Jump to content

t 25 kuro siurblio reguliavimas


rulys

Recommended Posts

kiek aš suprantu,tai veleną mažiau baladoja,

ten-atgal

O kas nuot to, kad baladoja veleną ? Taigi ne po apkrova, o tik iš inercijos. Bet dar pasitikrinau instrukcijoj, tai kategoriškai draudžia gesinti variklį dekompresoriaus pagalba (iškyrus atvejus apie nekontroliuojamą sukimąsi).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 metų...

Isleisti tai pro apacioj esanti varzta berodz 14 raktas. Pilasi pro virsu kur varstas toks su ipjova atsuktuvui o mietke sone esantis varstelis 12 raktas berods. O gal irgi 14.

na ten daug varsteliu :D nuotraukoja nurodziau vietas kures as galvoju :) ar taisingai nurodziau? ir mierka ta? tai pilt tepalo tiek, kol pro ja prades teketi tepalas? ir koki tepala pilti? dizelio varikline tiks?

 

t25.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

tap 15 pilu i siurbli nd21, tolygiau dirba pakol atsiskiedzia.

Nu ir duodi "vaizdų" ca.gif . Bet , kad jau toks 'eksperementatorius' esat , kodėl nepabandot (kad jau siurblys skiedžia tep. ) kažką iš firminių tepaliukų ? Ten kiek , apie du šimtus gr. jo tesipila , pabandyčiau vietoj Tavęs vuo kad ir šitą : < http://www.trtshop.eu/lt/automobiliai/alyvos-tepalai-ir-priedai/transmisines-alyvos/transmisines-alyvos/122617_red-line-mtl-70w80-transmisine-alyva-0-946ltr.html > , o iš to tap'o gi nieko gero : šaltį - stingsta , tepimo savybės - šiaip sau , detalių apsaugos - nulis . Kažkokio efekto būtų galima bent tikėtis dh.gif

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ir duodi "vaizdų" ca.gif . Bet , kad jau toks 'eksperementatorius' esat , kodėl nepabandot (kad jau siurblys skiedžia tep. ) kažką iš firminių tepaliukų ? Ten kiek , apie du šimtus gr. jo tesipila , pabandyčiau vietoj Tavęs vuo kad ir šitą : < http://www.trtshop.eu/lt/automobiliai/alyvos-tepalai-ir-priedai/transmisines-alyvos/transmisines-alyvos/122617_red-line-mtl-70w80-transmisine-alyva-0-946ltr.html > , o iš to tap'o gi nieko gero : šaltį - stingsta , tepimo savybės - šiaip sau , detalių apsaugos - nulis . Kažkokio efekto būtų galima bent tikėtis dh.gif

kai siurblys pilnas prisirenka salerkos, pulsuoja. isleidziu, ipilu tepalo, dirba normaliai, nepulsuoja. taigi kuo tirstesnio yvarau, tuo ilgiau graziai dirba variklis. po ranka pakliuvo TAP tai toki ir panaudojau :)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...