skųsti ir ka daryti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turejau ir as reikalu kai buvau ekologinio ukio savininkas ,issiunciau visiems valdziazmogiams kartumo ,lubinu pazymas ,tai gerai kad daug turejau ,tai kai nuveziau dar viena o ten susireiksmine leidimas tvora ,bet viskas gerai ,o siemet,kadan gi man neleidziama ir zmonai ,kad neprarastume pensiju ,perasiau vaikui zeme ,dirbu as ,bet ukininkas jis ,tai deklaruojant kaimynei vel valdziazmogiai 0,2 arus padidino plota,o i ta bloka ieina mano 19 aru ,kaimynes 14 aru ojei uzrase 16 aru ,du arus,tai del siu aru 2bobute tampe kol vos nenumire,o man ,tai yra sunui sulaike ismokas ,norejau pirkti saku kapokle kainavo 2,5 o dabar virs 3 ir pagaliau ismokos atejo ,pries tai skambinau gal 5 kartus ir klausiau kuo mes nusikalte,tai jiems dakasiau ir grazino ,gal paskutini karta ,mano nuomone jie musu pinigais naudojasi o gal jie banke gulejo,as jais netikiu ,nepasitikiu,nebutu ju man atrodo mes daug geriau gyventumem

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...