Jump to content

apšvietimas grūdų sandelyje


justis

Recommended Posts

  • po 1 mėnesio...
Žiūrint koks stogas, vienas iš variantų panaudoti polikarbonato plokštes. (Tik reikia pasirinkti tinkamos kokybės, kad žiemą nesulužtų), jei tamsiu paros metu tai geriausiai lediniai šviestuvai.

As nors ne apie sviestuvus,bet ateiti gal kas pasinaudos patarimu,kad butu sviesiau viduje.Zvanai butent apie tai kalbejau,kaip nurode Ignas2010 tikiuosi ir tu taip supratai.bent jau kiek teko susidurti danijoje,norvegijoje ypac populiarus stogai,daugiausia naudoja ukiniu reiksmiu pastatams,zinoma priklauso dar nuo esamo ar busimo stogo konstrukcijos,bet viskas pagaminama,tik mokek ;] gal Ignai cia tavo sandelys su tokia stogo danda?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pasidalinkit kas mintim apie apšvietima grūdų sandely. tos kinietiskos lempos po 20lt arba sudega arba lemputes kas pora dienu perdega.. del dulkiu matyt. o ir sviesos neperdaug duoda. ka esat pasidare, kokias lempas ir tt ? dekui

Šiais laikais tik dienos šviesos šviestuvai. Jū yra visokių vienlempių dvilempių yvairaus dydžio ir galingumo. Nes toks kaip nuotraukoj tai tik lauko tolete ir tai mūrinem nes jai medinis gali sudekt. Korpusai plasmasinei jai patronas ir keramika tai ydėjus rimtesnę lemputę viskas išsilydo ir elektros daug ryja. Del IP nesuk galvos Čia tau ne pirtis ar baseinas. Pas mane kažkada tik pora lempučių 150w su paprastais rusiškais patronais ant laido kabėjo ir lempos po 10 metų laikydavo. Dabar lempučių galingesnių nėr jai ir gauni labai prasta kokybė iš dėžės lempų kelios geros, kitos perdega jungimo metu. Svarbiausia kad laidai ne mazgas ant mazgo būtų ir kontaktai visur garantuoti užveržti prisukti ir tt. Jei nebus gero kontakto gali IP nors 78 būt laidą nors epoksidke užliek vistiek šū gausis. Tai tiek neprofesionalaus elektriko patarimų. Man pasiteisino ir elektros sanaudų ir apšvietimo dėta 2x58w IP54 šviestuvai , nors tokioj vietoj ir IP 44 pilnos akys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
Sveiki, su kuo siulot apsviesti ukini pastata (6.30m x 4.60m x 2.40m) ? taip lemputem, ar iliumeninem (ilgom tom) ar dar kaip kitaip? dekui

"Dienos šviesos" - tom ilgom. Šaltu oru šviesti pradeda po keleto minučių normaliai. Tik lempas rinkis šiltai baltas ir su daugiausia liumenų pagal tuos pačius watus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...