Jump to content

Skaidrės apie Paukštininkystę


Blickrygas

Recommended Posts

kas per mada tu studentu, internete nera tai viskas. gal pamirstat kad yra bibliotekos ir yra knygos? studiju laikais teko ne tik lietuviskas knygas praversti. manau mokytojai specialiai ir temas tokias duoda, kad nelengva internete rastyi butu, nes visi gudrus copy paste padaryti.

s mokytojauju, tai moksleiviai tragedija, visiskai nemastantys jau. duodi referata, tai copy paste, net neskaite kas parasyta, tik pavadinima.

dabar rimtai pradedu galvoti ne referatus duoti, o tokias temas, kurias tik knygose gali rasti arba gerai pamastes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

matyt net pats nezinai ko ieskai, nes informacijos tikrai yra tavo nurodytom temom.

2009 m. Lietuvoje įmonėse padidėjo paukštienos ir jos gaminių gamyba bei eksporto į kitas ES šalis apimtys(straipsnio pavadinimas )

duomenys apie paukscius lietuvoje

Paukščiai. Pagal surašymo duomenis 197 tūkst. ūkių laikė 8,7 mln. įvairių paukščių, iš jų viščiukų broilerių, vištų dedeklių ir kitų vištų – 8,3 mln., kalakutų – 126 tūkst., ančių – 109 tūkst., žąsų – 74 tūkst. Beveik du trečdaliai (63 proc.) paukščių buvo auginama stambiuose ūkiuose, turinčiuose 50 tūkst. ir daugiau paukščių. Didžiausia paukščių koncentracija buvo Elektrėnų, Kaišiadorių ir Vilniaus rajonų ūkiuose ir paukštynuose. Ieškoma būdų, kaip sumažinti gyvulių ir paukščių auginimo sąnaudas ir padidinti konkurencingumą. Smulkūs ūkininkai, neatlaikę konkurencijos, imasi mažiau paplitusių gyvulių ir paukščių auginimo verslo. Taip auga triušių, kalakutų, stručių populiacijos.

sugaisau keles min ir jau turiu atsakyma

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...