vaidas.z Paskelbta Sausio 19, 2011 Pranešti Paskelbta Sausio 19, 2011 Kodėl neišsprendžia? Pravažiuoji vieną kartą apie lauką su puse sėjamos ir toliau sėji be problemų. O dėl galinių žymeklių matyt, kad būtų keblu, nes priraustų vagučių kur nereikia. aš irgi taip darau, aplink ratas su puse sėjamos, o visa kita paprastai. Aišku technologines po to kompiuteris uždarinėja, vėžių žymeklius irgi kilnoja tuo pačiu. Aišku pas mane tai paprastai gaunas - sėjama 3 m, o purkštuvas 18.
kapsukas Paskelbta Kovo 10, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 10, 2011 Paprastai gaunasi, kai purkštuvo plotį padalinus iš sėjamos pločio gaunasi sveikas nelyginis skaičius Man kitas klausimas iškilo: technologines daryt toje pačioje vietoje kaip ir praeitais metais ar stengtis vis kitoj vietoj?
Arminas666999 Paskelbta Kovo 31, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2015 Gal kam pravers 4 metru sejamosios teknologines vezes JCB 1
Deividas- Paskelbta Balandžio 16, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2018 Manau kai darai 20 m technologines vezias. Pirma važiavimą nedarai antra nedarai trecia darai. Tada perstatai kad ant 5 darytų ir viskas
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti