Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

tai va pupsiukai ir taip gan stipriai vibruoja, bet pries kelias dienas pasijaute ir vaziujant ir stovint jei variklis nedidelem apsukom dirba tai yra kazkokia sipri vibracija net kabina i sonus supasi, kad ja kur galas. . . variklio spaudimas geras galvoju kas dar gali but. Gal kas ka patart gali? :eusa-think:

Paskelbta
Jei dar prie to ir garsas dasideda, tai bus alkuninis luzes. :eusa-hand:

jo... tik su alkuniniais luzusiais ir siubuoja traktoriai... :lol: pasiziurek del viso pikto ar smagratis neatsileides (didesnė tikimybė)

Paskelbta
Jei dar prie to ir garsas dasideda, tai bus alkuninis luzes. :eusa-hand:

jo... tik su alkuniniais luzusiais ir siubuoja traktoriai... :lol: pasiziurek del viso pikto ar smagratis neatsileides (didesnė tikimybė)

Man buvo alkuninio veleno atsvarai nusisuke tai manau tau ir tas pats

Paskelbta
O tai kaip jis tada vaziuja vis dar? Jeigu alkuninis luzo. . .

su jumzo luzusiu velenu 50 kratytuvu meslo pakroviau ir nieko, net slegis nekrito. nivos luzo, tai supratau tik kai duris atsidariau. abiem atvejais luzo ne indeklo vietoje o per peti kur nera tepimo kanalo.

• po 2 metų...
Paskelbta

Sveiki,cia ziuriu daug patarimu del ko gali atsirasti vibracija ,bet nematau butent atsakymo pacio uzklausejo -kas buvo -man irgi pradejo vibruoti,ant mazu dar pakenciamai bet kai pagazuoji jau nebe pakenciamai,tai ar smagratis ar alkuninio veleno atsvarai?

Paskelbta
Beveik 100% galiu garantuot kad alkuninis luzo musu pupsiui taip irgi buvo dreba visas apsuku nepriima bet priekaba atkabine iki namu parvazevom :D
mano ima apsukas traukia normaliai,bet dreba ant apsuku nezmoniskai,laisvai parvaziavau tris kilus,man pradejo drebeti dirbant mazom apsukom -sodinau bulves
Paskelbta
Beveik 100% galiu garantuot kad alkuninis luzo musu pupsiui taip irgi buvo dreba visas apsuku nepriima bet priekaba atkabine iki namu parvazevom :D
mano ima apsukas traukia normaliai,bet dreba ant apsuku nezmoniskai,laisvai parvaziavau tris kilus,man pradejo drebeti dirbant mazom apsukom -sodinau bulves

Manau jei palaipsniui atsirado gal ir smagratis but atsileides, o jei staigiai tai garantuotai alkuninio atsvarai

Paskelbta
Beveik 100% galiu garantuot kad alkuninis luzo musu pupsiui taip irgi buvo dreba visas apsuku nepriima bet priekaba atkabine iki namu parvazevom :D[/quote taigi vat kad nerandu -atsvarai vietoj smagratis tvarkoj -o per kuria vieta buvo luzes -tikrinau vidurini pagrindini -tvarkoj
Paskelbta
Tiksliai nepamenu nes jau senokai tas buvo bet man atrodo kad ne prie pagrindiniu kakliuku buvo luzes bet jis nebuvo grynai kad perluzes trukes buvo tai kad neisiemes gali ir nerast
taigi vat isemiau alkunini ir nieko nematau ,
Paskelbta

Nu tai nzn idomei tada kas cia pas tave yr gerai pabandyk apziuret visus krastus ar nesimato niekur jokio itrukimo ar ko o jai ne tai gausi vest ant balansavimo stakliu ziuret o su smagraciu ir diskatorium viskas gerai?

Paskelbta
Nu tai nzn idomei tada kas cia pas tave yr gerai pabandyk apziuret visus krastus ar nesimato niekur jokio itrukimo ar ko o jai ne tai gausi vest ant balansavimo stakliu ziuret o su smagraciu ir diskatorium viskas gerai?
tai apie balaansavimo stakles jau galvoju,diskatorius ,diskas tvarkoj
Paskelbta

Sveiki ant mano traktoriaus T30 tai taip pat atsirado vibracija bet tai jauciasi kazkur nuo 1500aps, mazu duotumet patarimu nuo ko pradeti ? ar iskart pradet nuo sankabos ,smakracio tikrinimo?

Paskelbta
Sveiki ant mano traktoriaus T30 tai taip pat atsirado vibracija bet tai jauciasi kazkur nuo 1500aps, mazu duotumet patarimu nuo ko pradeti ? ar iskart pradet nuo sankabos ,smakracio tikrinimo?
nepulk draskyt

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...