Jump to content

Skiltis chemijai


daikom

Recommended Posts

prieš valandą, Gunia pranešimas:

O kodel degina? Karštas oras, norma max?

Ir litras degina ir 0.8 degina, aišku nėra ten taip blogai bet akiai tai baisoka, priežastis manau drėgmės tūkumas, bet purkšta basf produktais tokio dalyko nėra pas mane su ta pačia drėgme, tad spęst patiems, derlius manau nenukenčia, bet kai vėliava stačia laukai rudi 😉

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 6 valandas, Dainius48 pranešimas:

Ar nupurškus dirva glifosatu, jis po purskimo turi kažkoki dirvini poveiki po purskimo dygt pradejusiai kulturai ar ne? Tarkim tik tik pries zirniams islendant i pavirsiu panaudojus glifosatą. 

Teoriškai neturėtų, bet praktika rodo, kad kažkiek veikia, gal ne pats glifosatas, gal jo skilimo medžiagos, bet jaučiasi, kad augalai kažkiek silpnesni būna. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

On 2024-05-07 at 22:11, axe pranešimas:

Jei planuoju purkšti kviečius fungicidu Makler (azoksistrobinas), jo etiketėje nėra įrašo "pavojingas bitėms", bet yra parašyta taip: 

DĖMESIO! "Draudžiama purkšti žydinčius augalus, kuriuos apdulkina bitės ir kiti vabzdžiai nuo 4 val. iki 21 val. Būtina ne vėliau kaip prieš 2 kalendorines dienas apie planuojamą purškimą paskelbti Paraiškų priėmimo informacinėje sistemoje."

Ar registracija būtina tik tada kai norėsiu purkšt pvz žydintį rapsą, ar ir dabar beleką purškiant reikia užsiregistruoti purškimą? 

Žinau, kad ant insekticidų jei būna parašyta "Pavojingas bitėms" tai jau reikia registruot kad ir ką ten žadi purkšt. O kaip čia?

 

 

Tai nesupratau ar reikia prieš dvi dienas registruot jei bus naudojamas švariame kviečių lauke?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 3 valandas, Gunia pranešimas:

Galistop gerai vasariniams nuo dviskilčiu? Veliau axiasl dar bus..

Per silpnai. Reikia kažką pridėti, nes čia tik fluroksipiras. Kaip partneris tiktų nuance 7.5g. Galistop trūskta efektyvumo prieš našlaites, balandas, rugtis. Nėra labai platus spektras.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...